Fashion02 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Achjo:D,já jsem ty tutorialy četl,ale stejně jsem z nich pochopil sotva půlku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 když si toho nevšímáte a zakoukáte se do toho sigu,tak se vám to začne líbit:D Nezačalo ;) ... je otazka jestli si tu pulku nepochopil , nebo si ju nechtel pochopit ... ptze aji kdyz ti to treba nejde tak si proste uz das aspon pozor na nejaky fakta pri cteni sigu (urcitej focal,kompozice,barvy,flow) pripominas mi jednoho uzivatele na tutorials ... mel topic jen se svoji galerii asi 16stranek a ani na 16ty strance si nedokazal od ostatnich vysvetlit at si precte tuty a zkusi pouzit techniky vnich , taky to tak vypadalo :D cti tuty dal :-) zkousej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Já tuty taky nikdy nečetl:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Twice:asi tak......:D Cartman: zkus to.......(nema to zadnej skrytej vyznam) v tutech se prostě aspon inspiruješ...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 ja už fakt nvm mě to typo prostě nejde nevím jakou barvu a jakej font :( EDIT: tak jdu spat a rano mě třeba nějaky napadne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 ja teda par tutu cetl (styl cteni: zacatek,prostredek,vysledek :D ) ale nikdy sem podle nich nedelal .. jen sem si zjistil jak urcitej efekt vznikne a jakou techniku pouzivaji ostatni a snazim se to co se mi libi v tech zpusobech,implatovat do sve tvorby tuty nectou jen zacatecnici ,dit se podle nich clovek nemusi ridit , ale muze se nechat nimi inspirovat ... a to je .. rekl bych,dost dulezity :) a cartmane , sice je nectes , ale urco by ti neuskodili :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Já sem tvrdá palica :D mě nic nevysvětlíš :D :D Já sem prostě zvyklej učit se všecko sám :) , a to i grafiku sem se učil sám :) Twice : Vím že by mi tuty asi pomohly :), ale prostě ne , chci si vyzkoušet všechno sám :) bez nějakého návodu :) to je jako kdyby si hrál nějakou hru s návodem :D tak ji totálně zkazíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 tohle sem teď udělal pro Alexxxe ten sig..... nejdriv emma,ted to auto....sakra,mam dneska nejakej oranžovej den :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Hezké ale Emma je hezčí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 s tim sem si taky dal vic prace :D P.S.: ja taky tuty čtu ale nedělam podle nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Já se přiznám :D :D jeden tut sem přečetl :D a to bylo na sig , kterje bych dal aji bez tutu :D a od té doby sem to nečetl :D to už bude ale asi tak rok , možná více zpátky:) Tak proč je čteš , kyž podle nich neděláš ?:D Pro inspiraci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 za prvý pro inspiraci,a za druhý protože se tam naučíš nový techniky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Inspiraci mám v sigách ostatních :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 ale naučíš se tam hlavně jak udělat různý efekty a tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Trochu jiná soudek :) Nissan 350z by Cartman Originál http://i31.tinypic.com/1zmm1k4.jpg Tunned http://i29.tinypic.com/15xtp3o.png Moje úplně první a zárověň poslední práce tohodle charakteru :) , sem zvědav co na to řeknete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 nice,ale tenhle typ grafiky nemusim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 necekal bych ze se pustis do virtual tuningu :cheesygrin: ale jako nato ze to je prvni prace tak to je vpohode .. to musim uznat, ale chce to vychytat techniky .. tak jak u sigu sou urcity techniky stejne tak sou i u VT :) a chyby ? plno okousanejch mist ( napr zrcatko,predni bump) , zadni kridlo ma LQ, stejne tak i kola .. a de videt ktery casti sou lepeny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Co bys čekal :D je to stsré už přes rok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Co bys čekal :D je to stsré už přes rok :D mě se to zdá pěkné. I když tuning na zetku se mi moc nelíbí. Bohatě by mi tam stačili jen nějaké gráfky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 taky jsem dělal VT udělal jsem ze škodovky 120 monster tracka ale pak jsem někde ztratil psd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Co se ti na zedku v serii tak libi? nic extra na tom nevidim :-) a zvuk taky nic vyjimecnyho teda ;) ale takova uprava od nisma nebo venoma, to je jiny kafe :bash: ______ a virtual tuning je paradni vec pro zacatecnika ... krasne si na nem osaha fotokram :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Nissan Skyline GT-R ruleeeees :lol: aby to nebylo OT,co rikate na muj sig....(kromě cartmena,ten uz se vyjádřil :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Zetko je krásné v jakékoliv úpravě ale i v serii 8) ale od Nisma t bílé je tak supr ;) a na mýho Prince a Crysis říkáte co ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 u prince chybí fp a crysis je takovej,málo živej jako....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 No..Crysis je teda fakt o nicem ... uplne nabada k bohatym efektum a neni tam nic .. a to pismo tam dost trci :) Prince je překontrastovanej až to úplně bije do očí , navíc změnu od stocku moc nevidím ;) + postrádám focal point ___________ emma.. koukam ze si tam dal svetelnej bod .. to chvalim .. ale uplne hrozne ji to rozbilo barvy v obliceji , teď je to taková nastěnka :cheesygrin: a zase ti chybí nějaký zábavnější pozadí.. vtom sigu není hloubka 350z... chybí ti světlo .. na kapotě a okně máš bílej odraz ale světlo nikde ... udělal si blurnutý pozadí (proč to není po směru jízdy? zbytečně sis pokazil flow ) ale v okně je stále pozadí ze stocku :cheesygrin: typo a celkove levá strana auta se mi nelíbí ... typo dávej k focal pointu ... a ty efekty na autě by chtelo víc zapracovat ... takle to vypadá jako upravenej stock auta a na tom přilepený efekty PS,EDIT: premejslim ze bysme mohli udelat nejakej multi battle .. bud na jedno tema ,nebo na jeden stock .. klido bych to zorganizoval ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.