Pooky Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jinak aRmy-K ma sig s Assasins Creed 2 a jako věrný fanoušek bych ho proplesknul :D Hl.Hrdina není EIZO ale EZIO :D Takze bud opravit nebo nwm co ale bije mi to do oči ! edit:aha takze uz ste si toho vsimli ale stejne sem urazeny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Takhle jsem to zrovna nemyslel :)Zkus typo zmenšit , potom je zkus hodit více tomu Assassinovi nějak k pravému ramenu ;) jsem línej to upravit... ale přeci:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Můj příspěvek do CFMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Celkově se mi to líbí :) Army - Ještě to zmenši a dej vice k tomu rameni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Celkově se mi to líbí :)Army - Ještě to zmenši a dej vice k tomu rameni Už fakt ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Tak mi upni úsd někam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Nas-at a rozmazat :P zapomeň:D Takhle jsem s tim spokojen a už to dál upravovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 jop takle už je to lepší ;) měl si tam dat až tuhle verzy... škoda no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Nas-at a rozmazat zapomeň Achjo, tyhle lidi co si koupí Sponzorskej cosi , a pak si myslej že jim patří svět, mám nejradši :D :D Určitě bych zneužil tvoji práci nejvíce jak to jde :D prodal kji na šílený prachy do Ameriky:D:D , jenom bych ti upravil font, ale pokud nechceš .. tvoje věc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 :D Nechci, mě se to takhle líbí,... nejsem ten co si koupil sponzorskej účet kvůli tomu aby se mohli hádata s cartmanem, ale abych sponzoroval tohle forum:roll: Je to moj dílo a kdyby na tom někdo dělal, tak by se mi už tak nelíbilo... co si udělám sám z toho mám radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Né aby se hádal s Cartmanem,ale všichni co mají Sponzor mají kolem 15-16 let a myslej si jací nejsou frajeři :D ... proč to aspoň nezkusíš ? to typo ještě zmenšit ? nenutím ti to jen to zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Mě se to takhle líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Ok necháme toho :) Jinak tady je jeden muj wall takocvý rychlovka ale mě se líbí :) Assassins creed Wallpaper http://i34.tinypic.com/2mcm04.png Walpy moc nedělám, todle je cca můj 3 v životě, tak budu vděčnáý za vaše komenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 CFMB #5 "Tagwall" :) Můžete hodnotit i ten můj spíše v uvozovkách "tagwall", ale hlavně samotný sig ;) .. chci se zeptat jaky je to typo to jak je tam napsany "for Console-forum.net" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Můj sig do soutěže !:bash: :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Dobře ty ! pro mě zatím nej Mám prosbu upni mi pls ten font třeba na edisk.cz pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Dobře ty ! pro mě zatím nejMám prosbu upni mi pls ten font třeba na edisk.cz pls ehmm abych se přiznal tak to neni font ale přímo logo prototype nasavený na závoj a to podtim sem jen podle oka odhad nějakej základní font z windows :cheesygrin: díky kdyžtak ti sem hodim název ale je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Si mě dostal teda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 moc nechápu ty vaše diskuze o tom tagwallu :lol: .....ale neva.... tady 2 nový věci:D: Deviant ID: (někteří vědí co to je :D) a novej sig,jen rychlovka: :lol::arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 id se mi nelíbí :) ale sig je dobrej .. na to jakej je to typ stocku ses stím vypořádal dobře ;) ______________ jinak sem si udělal sig (menší experiment) na téma současného cfmb ;) a giftík pro uživatele na jiném foru :) Time to kill - Assassins Creed verze s pozměněným sub-písmem http://i34.tinypic.com/e9vjn6.png little tagwall na DA http://twicearts.deviantart.com/art/Assassins-creed-signature-138622248 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Krystofe : Sig je perfektní :) Twice : JAk sem ti psal (psal si to i ty:D ) sig se mi nelíbí :( NEříkám že je hnusnej což není , ale není to šálek mého čaje , ale máš pěkně udělaný typo :thumbs up: EDIT : Wallpy mě nějak chytily :) Upravuju si i pozadí k obrazu svému :) http://i33.tinypic.com/j5a1w2.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Noční výplod BW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 kdyby nebyla ta levá strana tak prázdná,tak by to bylo lepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 jj musím souhlasit s krystofem :) carte, asi máme jak sem říkal jinej vkus :D tenhle není tak totálně přepálenej což je dobře, ale jinak se mi kompozice ani efekty vůbec nelíbí :) ... zvolil si celkem dobrej font ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Díky hoši :) Krystof : WB ;) Twice : Ano máme :D, font možná dobrej :D ale jinak typo k hovnu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.