Pooky Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Jinak aRmy-K ma sig s Assasins Creed 2 a jako věrný fanoušek bych ho proplesknul :D Hl.Hrdina není EIZO ale EZIO :D Takze bud opravit nebo nwm co ale bije mi to do oči ! edit:aha takze uz ste si toho vsimli ale stejne sem urazeny :D Citovat
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Takhle jsem to zrovna nemyslel :)Zkus typo zmenšit , potom je zkus hodit více tomu Assassinovi nějak k pravému ramenu ;) jsem línej to upravit... ale přeci:D Citovat
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Celkově se mi to líbí :) Army - Ještě to zmenši a dej vice k tomu rameni Citovat
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Celkově se mi to líbí :)Army - Ještě to zmenši a dej vice k tomu rameni Už fakt ne:) Citovat
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Tak mi upni úsd někam :D Citovat
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Nas-at a rozmazat :P zapomeň:D Takhle jsem s tim spokojen a už to dál upravovat nebudu. Citovat
TwiCe Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 jop takle už je to lepší ;) měl si tam dat až tuhle verzy... škoda no :) Citovat
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Nas-at a rozmazat zapomeň Achjo, tyhle lidi co si koupí Sponzorskej cosi , a pak si myslej že jim patří svět, mám nejradši :D :D Určitě bych zneužil tvoji práci nejvíce jak to jde :D prodal kji na šílený prachy do Ameriky:D:D , jenom bych ti upravil font, ale pokud nechceš .. tvoje věc :D Citovat
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 :D Nechci, mě se to takhle líbí,... nejsem ten co si koupil sponzorskej účet kvůli tomu aby se mohli hádata s cartmanem, ale abych sponzoroval tohle forum:roll: Je to moj dílo a kdyby na tom někdo dělal, tak by se mi už tak nelíbilo... co si udělám sám z toho mám radost. Citovat
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Né aby se hádal s Cartmanem,ale všichni co mají Sponzor mají kolem 15-16 let a myslej si jací nejsou frajeři :D ... proč to aspoň nezkusíš ? to typo ještě zmenšit ? nenutím ti to jen to zkus Citovat
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Ok necháme toho :) Jinak tady je jeden muj wall takocvý rychlovka ale mě se líbí :) Assassins creed Wallpaper http://i34.tinypic.com/2mcm04.png Walpy moc nedělám, todle je cca můj 3 v životě, tak budu vděčnáý za vaše komenty Citovat
Kolda Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 CFMB #5 "Tagwall" :) Můžete hodnotit i ten můj spíše v uvozovkách "tagwall", ale hlavně samotný sig ;) .. chci se zeptat jaky je to typo to jak je tam napsany "for Console-forum.net" Citovat
dvojta Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Můj sig do soutěže !:bash: :ok: Citovat
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Dobře ty ! pro mě zatím nej Mám prosbu upni mi pls ten font třeba na edisk.cz pls Citovat
dvojta Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Dobře ty ! pro mě zatím nejMám prosbu upni mi pls ten font třeba na edisk.cz pls ehmm abych se přiznal tak to neni font ale přímo logo prototype nasavený na závoj a to podtim sem jen podle oka odhad nějakej základní font z windows :cheesygrin: díky kdyžtak ti sem hodim název ale je to jedno Citovat
Frozen Bee Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 moc nechápu ty vaše diskuze o tom tagwallu :lol: .....ale neva.... tady 2 nový věci:D: Deviant ID: (někteří vědí co to je :D) a novej sig,jen rychlovka: :lol::arrow: Citovat
TwiCe Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 id se mi nelíbí :) ale sig je dobrej .. na to jakej je to typ stocku ses stím vypořádal dobře ;) ______________ jinak sem si udělal sig (menší experiment) na téma současného cfmb ;) a giftík pro uživatele na jiném foru :) Time to kill - Assassins Creed verze s pozměněným sub-písmem http://i34.tinypic.com/e9vjn6.png little tagwall na DA http://twicearts.deviantart.com/art/Assassins-creed-signature-138622248 Citovat
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Krystofe : Sig je perfektní :) Twice : JAk sem ti psal (psal si to i ty:D ) sig se mi nelíbí :( NEříkám že je hnusnej což není , ale není to šálek mého čaje , ale máš pěkně udělaný typo :thumbs up: EDIT : Wallpy mě nějak chytily :) Upravuju si i pozadí k obrazu svému :) http://i33.tinypic.com/j5a1w2.png Citovat
Frozen Bee Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Odesláno Září 29, 2009 kdyby nebyla ta levá strana tak prázdná,tak by to bylo lepší ;) Citovat
TwiCe Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Odesláno Září 30, 2009 jj musím souhlasit s krystofem :) carte, asi máme jak sem říkal jinej vkus :D tenhle není tak totálně přepálenej což je dobře, ale jinak se mi kompozice ani efekty vůbec nelíbí :) ... zvolil si celkem dobrej font ;) Citovat
Cartman182 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 30, 2009 Díky hoši :) Krystof : WB ;) Twice : Ano máme :D, font možná dobrej :D ale jinak typo k hovnu:D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.