Artom Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Zdravím,nemohl by mi někdo prosím z vás udělat podobnej avatar http://cache.gawker.com/assets/images/kotaku/2009/07/prototype_deal.jpg na výšku a s mim nickem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Ne nemůže ti radit nikdo :D zakazuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Artom: :ontopic: tohle není topic na žadosti o sig....zajdi si za Dark Templarem :lol: :D EDIT: Cartmene: týýýý:evil::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Artom: :ontopic: tohle není topic na žadosti o sig....zajdi si za Dark Templarem :lol: :DEDIT: Cartmene: týýýý:evil::cheesygrin: aha omlouvam se,jinak dobre signy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Cartmane jak si na mě mohl zapomenout xD jako nemusis se bat ze budes posledni vid s mími skušenostmi xD ale tak budu se snažit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Co se týče mě.. já ti radit nemůžu , to by nebylo fér ... ale pokud chceš vědět která verze se mě osobně líbí víc .. tak by to možná šlo ... :) ale měl bych být nestranej ;) ale jinak si to sem hoď ať ti poradí kdokoli to zakázaný není.. to je na tobě .. akorát se riskuje že když ho nevložíš do soutěže a někde už ho prezentuješ tak ti ho může kdokoli vzít a vložit ho do soutěže jako svůj výtvor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 to těžko,protože já mám PDF :D i když......:lol: tak ja na to kašlu....dam tu ktera se mi líbí víc,a tu druhou verzi ukažu až po soutěži..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Marja :D klidně si to sem dej , tady nejsou doufám takový čurá*i kteří by ti ot ukradli jenom já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jj já mluvím o pravidlech a doporučeních který platí všude jinde .. tady se od toho může odpustit ... taky si nemyslím že stím fakováním nebude tak horký .. ikdyž když si vzpomenu na kreka :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Tutorials ? :D esi je to co si myslím :D Twice a jak si psal že zbytečně tlačím na pilu tak ani bych neřekl ;) Ty možná čas máš nebo ostatní ;) ale já nastoupil do úplně jiné školy , tak potřebuju vyřídit papírů a papírů takže budu lítat aji v pátek ještě a to dneska začínám:D teĎ sem v kavárně na námku :D mám mezičasovou pauzu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 tjn.....mužem udělat gift pro kreka......biggest faker :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 největší ani ne :) spíš mě zaráží, že mu to nebylo po prokázání vůbec blbí a eště se cejtil ublíženej ... :cheesygrin: carte tak to je jiná ;) když máš novou skolu , tak to se nedivím :) ( já mám momentálně školu tak bezstarostnou až to hezký není :cheesygrin: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 A ten krrek byl tady nebo z tutorials ?:D:D jinak Twice : Svině :lol: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Krek byl odtud....:lol: přidal sem svuj CFMB #1.....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Pěkný :P ale žlutá se mi zdá moc "vyblitá" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 no jo,ale změnit už to nejde :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jop kryštofe .. takle sem si to představoval to spracování .. hezký ;) jako určo bych měl nějaký výtky .. (např typo :D , možná až moc zbytečně vytmavený 2/3 sigu ;) ) .. estli najdu čas dnes .. taky udělám jen tak just for fun jinak krek... viz zde už si smazal main post .. ale itak pochopíš oco šlo , možná ktý škole ... su ve 4.ročníku střední školy ... 2x 6hodin 2x4hodiny a 1x5hodin tejdně ... :D z toho jeden den kdy máme 6hodin deme až na 3tí hodinu :wohow: takže mám dost času si vydělávat ... co by si člověk mohl přát víc? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 dik Twice ;) heh,ja sem taky v 4.ročníku....na 6ti letym gymnáziu:lol: EDIT: tady novinka z teď......takova rychlovka,trenoval sem nový efekt(blesky) :-) co vy na to? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Ne toto se ti nepovedlo ;) Krek to byl aspoň grafik :D Jinak ke škole, já mám za sebou 3 letej učňák + teď si dodělávám nástavbu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 byl to training co bys chtěl? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Cus Krystofe,ty jsi psal at okementujem tvoji Fantu :) Tak musim říct že se mi líbí víc než ta od Cartmana182...Tím však nechci Cartmana urazit,jen si myslím že ti ten stock prostě víc sednul než jemu... :) Ale i tak je to Cartmanovo stokrát lepší než moje :D A tady je můj druhý pokus o Fantu :D Podle mě je ten druhej lepší,i když je taky hnus :) A co si myslíte vy ? Pls napište...budu rád i za kritiku ( Co jinýho bych taky mohl čekat :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 dík za coment :-) no,pro začátek zkus nedělat ty stocky přes celej sig....dělej menší efekty,aby to mělo nejakej směr pohybu a hloubku...... mrkni sem http://www.tutorials.cz/clanek1358-zaklady-podpisu-teorie ,a PEČLIVĚ si to projdi,a začni cvičit podle tutoriálů....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Mě neurazíš :) vím že se nemůžu řadit mezi Twice a Krystofa;) :) ale i tak sem rád i zato co umím, :) jak sem už několikrát říkal sem samouk :) a to je pro mě víc než umět "lepší sigy" než sou ty moje :) pro mě prostě dobré to že sem se naučil něco sám od sebe :) K tvému sigu :) ten druhý je lepší :) než ten co si tam vložil :P ... aspoň pro mě , ale udělej to co říkal Krystof ;) ten týpek tomu rozumí a ví kam tě poslat a toho si važ že ti chce někdo jako a Twice pomoci ... mě tam taky posílali :D ale já je poslal taky někam:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jo,poslal nas někam:lol: nekecá:lol: no,ale tak zas tak dobrej si myslim zatim nejsem,ale poradit umim :D PS:trochu toho OT: za kolik příspěvků dostanu 5.hvězdičku? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 No tušil jsem že mě odkážou na tutorials.cz :D A taky jsem tak už párkrát zavítal...ale chce si to v klidu projít a vypilovat no... Hned jak budu mít čas tak se do toho dám :) a Cartmene,tím sem nechtěl říct že grafiku neumíš...sice ti fanta stock nesedl ale jinak tvoje ostatní práce jsou vážně povedený. A jestli ses to naučil sám tak klobouk dolůůůů :D Ale je pravda co říkáš- Twice to vážně umí...na něho tady nikdo ani zdaleka nemá. To je můj názor,jinak díky za rady! :) To že vás poslal někam sem se tu dočetl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.