M0tion Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Max Payne do soutěže Naopak , chtěl sem takový stock Me se to moc nelibi hlavně kuli tomu jak je to tmavý, typo se mi libi ale prijde mi jak kdyby jsi jenom zmenil kontrast jas a to je vse ;) Jinak moje new prace, Gift pro kamose Shit/ika, nez me zas twice zprca ze sem od nekoho kopiroval wim ze ma podobnej sig Shido, ale jde o to ze ta holka je z Anime Rosairo to Vampire a kamos se na to anime diva ja taky takze rozhodne jsem tu holcinu nekopiroval od nej a rozlozeni sigu chtel kamos takovy jak jsem to udelal ubec jsem se na shidoov sig nedival ;) Picture: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jak sem psal už sig se mi jako clekově líbí , ale s pozadím by sismohl pohrát lépe ;) a hodit pod ňu stín :) K mýmu Maxovi :D mám rád tmavší sigy a myslím že to aji k MAx Paynovi patří , přece jenom celá je ve tmě v noci :) takže proto sem zvoili tento tmavý stock :), ovšem nikomu nebudu brát jeho názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Tak pište co je na tom špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 twice zprca ze sem od nekoho kopiroval eh? to že sem si rejpnul ohledně tagwallu sis nějak vzal .. :cheesygrin::ziped: Cartman: nevím estli to byla silnější chvilka ale vtom sigu cejtím pokrok, jen tak dál ... ;) Eizo: škoda toho typa :) ptže jinak to má styl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Asi dementní otázka ale co je typo?:) Jinak jsem armyk:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Typo je písmo font:http://www.1001freefonts.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Já vim, že až zas tak moc hezký není, ale mě se líbí a hlavně je to ofiko písmo z Assassins Creed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 typ fontu ti nikdo nebere ale mohl si si s ním vícep ohrát ;) Twice :Silná chvilka :D :D :D TAdy sig pro Yakuzu z fora rozměry chtěl takové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Cartman182: jak koukám tak asi jo no :D aRMy-K: j sry aRMy-Ku bral sem nick(?) přímo ze sigu .. nějak podvědomě.. :P k typu ( pismu ) sem spis myslel kompozici ( umisteni pisma v sigu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Nj Twice :D na mě je to moc malý rozměr :D a navíc ten japončík tam mě taky npřidal ničeho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Cartman182: jak koukám tak asi jo no :D aRMy-K: j sry aRMy-Ku bral sem nick(?) přímo ze sigu .. nějak podvědomě.. :P k typu ( pismu ) sem spis myslel kompozici ( umisteni pisma v sigu ) Díky,... ale upravit to nesmím..., jinak nemá tam být EIZO, ale EZIO(jméno toho na sigu) jsem se přepsal, tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 To nevadí upravit to zkus, kompozici + nějaký efetky tomu typu dej a hoď to do galerky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Tak tady to je, ale neměl jsem to uložený jak písmo takž epouze takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Takhle jsem to zrovna nemyslel :) Zkus typo zmenšit , potom je zkus hodit více tomu Assassinovi nějak k pravému ramenu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 CFMB #5 "Tagwall" :) Můžete hodnotit i ten můj spíše v uvozovkách "tagwall", ale hlavně samotný sig ;) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 CFMB #5 "Tagwall" :) Můžete hodnotit i ten můj spíše v uvozovkách "tagwall", ale hlavně samotný sig ;) .. very nice... zatim bych dal hlas rozhodne tobe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 K sigu : Líbí se mi velice, akorát se mi nelíbí jedna jediná věc -> to je ta oranžová cosi , na levé straně :( , to trošku kazí :( TagWall : K tomu není co dodat, snad jenom to typo je PRO MĚ hrozné EDIT : jinak určitě jste všeci už viděli můj sig :) tak tady je finální verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Adiz...sry me se ten sig nelíbí :( a jeste neco pro tebe kdyby jsi cetl pozorne tuto diskuzi docetl by ses jak se hadam s Twicem prave kuli tomu že jsem mu obšlehnul praci Tagwallu........a ty den na to udelas stejnou picovinu :D to mi ubec nepřijde norm. :D EDIT: adiz.......kdybych se mel divat jenom na FocalPoint tak se divam na kravatu a ne na hitmana to me trosku stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 nevím estli je to chyba nebo úmysl , ale na levý stranně nad tím oranžovým máš ostrej přechod ... šedý a černý tagwallu je z mýho pohledu hroznej ale sig samotnej se mi líbí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 very nice... zatim bych dal hlas rozhodne tobe... Díky moc ;).. Adiz...sry me se ten sig nelíbí :( a jeste neco pro tebe kdyby jsi cetl pozorne tuto diskuzi docetl by ses jak se hadam s Twicem prave kuli tomu že jsem mu obšlehnul praci Tagwallu........a ty den na to udelas stejnou picovinu :D to mi ubec nepřijde norm. :DEDIT: adiz.......kdybych se mel divat jenom na FocalPoint tak se divam na kravatu a ne na hitmana to me trosku stve K tomu tagwallu, nevím, co jsem jako obšlehl :D to jako každej, kdo udělá tagwall, to obšlehl od Twiceho? :D :D nevím estli je to chyba nebo úmysl , ale na levý stranně nad tím oranžovým máš ostrej přechod ... šedý a černýtagwallu je z mýho pohledu hroznej ale sig samotnej se mi líbí ;) Díky, ten tagwall jsem dal naschvál do uvozovek, bylo to jen tak narychlo a přiznam se, že to vubec neumim :D ale diky.. EDIT: btw, ja to mam červeny, ne oranžovy :lol: asi chyba monitoru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Toho přechodu sem si ani nevšiml :D ale je pravda že to kazí sig o dost :) btw. Twice :D co říkáš na poslední upravau Nissanu :Dlepší bo horší ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 adiZ: lol delas si prdel co si obšlehl ?? xD skus se kouknout par stranek z5 a zjistis co jsi obslehl udelal jsi stejnou chybu jako ja xD kdyz jsem nevedel co ubec tagwall znamena pak sem za to od twice dostal hezky vynadano xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 adiZ : Bože to že si udělal tagWall neznamná že si to musel okopírovat od Twice (ikdyž ty si to od něj okopčil ), ale udělal si stejnou chybu jako Scarcity... mrkni se o něco zpět v topicu EDIT : Scar rychlejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 adiZ: lol delas si prdel co si obšlehl ?? xD skus se kouknout par stranek z5 a zjistis co jsi obslehl udelal jsi stejnou chybu jako ja xD kdyz jsem nevedel co ubec tagwall znamena pak sem za to od twice dostal hezky vynadano xD A doprdele! :D Už vím no, tak sorry, nenapadlo mě, že tento styl využívá jen TwiCe, upřímně se omlouvám TwiCemu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 adiZi u tebe bych ani neřekl že to je nějak extra kopie .. ty prvky máš jinak :) to ScArc!ty to měl jak z oka vypadený :D Carte.. :) já ti nevím možná i o něco horší, předešlá verze se mi zdála hezčí ;) PS: a já tagwall používám jen pro DA aby to zaujmulo širší okruh :) .. takle se mi to zdá zbytečný - ale je to tvoje věc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.