playerPS Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 FB: Je peknej, jen nevim co je co, takovej moc velkej chaos, vidim tam jen hlavu, zbytek neidentifikuju xD. Jo a pekny typo, pripomina mi to Twicovo - Gears of war. Citovat
NewX4 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Fbee me se to libi (: hlavne to typo je luxusni ... ae je to takove psycho moc se v tom nevyznam .... xDD PlayerPS drsné .... líbí se mi víc nez tvá panda .... akorát ty barvy si mohl dát svetlejsi ........ jinak je fakt pekny .... jak baba tak i sig ... Citovat
DarkTemplar Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 PlayerPS - svetlo sa nerobí tak , že niekam hodíš soft brush a je to :roll: ;) .. Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 muj 3 sig tak dejte na me ohled :-D Citovat
NewX4 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Yakuza ..... na 3 praci celkem fajne ... ale nekvalitni ..... zkus ukladat do PNG ... a ne JPG btw : ja delam svetlo tak ze tam hodim Brushe / mam na to stars brushe / .... no dam je tam ... dam tam viditelnost cca na 50 nekdy min % ..... a je to :) xDD Citovat
DarkTemplar Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Newxa a tak to potom vyzerá :lol::lol: nereálne .. Citovat
playerPS Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 No mam se jeste co ucit :D, snazil jsem se to nekde ztmavit, tam ze strany zesvetlit... NewX4: To co mas ted v podpise se mi libi, mas pekne sladeny barvy, jen prava strana je prazdna, jinak ale super. Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 X4: tak,já sem to zkoušel udělat ve stylu tutorials :D stock: http://i40.tinypic.com/icjn9s.png Citovat
nepster Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Rooney10| když si tam dal zezhora to světlo..tak si vem soft brush, černou barvu a slabé krytí a postupně mu ty ruce ztmavuj (u konce rokou nejtmavší)..protože takhle to sice vypadá že na něj něco svítí ale nemá to žádnej efekt... jinak ty čáry jsou dělaný perem (jak říkal X4) a potom vyplněné soft brushem. Bee| jak říká x4..psychooooooo :shock: playerPS| moc se mi líbí font ;) btw kdyby si jí dal do cfg tak máš určitě větší šanci na výhru x) x4|z toho tvojeho avataru se za chvíli zbláznim :D tak trochu se mi zadá že se tady docela dost začíná napodobovat FB styl xDxD (nejmenuju.... xD) Citovat
nepster Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 mě se nelíbí ta hlava jak tam nezapadá... Citovat
NewX4 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Mě se to líbí celé ...... fakt nice .... btw : zkousel sem tu krev .... nechtel sem to sem davat ... ale dam to sem ..... / vím ze je to onicem ... je to muj 2 pokus .... / -> Citovat
Rooney10 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 nepster nemoh bys udelat tutorial na sigy a dat ho na youtube?porad nevim jak ten modry a cerveny pruh kolem ruk Citovat
Smack Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 To Rooney: tady to mas a nepotrebujes k tomu ani cestinu Citovat
DarkTemplar Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Newxa , celkom nice len hore na čele je tá krv nejaká divná .. A ešte obočie je divné :D .. Citovat
Rooney10 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 nevite proc mam vsude nastroj rucicka?i kdyz to odkliknu, reset pc - porad ttam je a kdyz dam pravy tl.mysi tak tam mam velikost tisku, normalni a na celou obrazovku nevite co s tim VYRESENO Citovat
Rooney10 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 nevite nekdo kde stahnu ty textury jak tam dava? Citovat
nepster Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 http://www.hongkiat.com/blog/28-high-resolution-wood-textures-for-designers/ zkus google x) (wood pattern photoshop) Citovat
NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Rooney10 ... zkus jiné typo .... jinak jmena se pisou velkym pismenem ...... btw : ten 3 je asi tvuj nej PlayerPS ... pěkný ...... prosimtě dal by si mi render/stock té Ešlí ?..... dik Citovat
playerPS Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Tady je: http://lh5.ggpht.com/_2lEM_YCRcuU/R_Ib40Qz7wI/AAAAAAAAHiY/HhHkAN9VSAA/27y6bp.jpg Edit: Upravené typo Citovat
Rooney10 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 nemate nekdo odkaz na nake textury-mam jich asi jen 5 :D dik. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.