playerPS Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 FB: aha, tak to bude stockem, ale vypadá to docela divně Tady je jeste jedna verze: Citovat
Mock Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 A co říkáte na mého Wall-E(ho) :D ? Citovat
NewX4 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 A co říkáte na mého Wall-E(ho) :D ? Je oničem ... a nepis to tu zbytecne .... pomalu si jak Nepster bo kdo to tak delal ... PlayerPS ... takhle se mi to libi vic Edit : omg noa ? ...... to ti musi každý povině komentovat ? .... lol ... dMNce btw : New : Citovat
Mock Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 Byl jen jeden koment .. tak jsem se zeptal takže pomlč Citovat
TwiCe Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 fb: nevymlouvej se furt na stock :D je sice pravda ze to je v originale ale to nic nemeni na tom ze to mohl cernej prouzek vklidu zakryt ( a nebo celej sig snizit) ;) .. a vybral si teda pekne LQ stock .. do upravy v takovy kvalite bych ani nesel, protoze se to pak podepisuje na vysledku x) Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 Twice: wtf? :lol: já se nevymlouvám........ja jen furt nevidim co mate s nejakym proužkem...:roll: :D Citovat
TwiCe Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 jak wtf? z LQ stocku si to delal .. ramecek si tam klidne nedavej ale takle to vypada hrozne :P Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 no,lq stock se zmensil=hq stock :D a nevim co máš s proužkama? :D rámeček tam je :D Citovat
M0tion Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 Po dlouhý době se sem mrknu a zjistim, že jak je předělanej vzhled tak se v těch topicách trošku ztrácím :D jinak koukám že tu přibylo pár výbornejch grafiků. Rozhodně to tu budu teď [čekovat] víc a všem tu přeju GL ;) Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 nice typo ale lq stock,málo efektu pres postavu,no fp....;) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 pres weekend jsem nemel vubec cas sem jit takze okomentnu jen posledni stranku ;) PlayerPs: ten crysis je fakt nice ;) newx: to subaru se mi libi ..:)...a ten nohavica.....no..nwmXD ....ale mozna bych zmensil to typo malynko (ale ja sam si s typem nevim rady takze ....XD ) Negto: pripada mi to takovy trochu prazdny(mozna jenom muj dojem) ale jinak pekny ;) sasa: kdyz skouknu par poslednich stranek tak tenhle patri mezi tvy lepsi sigy ;) .... ale mohlo by to bejt jeste malynko lepsi ;) :) tady neco new: V1 V2 V3(black&white) Pochybuju ze se vam to bude libit ale zrovna jsem koukal na Krale Rocku a trsatko osudu a newedel jsem co udelat za sig takze..XD :) kdyztak comments dik EDIT: jeste OZZÃK V1 V2 (black&white) EDIT2: jeste Anthony Kiedis V1 V2(black&white) Kdyztak pls COMMENTY ke vsemu thx :) Citovat
nepster Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 no máš pravdu mě se nelíbí..sry..to pozadí se tam vůbec nehodí..ani barvy...kromě renderu a pozadía typa tam chybí všechno... Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 jak řiká Nepster.......špatn kompozice,a je te takový moc ostrý ;) Citovat
NewX4 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Ten ozzák mi prijde stejny jak Kiedis ..... btw : jak tam mas to zvlneni tak to mas moc zostřene nebo nwm co to je ... ale vypadá to nekvalitně takové moc kostičkované ..... gift pro pPS .... / doufam ze se aspon trochu líbí .... / Citovat
DarkTemplar Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 no , moc veľké to není :D inak ten efekt na ňom je hrozný , žiadne svetlo , typo celkom v pohode .. Citovat
playerPS Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 NewX4: diky, libi se mi, prvni gift co jsem dostal :), snad ti ho brzo oplatim :), nemam ted moc casu sasa: lepsi nez minulej Citovat
kane1998 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 berte to jako nedodělaný pač zatim to neni dodělaný asi mu udelam stín atd V2 !!!napadlo mě!!! soutěž králíku vlastně by každej udelal králíka s nakym stylem : hiphop,metal,šampon,emouš atd a hodnotili by sme je poroto bych vybral já ale dotyčnej by musel souhlasit pravidla by byly : jenom jeden výtvor na jednoho uživatele mohl by hodnotit každy a hlavně porota každej by mohl dát jen jeden hlas ale ne sobě (samosebou) .... a ted kdo by do toho šel musí nás bejt min 5 .. já dotoho klidne jdu Citovat
nepster Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 ke králíkovy...tady to je topic o PS ne o malování..:dozey: k soutěži...podle mě blbost Citovat
kane1998 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 ke králíkovy...tady to je topic o PS ne o malování..:dozey: k soutěži...podle mě blbost řikam je to nedodelany !!! si slepej bo co ??? :dozey: Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 kane: ten králík nic moc....jak řikal nepster :roll: ale ta soutěž se mi líbí ;) du do toho...ale musel bys udělat nějakou šablonu na králíka...a založit samostatnej topic...... na chain už kašlete,takže příště nebude nic ;) NewX4: klidni to v tom svym topicu na tuts jo? Citovat
nepster Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 ježiš c bys na tom chtěl asi tak dodělávat...?? dyť to žádnej rodíl stejně nebude... jestli je v2 dodělaný tak názor stejně neměnim.. BrozenFee ještě to nech zejtra něco zkusim splácnout xD (možná) ..a díky za tuts X4 tak ti to napíšu sem no...:ziped: nevim no ale nejdřív sem to viděl u FB...pak si to začal dělat i ty (neříkam že to stejný ale něco na ten styl....ale nevim no kde ses inspiroval ^^ ) a že se ti nelíbí moje sigy...co jko? mě taky ne... ( xD ) Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Nepster: neřeš ho už....akorát tu zas bude hádka ;) hlavně pokračuj v tom chainu! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.