Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Recommended Posts

Odesláno
Max Payne do soutěže

2vi49qu.png

Naopak , chtěl sem takový stock

Me se to moc nelibi hlavně kuli tomu jak je to tmavý, typo se mi libi ale prijde mi jak kdyby jsi jenom zmenil kontrast jas a to je vse ;)

Jinak moje new prace, Gift pro kamose Shit/ika, nez me zas twice zprca ze sem od nekoho kopiroval wim ze ma podobnej sig Shido, ale jde o to ze ta holka je z Anime Rosairo to Vampire a kamos se na to anime diva ja taky takze rozhodne jsem tu holcinu nekopiroval od nej a rozlozeni sigu chtel kamos takovy jak jsem to udelal ubec jsem se na shidoov sig nedival ;)

Picture:

Mizore_for_shitik.png

• Odpovědi 4.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Jak sem psal už sig se mi jako clekově líbí , ale s pozadím by sismohl pohrát lépe ;) a hodit pod ňu stín :)

K mýmu Maxovi :D mám rád tmavší sigy a myslím že to aji k MAx Paynovi patří , přece jenom celá je ve tmě v noci :) takže proto sem zvoili tento tmavý stock :), ovšem nikomu nebudu brát jeho názor

Odesláno

Adiz...sry me se ten sig nelíbí :( a jeste neco pro tebe kdyby jsi cetl pozorne tuto diskuzi docetl by ses jak se hadam s Twicem prave kuli tomu že jsem mu obšlehnul praci Tagwallu........a ty den na to udelas stejnou picovinu :D to mi ubec nepřijde norm. :D

EDIT: adiz.......kdybych se mel divat jenom na FocalPoint tak se divam na kravatu a ne na hitmana to me trosku stve

Odesláno
very nice... zatim bych dal hlas rozhodne tobe...

Díky moc ;)..

Adiz...sry me se ten sig nelíbí :( a jeste neco pro tebe kdyby jsi cetl pozorne tuto diskuzi docetl by ses jak se hadam s Twicem prave kuli tomu že jsem mu obšlehnul praci Tagwallu........a ty den na to udelas stejnou picovinu :D to mi ubec nepřijde norm. :D

EDIT: adiz.......kdybych se mel divat jenom na FocalPoint tak se divam na kravatu a ne na hitmana to me trosku stve

K tomu tagwallu, nevím, co jsem jako obšlehl :D to jako každej, kdo udělá tagwall, to obšlehl od Twiceho? :D :D

nevím estli je to chyba nebo úmysl , ale na levý stranně nad tím oranžovým máš ostrej přechod ... šedý a černý

tagwallu je z mýho pohledu hroznej ale sig samotnej se mi líbí ;)

Díky, ten tagwall jsem dal naschvál do uvozovek, bylo to jen tak narychlo a přiznam se, že to vubec neumim :D ale diky..

EDIT: btw, ja to mam červeny, ne oranžovy :lol: asi chyba monitoru :D

Odesláno

adiZi u tebe bych ani neřekl že to je nějak extra kopie .. ty prvky máš jinak :) to ScArc!ty to měl jak z oka vypadený :D

Carte.. :) já ti nevím možná i o něco horší, předešlá verze se mi zdála hezčí ;)

PS: a já tagwall používám jen pro DA aby to zaujmulo širší okruh :) .. takle se mi to zdá zbytečný - ale je to tvoje věc ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu