NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Yakuza ... ta carka má to tělo obmotávat ... jinak na mě moc velké .... ale na 4 sig je to dobré .... Moje new : / a okomentujte mi to nekdo .... vzdycky sem dam sig a nikdo nic :'( / ..... Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 NewX4 parada asi tvuj nejlepsi ! :-) Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 jo jo moc pěkný aji ty barvy tam seděj !!!! ;) nevíte prosím vás někdo jak u C4D renderu WIREFRAME jak se zbavit toho bílého pozadí a byly ty čáry jiné???? Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 newX4: :-o...fakt super doufam ze casem az se trochu otrkam budu delat taky takovy sigy.... tady jsem jeste neco zkusil XD: Citovat
nepster Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 x4| mě tam nesedí to pozadí..vůbec se tam nehodí.. Citovat
NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Mě jo :dozey: je to orig... z te hry ..... :roll: .... .:JOKEMAN:. a kubi.90 -> Díky ... :wohow: Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 NewX4: to je v poho je to fakt pekny.. ;) Jeste neco jsem zkusil ale ...XD .... Citovat
NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 No .... me prijodu tvoe obrazky nejak zdeformovany .... používáš při zmenšování SHIFT ?..... jinak zkus jiné typo toto je celkem oničem .. a chybí ti tam rámeček navrchu (: Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 nn nepouzivam shif....delam delam to pres obdelnikovej vyber ...je to jedno? nebo co je lepsi? Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Muj new sig cetl sem par tutorialu Citovat
nepster Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 když měníš velikost tak dej CTRL+T a potom to zmenšuj/zvětšuj těm rohovejma bodama...a drž při tom SHIFT (to je aby se zachoval poměr) ;) yakuza_ no je to o hodně lepšíí ;)) ale typo o ničem.. new| tak koemnty x] Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 N,E,P,S,T,3,R Nelibi se mi pozadi jinak typo je good Citovat
NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Yakuza : Celkem to ujde no ... trochu vybledlé barvy ... o typu raději nemluvim ... Nepster : Sorry ale nelíbí se mi to .... je to : Moc velké ... moc zaostřené ... a nečitelné typo .... :'( Yakuzo ty seš náš druhý Dark Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 N,E,P,S,T,3,R diky za radu hned to zkusim a ten sig je paradni ;) Citovat
nepster Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 mě se pozadí líbí :D tady to je ještě trochu poupravený (spíš torchu rozmázlý) a tady ještě jedna verze předtim se na to zapoměl jinak typo se mi taky líbí..a podle mě se to přečíst dá.a ikdyž ne tak se mi prostě líbííí.... :P :D:D Carte co na to říkáš ty??? Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 FB dovoluju si s tebou mírně nesouhlasit ohledně těch tutů na začátku, jak říkám já nečetl nikdy ;) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 vim ze je to asi trochu chaos ale...XD Citovat
NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 FB dovoluju si s tebou mírně nesouhlasit ohledně těch tutů na začátku, jak říkám já nečetl nikdy ;) Taky to de poznat .... já sem tuty též nečetl ... i když natenhle sem se podíval / většinu sem znal / : http://www.tutorials.cz/clanek1489-efekty-v-podpisech-zaklady ... pro začátečníky je tu uplně ideální ....... Jokeman : celkem se dá .. ale nejlepší co sem od tebe videl je asi ta ke$ha (: Citovat
TwiCe Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 x4: ten borderlands se ti fakt povedl ;) jen bych to pozadi (vagon?) dal trosku niz aby bylo videt kousek oblohy :P Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 NEw sig (Nevim jaky font poradte nekdo prosim :-) ) Citovat
nepster Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 dafont.com ;) (např. ...a hledej :D) Citovat
NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 TwiCe .. dik ae ja si neukladam PSDcka ..... v pozadi je kousek z tohoto : http://www.unitlost.com/wp-content/uploads/2009/11/Borderlands-.jpg YaKuZa ... Typo je sice pekne ale do sigu su / podle mě / nehodí .. zkus něco stáhnout z : http://www.dafont.com/ Edit : Nepster byl rychlejší :'( Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 X4 - netvrdím že to není vidět, ale až najdeš sig bez chyby tak mi napiš :D Citovat
nepster Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 twice, carte co říkáte na ten muj?? str zpět Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Twice: co řikáš na ten muj novej sig Sword? a neřikej že je v tom zmatek,to už vim :lol: X4: Borderlands.....no nevim,je to vlevo moc prázdný,a taky bys mohl zkusit nový efekty ;) ale pěkný Cart: ano,opravdu to je někdy dost vidět,ale o to nejde.....tutoriály sou dobrý,aby sis ze začátku osahal PS,naučil se nový efekty a funkce,se kterejma pak budeš moct pracovat......ty furt řikáš že si samouk, ale např.:když se budeš chtít naučit anglicky,tak si asi taky vemeš učebnici,a nebudeš se snažit sám přijít na to jak se řekne nějaký slovo:blink:......když jo,tak potom budeš mluvit jako černoch: "dobrý den,já si přála jedna lžíce".....;) Yakuza: !!!!!!!!!! http://www.tutorials.cz/clanek1358-zaklady-podpisu-teorie !!!!!!!! Jokeman: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.tutorials.cz/clanek1358-zaklady-podpisu-teorie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S.: Negto se na ten CFG asi vykašlal :dozey: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.