.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 smack: me se to moc libi ale ten font bych mozna umistil trochu jinam...ale je to jen muj nazor....jinak gooood Citovat
nepster Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 já bych dal to typo o trochu níž..a ta bílá tam podle mě nesedí..a ten přechod ze žluté do oranžové se mi moc nelíbí..da l bych to naopak nebo žlutá.zelené.... a to c4d vlevo vypadá divně jak jen jen picnutý přes to a rozmáznutý... (c4d text xD) Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 JOKEMAN : u těch sigů ty modrý čáry se to zobrazuje jenom mě nebo ne???? nevím proč to tam furt dáváš... x( SMACK: tak to je luxus ;) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 kubi90: to tam ja davam...ale uz to tam davat nebudu ....zrovna sem si to taky rikal.. :) Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 mě se to tam vůbec nelíbilo :D ale kdyby si to třeba otočil a pohrál si s tím a né že to tam jenom tak dáš a nebo kdyby si změnil barvu ;) EDIT: nemáte někdo nějakej dobrej pack C4D ???? a nepište dej si google a atd.... prostě ty co používáte hodně Citovat
Rooney10 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 PS: ten tvuj pokus dobrej ale priste vyber lepsi babu ;) XD Inna je vpoho Citovat
NewX4 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=C4D Ale první by ses měl naučit základy fotošopu ....... než tam hned cpát C4Dcka ... když nevíš vo co gou (: Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 hej tk já nevím co tam dát do toho sigu :D :D Citovat
NewX4 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 hej tk já nevím co tam dát do toho sigu :D :D Brushe ... semtam nějaké čárky perem .... a pak si pohrej s filtrama a se světlem ... Pokud se to chceš fakt naučit ... tak věnuj cca 5 minut tomuto článku : http://www.tutorials.cz/clanek1489-efekty-v-podpisech-zaklady Fakt máš tam úplně všechno ... Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 menší pokus KOMENT :D ale nic moc :( Citovat
playerPS Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Urcite lepsi nez to co mas v podpise, nelibi se mi to co ma kolem hlavy (nejaka bezova skvrna), jinak docela dobrý ;), pekny typo - to mas lepsi nez Nepster, zkus dat by Kubi trosku vejs, pod to Lionel Messi Edit: vlnky jsou taky lepsi nez na ty holce :), zlepsujes se Citovat
NewX4 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Wow .... paráda ..... typo fakt pekne .. ty vlnky mas pekne udelane .... jenom oddělej to svetlo nad hlavou ... vypada to divne ..... btw : libi se mi to vic nez Nepstruv .... (: hod si to do podpisu Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 HOOOOO tak ty***e díky moc kluci ;) :D a mám teda oddělat to světlo??? a nebude to prázdný???? Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 RORSCHACH :) jen zas do me! :) XD Citovat
TwiCe Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 k sigu od kubi: furt lepsi tam mi takovydle svetlo nez zadny (ono je obcas docela nesmysl, kdyz je nekde nejakej odlesk nebo naopak stin a nikde zadny svetlo) .. :) typo si dal zbytecne moc do kraje .. nelibi se mi to handwritten typo, nehodi se tam .. ale na zacinajiciho dobry ;) Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 FB dík, snad oplatím někdy :D Citovat
Negto Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 CFG vyhodnoceno,omlouvám se za zpoždění .... Jinak neměl jsem přístup k internetu tak jsem si hrál se stockama co jsem měl :) Citovat
playerPS Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Díky za soutěž, gratuluji NewX4, kdy bude novej stock?? Citovat
Negto Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Credity rozešlu až budou a jinak vše je napsané :) Třetí kolo Téma: Stock Velikost: Není přesně určena Editace : Zakázány Výhra: 1000 credits Konec: 1.5.2010 1 . Editování - ne 2 . Sigy pouze takové které nebyli ještě uveřejněné jinde 3 . Sg musí obsahovat CFG Render:http://www.photoshopstar.com/wp-content/uploads/2007/09/halo-cutout-render.png Citovat
NewX4 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Tentokrát se do CFG nebudu zapojotvat ...... PlayerPS dik Citovat
Negto Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 NewX4 Proč ? ... Je na to docela dlouhá dobo nebo kvůli stocku ? Už tak se účastní docela málo lidí,jestli to půjde tak dál tak to rovnou zruším a kolo se může dělat co půl roku :) Citovat
NewX4 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Né tak už me to moc nebaví ... radši si udelam sig pro sebe z obrazku ktery se mi líbí ....... Btw proc je téma : stock .... a pritom se to dela z renderu ? Citovat
Negto Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Sry asi jsem trochu věty umazal,bylo to Render/Stock .... Škoda no ... S takovou jestli todle řeknou všichni tak to nemá cenu pokračovat :( Citovat
playerPS Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Sakra, to zachvíli budu soutěžit sám proti sobě :D, to zas nebaví mě :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.