nepster Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 new| komenty pls carte| frank je super! až na ten ořez.. Citovat
Cartman182 Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Nepster - ono už to tak bylo, není to můj ořez , jinak díky Ten tvůj je docela pěkný, ikdyž nepřetéká efekty Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Diky vsem za komentare :) btw: nepster urcite je to lepsi nez par tvych poslednich :) ;) EDIT: new: Citovat
Fox666111 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Tak jsem po dlouhém uvažování zkusil něco jednoduchého. Je to moje prvotina takze asi nic moc.((tato postava je skutečná pozor ať na vás Ivana nezavolám ten by vás zbuchal:))jo a nejde mi sem ten obrazek dat ve formatu png takze kvalita nic moc:cry:) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 na prvni sig je to dobry :) ;) E: Citovat
nepster Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Jokeman| u obou hrozně přepálený.. :( a moc se mi nelíbí jak tam pořád dáveš ten stejnej font... ukaž pls stock toho prvního, díky Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 ja bych teda nerekl ze tam mam moc prepal :? a si prvni ktery to rika..(na tutorials mi dokonce nekdo radil at u toho prvniho pridam kontrast :roll: :cheesygrin:) ale v poho :) je to tvuj nazor no :D stock: E: Citovat
nepster Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 no přepálený to je celý :D přidat kontrast neznamená, že to zesvětlíš, ale že zvýrazníš barvy.... a ještě sem si všimnul.. :D ten rámeček bych srovnal :D díky za stock Citovat
Cartman182 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Tohle semi líbí u mě přepal není vidět :D Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 twl tak ja nwm :D normalne prepaleni vidim ale tady ho fakt nevidim :(.. :D ale jinak thx za komentare Citovat
playerPS Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 LaYer: Pěkný, mě se to líbí Jokeman: Možna trosšku to přepal je, ale ne moc, libí se mi to jen typo nejde přečíst ;) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 layer: je to pekny ve sve jednoduchosti a napadu :) ale jinak nwm no :) Player: diky no... :) to typo byla docela chyba no :D .... Citovat
nepster Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 jak trochu přepálený?? je to hrozně přepálený!! ste divný.! :D koukněte se na to někdo na jinym počítači.. :D já budu moct až zítra..jinak to typo se mi docela líbí..podle mě to nemusí jít dycky dobře přečíst.. ;) Citovat
Cartman182 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Tak pokud to nemusí jít dobře přečíst, tak potom je tam to typo zbytečně:D Citovat
playerPS Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Me se to zda jen svetlejsi, mozna trochu prepaleny, ale muze to bejt monitorem a ze typo nemusi jit precist? Jak psal Cart, k cemu by tam potom bylo? Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 omg tak to furt nereste XD proste jsem to teda prepalil a typo se nepovedlo ... tecka XD BTW: co rikate na ten darek pro jokeera..?XD Citovat
kane1998 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 a mi nikdo jinej muj novej podpis neokomentuje :'( ? Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 kane: typo je hrozny .. :( nic moc efekty :( ale je to lepsi nez predesla prace ;) a neni to tak zdeformovane :) Citovat
playerPS Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 Tak konecne taky gift pro FB: Doufam ze se ti libi. Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 player: me se libi :) new (nic moc :( ): v1 v2 a do souteze (prvni sprite.....ale trochu jsem kouknul na sprite tut :D :(. ...) Citovat
playerPS Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 U 1 se mi libi typo a atmosfera. do 2. nesedi panacek - ten se mi nelibi sam o sobe :D jinak taky pekny ;) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2010 diky :) new WARHAMMER BLACK & WHITE Citovat
nepster Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2010 mě se to líbí x)) barevná verze lepší.. levá str sice trochu prázdná a málo efektů ale pěkné x) E| no vyšlo to tak že to neni moc dobrý..sry a mohl si dát jen edit :roll: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.