NewX4 Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 N,E,P.... ty mas co rikat o spamovani ... sam tu cpes sigy dokud ti je nekdo neokomentuje .... Rooney ... chce se mi brečet .... totálně stejny jak marty ... jen jinej render .. 0/10 gift pro Jokemana / doufam ze se aspon trochu bude líbit .. / Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 sasa:...takto si to moc nevylepsil...:) Nepster: jsem jokeman...:)....a snazim se nespamovat ale obcas musim dat new post aby si toho dotycny vsiml ;). ....jo a ten joda se mi nelibi.....je tam nejake rozmaznuti...nejakej svetelnej efekt, typo...a mozna nejakej brush u toho mece.... rooney: ten madagaskar se mi libil vic....:(... NewX4: LIBI!! thx...pozdeji urco oplatim ;) Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 Yoda stojí za hovno totálně , jenom máznutí rozsvícenej meč a čau EDIT : Joker Stock : http://i39.tinypic.com/2m4y77m.jpg (jokemane dík :D ) EDIT 2 : Lukaso můžu vidět stock? protože na tvých sigách nevidím moc úprav Citovat
Guest LaYer Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 E// tak koment někdo to je to tak hnusny ? :D Citovat
TwiCe Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 FB: tvuj posledni sig je stylovka, nerikam ze by se nenasla nejaka chybka ale pusobi to dobre a efektne ;) LaYer: je to slabsi , zadnej vyraznej efekt (nemusi byt zrovna svetlnej (tzn: bez pouziti c4du na nejaky kryti)) .. ten sig nema v sobe neco cim by zaujal mezi tou kvantou sigu co tu kazdej druhej haze na bezecim pase jak v tovarne na cokoladu :P treba priste ;) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 cartman: ten joker se mi libi ta druha verze :) Layer: me se to docela libi....ale deadpool se mi libil vice :) Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 Twice: dík moc :-)) Layer: jak řikal Twice....žádnej wow efekt :( Cart: docela dobrý :D kdyby byla verze mezi těma dvouma.... všichni: podle mě je spam spíš dávání sem "sigů nesigů" jako Ronney,kterej je bud línej si přešíst tutoriál a něco si z nich vzít,a nebo nevim..... Citovat
norbert Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 hoši, jak docílím toho neon efektu na tom pásu? Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 Ten pás je udělanj oerem a na něho je nastavená vnější záře, a pokud myslíš ten konec, tak je to buď soft brush a nebo je to odlesk objektivu Citovat
norbert Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 Cartman182/ jo díky a nevíš jak náhodou udělat tu mřížku. Citovat
DarkTemplar Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 Môže to byť brush .. skús pohladať na DA , alebo daj do gúglu - Grid Brushes .. niečo na ten štýl ;) Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 s timhle to udelas http://myphotoshopbrushes.com/brushes/id/359 a jeste jsem vyzkusal toho Jokra Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 Nezkoušej furt stejnej sig upravovat, spíš zkus udělat uplně jinej ;) Citovat
playerPS Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 X4: Katy se ti povedla, Kesha taky Cartman: Joker taky dobrej libi se mi vic nez to co mas v podpise sasa: nevim, zkus treba dodelat ramecek Jokeman: Nico se mi libi, ten krvavej sasek vubec - hlavne asi kvuli stocku Negto: zda se mi ze ti vsechno v sigach splyva dohromady FB: nadhera, ostatne jako vzdy Rooney: moc jsi si s tim nevyhral, vzdy das jen pozadi + fotbalistu + typo Zajimavy je, ze kdyz si da FB do podpisu 2 sigy, tak si je da pulka fora (Rooney10, Jokeman..) :D :D Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 Nezkoušej furt stejnej sig upravovat, spíš zkus udělat uplně jinej ;) ja vim;) ale dal jsem si s nim tolik prace, tak jsem chtel, aby to nejak dopadlo Citovat
NewX4 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 ja vim;)ale dal jsem si s nim tolik prace, tak jsem chtel, aby to nejak dopadlo Tolik práce .... lol ... vypadá strašně ..... PlayerPS ... dik .... Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 NewX: ta Katy je fakt pekna ;) ...tady jsem neco zkusil pro tebe ale nwm jestli se bude vubec libit ...:( XD... (priste ti snad udelam lepsi :) ) Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 Je tam hroznej přepal :( Citovat
NewX4 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 Na mě moc zostřené ...... ale celkem se to dá .... fenks (: Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 Je tam hroznej přepal :( že to řikáš zrovna ty :D :D ;-) Jokeman: jak řiká Cartman,přepal+ moc sis nevyhrál s efektama ;) X4: vyzkoušej neco jinýho než "brush(nebo C4D)+zvlnění" ;) Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 koukal jsem se na Harryho xD Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 Sry, ale mě se to nelíbí, ty pruhy tam to zazdily úplně FB : jn říkám, ale tak když ho vidím tak mu to přece nenapíšu , že tam není ;) ikdyž já s ním mám problémy, ikdyž už menší Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 cartman & FB: diky za kritiku ;) priste se tomu vyvaruju ... :) NewX: taky diky za kritiku....priste to bude lepsi :) sasa: ta Emma Watson(nebo jak se jmenuje :) ) se mi moc nelibi to pozadi je vuci ni jak pest na oko ... :( promin .. Citovat
Guest LaYer Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 takovej pokus jo a to m99:-D to je muj nick na warezz-bb.org to neni zadnej rip ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.