M0tion Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 ScArc!ty: Spidermana nemam rad lepsi je Batman :D ale ten sig je povedenej az na ty barvy i kdyz jo atmosku to ma kazdopadne GW Diky moc :D me se u tebe ten LBP moc libi i kdyz je pravda ze ty hvezdicky jsou takove nwm mno moc se mi tam nelibi ale jinak taky dobra prace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 playerPs neber tohle osobně Scratchi : jenomže playerPS tam udělal jenom ty hvězdičky a, font a rámec, zbytek je renders :) Ty hvězdičky by nebyli vůbec špatný, ale zkus je trochu "zvýraznit" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Co osobne ze se ti nelibi muj sig ? EDIT:playerPS tam udelal jen ramecek a hvezdicky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Co osobne ze se ti nelibi muj sig ?EDIT:playerPS tam udelal jen ramecek a hvezdicky ?? sorry, spletl sem si tě teď s playerPS EDIT : myslím si že ano , protože tady ten render je na planetrenders. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Prosím okomentujte můj výtvor, nejsem profik, ale to je jedno,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Prosím okomentujte můj výtvor, nejsem profik, ale to je jedno,... Rozhodne peknej stock :D ale jinak si myslim ze umisteni FP by bylo lepsi udelat nekde jinde :D doufam ze vsichni vedi kde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 ScArc!ty : koukni se někde po článku o blendingu , ptže skoro to jediný ten sig vždycky zhazuje playerPS: hvězdičky pryč, jinou barvu rámíku ... dat origo pozadí (BG) a blurnout ho a paráda .. ale zlepšuješ se ... pro carta .. tadle diskuze asi nemá cenu .. každej máme tu svou a stím asi nic nenaděláme ..ty proti mě nic nemáš ,ale já už proti tobě něco mám, ale tak to chodí ... ale proč vlastně píšu.. že sem si na tom icq psal sám .. proč bych to proboha dělal? :D .. a jak už sem psal .. já tuty taky nečtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Rozhodne peknej stock :Dale jinak si myslim ze umisteni FP by bylo lepsi udelat nekde jinde :D doufam ze vsichni vedi kde :D Zas nejsme úchylní, ne:roll::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 heh,TwiCe,myslim že tvoje mladá mu nedala :lol: Scar: tohle se mi líbí,jen nejaky efekty este prez toho spidermana,a nejakym foto filtrem to zapracovat do pozadí,ale jinak je to hezký ;) Army-K: sry,ale tu krávu nesnášim,takže no comment :lol:,jen blending!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Jo stock je pěknej :D :D FP by měl být opravdu jinde než na vrchní části sigu ;) A jinak se mi nelíbí ani Pen tool Jinak jeto pěkné pro Twice opravdu proti tobě nic nemám, nwm proč si to mylsíš, ale je to asi jak říkáš nemá cenu to řešit, a esi ano tak ne tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 playerPS: Mně se to líbí a to hodně!:) aRMy-K: Kde si pls našel tu agátu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 heh,TwiCe,myslim že tvoje mladá mu nedala :lol:Scar: tohle se mi líbí,jen nejaky efekty este prez toho spidermana,a nejakym foto filtrem to zapracovat do pozadí,ale jinak je to hezký ;) Army-K: sry,ale tu krávu nesnášim,takže no comment :lol:,jen blending!!!! Diky moc Frozen :D ted ses u me dostal na pricku pred Twice protoze to tu zacina houstnout a ty si zatim jedinej co se do toho moc nesere a neprilejva ohen :D (nic proti Twice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 no třeba na agata-hanychova.cz :D nebo google obrázky,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 no třeba na agata-hanychova.cz :D nebo google obrázky,.. Jezis ona ma webovky :D omg :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Vymazal bych ji z Historie Internetu :D Ohledne vasich hadek kdybych promazal vse off topic melo by to min nez 50 stranek jako ted.Tak pls nechte toho a Milujte Photoshop jako já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Toto se nedá zakončit jinak než STFUMF :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 aRMy-K: přečti si nějakej tut ;) hele scar furt se neomlouvej aby si me nahodou nenastval ... dit to je kravina :) nechovas se nijak spatne ... nemam vubec duvod bejt proti tobe nepratelskej PS: hele ono to tu ma nejaky pricky? :) :D krystof nestranej rozhodne neni .. akorat si pise semnou na icq a sem nepise :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Přejmenujte topic na "Rádoby grafici hádající se o tom, který sig je hezčí", děkuji :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Založ si svůj s takovým názvem :-P JO nevyjádřil sem s k tvýmu sigu Je asi nejlepší co jsi zatím udělal, Akorát se mi nelíbí smugdei přes Render (rooney) škoda toho, pokud máš PSD zkus ještě upravit a bude to skvělý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 to smudgování tam docela sedí,akorát bych přidal typo,a nejáký barevný filtry....možná pen tool......vše jde dodělat bez PSD.....za chvilku předvedu,snad se AdiZ nebude zlobit,když si s tim pohraju :( :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Co na to říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Negto....žádný efekty,blending,focal,.....sry.... AdiZ: :lol: nevim,jestli sem to spis nepokazil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Nemusíš se omlouvat....... Já jsem to tu dal aby další verze mohla být lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Negto: na každý tváři má hrozný odrazy světla tam musíš hodit zdroj světla , nebo minimálně mu nezašmudlat obličej :) u tohodle typu renderu se blending timhle způsobem dělá hůř.. bylo by lepší přibarvit (přidat) nějak to pozadí .. aby nebylo tak suchý.. taky ti chybí hloubka :) ale jinak to neni vůbec špatný ;) 4krystof .. já teda focal point vidím :) krystof: přidej konrast ... ležel sem u pc a když sem koukal ze spoda na lcd (tzn jiný barvy) tak to vypadalo mnohem líp než když sem si pak sednul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 voila': Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.