Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 tak to ale piš do svýho postu...abys neebyl moc OT :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Prince of Persia Stock : http://i32.tinypic.com/205ujyh.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 to typo tam asi nesedí ja už fakt nvm jaky font tam hodit a chci slyšet jen chválu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 kolda: ja nevim...to co máš v podpisu je mnohem lepší,příjde mi to tak o třídu vejš než tenhle.... the new one of today: (click to full size) co vy na to....? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Ema je krásná *in love* jak baba tak sig :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 thanks :-) Ema best kočka!!! ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 A k tomu Koldovýmu sigu ten co má v podpise , tak mu něco upravoval aji Twice , ale i tak , i do té doby než si to dělal sám, tak to vypadalo lépe, než ty sigy co děláš teď ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 přesně...prijdou me to takový ty sigy co tady dělá polovina fóra,i kdyz ten v podpise tomu neodpovídá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Crysis WarHead sem zvědav co řeknete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 nice,ale trochu bych ho zmenšil,přidal víc efektu bo C4D k ramenum,a jiny typo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 O typu vím , C4D rendery jsem u ramen měl , ale sig mi pak připadal velice přeplácanej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 tak trochu zmenši výšku a to typo jiný,a aspon tam pridej trochu barvy bo tak...je to takový smutný viš co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Velikost měnit nebudu :) , dělám všechny sigy v tomto rozlišení a na typo se teda mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 nebo nejakej flow :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Cartman: pěkný, ale asi by se mi tam víc hodila modrá než zelená barva jak ji tam máš. btw:Twice promin jestli jsem te urazil. Nemyslel jsem to aby jsi odešel. Byl už večer, tak jsem byl trochu rozjetej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Typo sem zkusil upravit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 pěkný,ale dej ho blíž focal pointu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 nóó chlapee to je ono :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 no problem je v tom že nemužu najít pořádnej obrázek kterej tam bude sedět jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Dík :D :D dneska už nic nedělám :D EDIT : Kolda , není to v obrázku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Neurazil si mě (tím že se zachováš jak hulvát mě neurazíš :D ), ale teda nemám fakt náladu na to aby si tady na mě někdo otevíral hubu že ze sebe dělám grafika ( což je pěknej blábol ) . Jasně beru , občas něco řeknu co vypadá krapet silácky, ale to ti snad nedává důvod psát co si napsal ... nečekám extra vděk, diť v podstatě není proč.. ale očekávám rozumný chování na nějaké úrovni , nic víc ... :-) a cartman to zarvší tím že se mám vrátit do normálu .. co sem udělal že nejsu v normálu ? že napíšu že se mi ten sig nelíbí? nebo se vysměju když se někdo označuje za grafika? že použil zinglbee můj sig s Arsenalem a né jeho , nebo snad díky tomudle smajlu "8)" ? ale no tak ... diť to je směšný:) EDIT: tak sme si to s cartmenem vysvetlili na icq .. bylo to tim smajlem .. lol :D EDIT2: a u smajlu to taky skonci ... zajimavy jak dokaze debilni smajl zmenit pohled jednoho usera na druhyho... EDIT3: dřív sem si nevšiml tohodle smajlu ;) .. diky tomu sem pouzival 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Ne znám tě už z dřívější doby než tady (z tutorials, z ICQ... tam ses choval úplně jinak než tady ;) ) , proto ti píšu aby ses vrátil do normálu ;) EDIT : Smajlem to začalo :D EDIT : Jojo to dokáže :) , tenhle mi ale pije krev všude :D i na ICQ :D 8-) EDIT : No teď už bude vše v pohodě :D , tenhle je normální :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Tak tady je můj třetí výtvor :arrowd1: EDIT:nalevo u hlavy sem to špatně ořízl tojo,ale když si toho nevšímáte a zakoukáte se do toho sigu,tak se vám to začne líbit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 no,můžu jedině odkázat sem: http://www.tutorials.cz/clanek1358-zaklady-podpisu-teorie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.