NewX4 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Na první to neni zas nejhorší ... ale vypadá jak kdyby neměl ruce :D ...... vidim jenom tričko .... a je to moc tmavé Citovat
Rooney10 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 ma tam cerny rukavice //delam to poprve tak ejste nevim co a jak Citovat
Negto Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Sry .. ale čti tuty,čti tuty čti tuty ... odkazy máš na první stránce a až budeš mít přečteno tak něco zkoušej :) Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 chtel jsem se zeptat, jestli brushe musim aktivovat nebo tak neco, kdyz je dam do slozky brushes tak mam stejne porad jen ty stare a tak nemuzu delat zadne poradne efekty Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Sry .. ale čti tuty,čti tuty čti tuty ... odkazy máš na první stránce a až budeš mít přečteno tak něco zkoušej :) nepotřebuje tuty... já taky dělám bez nich Citovat
Negto Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Neříkám,že potřebuje .... :) Taky jsem moc tutů nečetl (taky to potom dopadá tak jak to dopadá xDD) Ale je to lepší,rychleji se ve photoshopu orientuje,zjísti funkce atd ... Citovat
playerPS Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 sasa.lohr - Na kazdej klikni, jako by jsi ho chtel otevrit. Citovat
Negto Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Zkusil jsem teď sig udělat trochu jinak než předtím ten zhnilí :D ... :) Citovat
NewX4 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Tvoje nej práce ...... líbí se mi barvy a i ta baba uz je lepsi .... ale chybí mi tam typo .... a dal bych jinej rámeček ....... ale je to fakt dobréé (: Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 negto: mohl bys přestat sázet brushe přes postavy,a používat víc efektů :lol: ;) jinak je lepší v porovnání s tim co si tu dal(orange pes) :D Cart: tuty potřebuje ze začátku každej... Citovat
nepster Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 sry asi sem divnej ale mě se to moc nelíbí... jinak tady je znova ten messi upravenej... v1| v2| nevim mě se líbí oba :D:D Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 sry,ale nevidim žádnej rozdíl :D ani minimální Citovat
NewX4 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Též nevidim nic .... hej FB nemas nejake ,,Krvave'' brushe ? ... nemyslim takovy ty nástřiky ale proste neco co bych mohl hodit treba pod oci jakoze to tam mam krvave bo tak ..... Citovat
nepster Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 ta červená je světlejší a průhledněější a celkově je celej ten druhej světlejší... já to vidm na první pohled ;) Citovat
DarkTemplar Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Newxa , veď si zober nejaké splatter brushe a daj ich tmavo červené a pohraj sa s blending options ;) Citovat
NewX4 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Newxa , veď si zober nejaké splatter brushe a daj ich tmavo červené a pohraj sa s blending options ;) Na me moc slozite / Na me / ..... ja tu mam celkem fajne Stiny na oci .... oboci .... delam si prez to fotky na Fejs xDDDD ted bych potreboval neake krvave ze bys ze sebe udelal "killera" ...... (: Citovat
Rooney10 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 druhy nepster:jak delas takove ty pruhy jak mas kolem ruk messiho? Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 X4: na brusheezy.com sou nějaký blood splat brushe....zkus to tam prohledat ;) +NEW: zkoušel sem něco novýho: Citovat
NewX4 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 druhy nepster:jak delas takove ty pruhy jak mas kolem ruk messiho? Tento se mi libi vic ... sice je to render / zostření / + pozadi + typo ...... ale vypadá to llíp .... btw ty pruhy sou delany Perem (: ....... jinak doporucuju si procist tohle : http://www.tutorials.cz/clanek1489-efekty-v-podpisech-zaklady Citovat
playerPS Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 New: Snazil jsem se hlavne o svetlo. Citovat
DarkTemplar Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 playerPS - veď tam žiadne svetlo nie je :lol: Citovat
playerPS Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Jde z leva :D alespon si to myslim :D, jinak nevim, porad se o nej pokousim a nikdy se mi nepovede:( . Jak ho delate? Edit: Citovat
Rooney10 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 btw ty pruhy sou delany Perem (: .......QUOTE] jaky pruhy?perem jsem nic nedelal Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 všiml si někdo mýho sigu? :lol: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.