.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2010 Cartman: thx PlayerPS: taky thx za kladny komentar :) a k tomu tvemu: music - je to prosty a je fakt super :) hlavne ten napad ;) ale ten ghost recon se mi moc, konkretne nelibi typo a kompozice :( srry Citovat
NewX4 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2010 Kompozice ? a kam by si ho prosimte chtel dat ? .... jeste rekni ze doprostred .... me se zda kompo fajn .. ale malo efektu Music je Nice :) Citovat
Cartman182 Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 20, 2010 Tady je můj takovej pokus Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2010 Cart: no já nwm :( moc se mi nelíbí kompozice a typo :( ale jinak se na to kouká docela pekne (Škoda ze jak mas nastaveny jinak monitor tak tam vidím pokazdy prepal :( ) apridal bych nejaké efekty ;) Citovat
Cartman182 Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 20, 2010 To já vidím na tvých sigách taky, ale já na přepaly neupozornuji právě z toho důvodu... a efekty já to nechtěl přehnat zase no EDIT : Citovat
playerPS Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2010 Cart: vadí mi tam to c4d nebo co to je, jak ma cast na cele, to bych umaznul a moc mi nesedi leva strana barevne, jinak good + NEW Nejak se mi zacaly libit tyhle tlusty ramecky :D Edit: Jokeman: Dik za koment + 1 s netradicnim rozmerem :) (nechtel jsem prazdny BG, tak jsem to zkusil takhle) + jsem mel spatne typo u elfky :D Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2010 Playerps: super :) .. ..me se libi v bilem ramecku :) ... Citovat
werty Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2010 Zdravím profíci :D mohli by jste mi prosím udělat do avataru nápis "Werty" ?[/url] stylem jaký má playerPS ty čáry v obrázku kde je napsáno "Music" Je to tam oranžová a zelená vpravo (http://www.jpeg.cz/images/313_27_MUSIC.png), ale aby to bylo modrým písmem přibližně stejným s tím co už na avataru je :D .. hlavně tedy uprostřed a trochu nahoře :D zde link na avatar: http://s2.imgupload.cz/img/273116/3np5j/ava.jpg Díky moc s pozdravem Werty. (Nechtěl jsem si zakládat další topic jen kvůli jedné práci.) Citovat
TwiCe Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 ta elfka ... povedenej sig, ale stejne furt co zlepsovat ;) dostal i fava na DA :P snad jen to typo je slabsi .. ve v1 se mi nelibi font a v2 je ten font az prilis obycejnej ... playerps + jokemana .. vy 2 ste sli nahoru ;) aspon nekdo z vas ze sebou neco udelal Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 twice: dekuju, snazim se :D new: :oops: Citovat
DarkTemplar Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 malý prepal vpravo hore :D Citovat
Guest LaYer Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 jokeman ukaz stock ;) libi se mi to ... Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 hodne tomu pomohl stock :) layer: ten stock je kdyztak na tutech ;) a k tomu tvemu : libi se mi to :) ;) E: malem sem zapomel :D Citovat
NewX4 Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 LaYeR twle to je luxus :D ..... mrtě dobre :D ..... prosimtě nemas tut na to ? ... taky bych se to chtel nekdy naucit :D fakt najs :) Citovat
playerPS Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 LaYer: Souhlas s NewX4, nadhera Jokeman: Tohle se mi moc nelibi, predchozi jsou lepsi ;) Citovat
Mock Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 Zkusil sem něco ke konci mě neseděli barvy tak sem zkusil něco grey+color Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 Mock: no já nwm .... když chces zablendovat BW stock barevnymi efekty musis to umet a neprehanet ..... a ty to zatim jeste neumis (tim nechci rict nic proti tobe.... :) .. ja bych asi z BW stocku vykouzlil tak maximalne grunge :D ) a pokud to byl barevny stock tak to bw to dost pokazilo :( jinak typo a efekty nejsou tak spatny :) btw: sem si jenom hral a udelal smajlika :D... (neberte to jako grafiku :D spise jako zabavu :D/ delal jsem to hlavne abych mel nejakyho avatara na DA :D ) Citovat
Mock Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 Dik... jinak pekne :D srandovni Citovat
KapaCZ Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 Mohl bych poprosit o avatar ve stylu jako mám tento (líbí se avatar na kterým je nějaký obličej) a aby na něm byl nick KapaCZ. rozměry: 100x100 Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 sem nemocnej tak tady jeste neco :D btw:Kapa- jestli chces neco ti zkusim udelat ;) ..... Citovat
KapaCZ Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 btw:Kapa- jestli chces neco ti zkusim udelat ;) ..... Budu rád. Čím víc výtvorů tím líp. Dám náký credits :) Citovat
kane1998 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 kapa to bych chtel vedet jak das crdts :P sry za spam až se dostanu domu tak neco taky skusim Citovat
Guest LaYer Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 :-S E// pokus o Pixel art :D :) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 Kapa: avatary moc nedelam tak jsem se trochu inspiroval v galerkach na tutech :D ale... no nwm :): treba se bude libit :) Layer: me se to celkem libi...ale je to takove hodne vybledle ... ;) E:// Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.