playerPS Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Do soutěže mu to asi neprojde, nema to z toho zadanyho stocku. Ale mohl by to zkusit i z toho co je zadanej :) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 tohle nepatri do souteze...:)...jenom si tak trochu hraju abych se zlepsil ale mozna pak neco na tu soutez zkusim....jinak diky ;) Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Render http://media.photobucket.com/image/wayne%20rooney%20render/dnewling/Stuff/Wayne-Rooney-Render.png Citovat
NewX4 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Špatné typo .... moc velké .... a ty vlnky maju ruku obtáčet .. jako spirála ... kolikrát ti to mam říkat ..... btw : nice podpis .... Citovat
Rooney10 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Render http://media.photobucket.com/image/wayne%20rooney%20render/dnewling/Stuff/Wayne-Rooney-Render.png proc zkousis wazzu?absolutne nepovedene....bez si delat naruta Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Nevim proč, ale poslední dobou se to tu hemží Frozen Bee stylem :blink: ... Citovat
nepster Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Z| taky sem říkal... :D btw najs avatarr ;) co říkáte na mýho pandu?? nekomentujte velikost pls Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 NewX a co ted? Rooney10 :D :-D hlavne ze ten tvuj je povedenej a co to meles ja si muzu delat koho chci ty me rozkazovat nebudes Nepster pekny todle se ti moc povedlo :) Citovat
Rooney10 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 trapny to mas fakt uprimne-dej se zpet na naruta Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 klíídek.....vzdyt o nic nejde...kazdy ma pravo sem hodit svuj vytvor aby si vyslech kritiku....ale s tou kritikou nebudte zbytecne hruby ;) :) tady jsem neco zkusil do souteze ale myslim si ze to predtim(co jsem udelal bylo lepsi.. :) ) Citovat
NewX4 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Džoukmene ... je to pekny ... hlavne se mi libi kompozice .... / asi tvuj nej sig / Rooney .... sám neumíš dělat sigy tak co to dej reješ aby se dal zpet na naruto ? on si muze delat co chce ..... :dozey: Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 NewX4: dííky:wohow::bash:... od tebe si toho cenim 8) Citovat
LuK4SO Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 sig: sig s podpisem: stock: nemám omlouvám se ale už jsem nenašel odkaz :( Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 http://www.sosej.cz/screenshots/harry-potter-a-ohnivy-pohar.jpg Citovat
TwiCe Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 jj kompozice v tomhle sigu to je dokonalost sama :) (ironie) jinak .. doporucil bych ti precist nejaky tutorialy ... neco si precist o kompozici ( svetlo si dal k efektu (jop, ten efekt se mi na sigu libi nejvic) ,ale pritom nejvic svetla ma na helme :) .. no a typo mohlo bejt vic u FP (bodu zajmu -tzn u zluteho efektu) Citovat
eRik Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Sry, že vám tady lezu do toho spamerskýho ráje, ale pročetl jsem si asi 10 stran a všechno od NewX4 je jen mně se to nelíbí bla bla bla :D jako napsat sem sračky typu mně se to nelíbí umím taky... už od začátku jsem proti tomuhle topicu a byl bych pro jeho zrušení, ty vaše spamy by hned spadly... přečíst si 3 tutoriály a uděla tohle samý, kdyby mě to bavilo a viděl bych v tom smysl, bych asi taky dokázal a upřímně... každý obyčejný user počítače... to samý kecy typu-> doporučil bych si přečíst tutoriály, tvle, co to je za hovna? Všechno tohle se dá vyřešit hloupou SKUPINOU zde na foru... nebo ted i BLOGEM. Citovat
LuK4SO Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Sry, že vám tady lezu do toho spamerskýho ráje, ale pročetl jsem si asi 10 stran a všechno od NewX4 je jen mně se to nelíbí bla bla bla :D jako napsat sem sračky typu mně se to nelíbí umím taky... už od začátku jsem proti tomuhle topicu a byl bych pro jeho zrušení, ty vaše spamy by hned spadly... přečíst si 3 tutoriály a uděla tohle samý, kdyby mě to bavilo a viděl bych v tom smysl, bych asi taky dokázal a upřímně... každý obyčejný user počítače... to samý kecy typu-> doporučil bych si přečíst tutoriály, tvle, co to je za hovna? nejsou to spamy (spam je nevyžádaná pošta. ostatně skus si přečíst: http://cs.wikipedia.org/wiki/Spam) takže pro někoho to jsou užitečné rady,tipy a pro někoho je to zase spam když bych se já podíval na forum tak jak jse díváš ty a tenhle topic tak bych zrušil tak 15%topiců.chci tím říct jen to že každý má jiný zájmy a logicky si nebude číst o psech když ho zajímají kočky. a jinak pochybuju že po přečtení 3tutorialů uděláš to samé:) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 twice: nj no a to sem se snazil ale:) ale myslim si ze se zlepsuju :) a tutorialy jsem uz cetl !.....:cry: for eRik: tak sem teda nelez....:roll: Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 Sry, že vám tady lezu do toho spamerskýho ráje, ale pročetl jsem si asi 10 stran a všechno od NewX4 je jen mně se to nelíbí bla bla bla :D jako napsat sem sračky typu mně se to nelíbí umím taky... už od začátku jsem proti tomuhle topicu a byl bych pro jeho zrušení, ty vaše spamy by hned spadly... přečíst si 3 tutoriály a uděla tohle samý, kdyby mě to bavilo a viděl bych v tom smysl, bych asi taky dokázal a upřímně... každý obyčejný user počítače... to samý kecy typu-> doporučil bych si přečíst tutoriály, tvle, co to je za hovna? Všechno tohle se dá vyřešit hloupou SKUPINOU zde na foru... nebo ted i BLOGEM. souhlasim akorad s nazorem na NewX4 Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 souhlasim akorad s nazorem na NewX4 jj to má, posledncíh pár stránek každopádně Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 zkousel jsem neco noveho stock: http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//poster_hellboy_two_ver14.jpg Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 To písmo je o ničem a ta pravá strana hodně odlišná od levé Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 "ta pravá strana hodně odlišná od levé": to se mi prave libi Citovat
th0ca Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 no ta prava strana je takova prazdna, pridej tam ABBEho a bude to parta =) Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 no ta prava strana je takova prazdna, pridej tam ABBEho a bude to parta =) [/url] mozna pozdeji, jinak jsem zkousel do souteze a myslim ze se mi to povedlo (je to trochu vetsi, ale zmensit se to da vzdy) tak koment, dik Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.