nepster Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 Bee tak to se ti vůbec nepovedlo...sry... :(( Citovat
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 Bee tak to se ti vůbec nepovedlo...sry... :(( souhlasím, máš mnohem, ale mnohem na víc Citovat
Negto Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 Bee bee.... :( Promiň ale zatím ty dva poslední sigy se mi nelíbí, jako by ses zhoršoval, vzchop se ať si zase starý frozen bee :love: Citovat
NewX4 Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 :D lol :D mě se tyhle zdaj daleko lepší než ty staré .... :D ... Citovat
Negto Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 :D lol :D mě se tyhle zdaj daleko lepší než ty staré .... :D ... Asi věc názorů :D Mně se ty poslední mco nelíbí :D :( Citovat
playerPS Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2010 Já souhlasim s ostatnima, tyhle se mi nelibej :( Citovat
TwiCe Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2010 FB .. nudaaa .. trochu zivota do toho umirani :) NewX4.. daleko lepsi? no .. de videt ze mas velmi specifickej vkus.. :P Citovat
Frozen Bee Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 jezis tak se nehadejte ne?..... :D poslední dobou nemam moc inspirace :P Citovat
Negto Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 Zkoušel jsem fotomanipulaci :) http://negto.deviantart.com/#/d2t7tc8 Citovat
werty Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 Zdravím :D Nechcete si pohrát s budíkama ? Docela rád bych si je dal na simsona.. tam jsou takové škaredé. Díky moc :) Citovat
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2010 Tak to dopadne když se ve 3 hodiny 43 minut ráno nudím :D http://negto.deviantart.com/#/d2tkln8 Citovat
Cartman182 Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2010 Mě se líbí :P EDIT : Už bylo na čase abych si vyměnil sig Citovat
Pooky Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2010 Cartman:pěkný ale ten druhý je přesvětlený až moc...a taky pěkný typo :-) Moje rychlovka nez jsem sel spat xD nic extra ale myslím že k zblytí to není :) Luis Luis BW Citovat
nepster Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2010 Carte neni to vubec spatny..ale mas lepsi... (ten prepal kterej ty nevidis nezminuju) Pooky k zbliti to neni ale bg se k tomu nehodi rekl bych... Citovat
Pooky Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2010 Nepster:díky za nazor bg tam mohlo byt jiný ale todle jsem vybral protože podobný bg se proste v dlc pro gta použiva...luis byl vyhazovač v klubu a jako bg mel jen takový rozmáznuty světla mohl jsem dat neco mozna jinyho mno...díky za nazor Citovat
Negto Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2010 Cartman:První verze je lepší :) ... Pooky:Docela se mi tvůj styl líbí :) NewX4:Ten první sig ujde, ale ten druhý je slabý, nelíbí se mi :( Hlavně spousta volného místa a nic moc efekty. Ale ten sig co máš v podpisu je nice :love: Citovat
nepster Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2010 X4 ten první velkej lajk ;) druhej moc nic no :( možná kdyby si to zmenšil a uřízl trochu tu levou stranu.. Citovat
Cartman182 Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2010 Pooky - díky , tvůj sig není k poblití ale máš lepší ;) Nepster - Přepal vidím, ale jen na druhé verzi.. Citovat
NewX4 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2010 Jojo ... dik za komenty .... Citovat
DyTik Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2010 Ahoj chtěl bych poprosit někoho zde z grafiků ,zda-li by mohl udělat ikonky na rozdělení sekcí XBOX 360 , PLAYSTATION 3 , PLAYSTATION 2 , PC , PSP , NINTENDO WII , NDS , Ostatní sekce , Všechny sekce Mělo by to vypadat nějak takhle: http://dytik.ic.cz/up/rozdeleni.png Budou použity na webu : http://gamerx.cz/ Citovat
Negto Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2010 Pěkné :) .. GJ Možná rozostřit tu osobu vlevo :) Povedený sig,akorát trochu více si pohrát s barvama Na můj vkus to je moc suché Pěkné, ale trochu mi vadí levá strana Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.