Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Hele tutorials je prostě nejelpší český forum o grafice ;) tam tě odkáže každej zkušenej grafik ;) Krystofe ;) kolem 500-500 příspěvku ;) Scratchi : Poslal sem je někam přes ICQ :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Twice pracuje jako grafik :roll: takže je asi jasný že na něj nikdo tady nema :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Twice pracuje jako grafik :roll: takže je asi jasný že na něj nikdo tady nema :lol: rozdrtím ho ve vaření :D :D Jinak Twice je super klkuk , pokud zrovna nemá ty svoje "arogatní" nálady a nepoužívá ty blbý smajly :D:D:D Pracuje jako grafik , to je jedna věc druhá je ta, že ten kluk prostě když se do nečeho zakousne tak nepustí ;) znám ho když začínal na tutorials ;) všecko si pročetl , zamakal podle toho co si přečetl ;) ikdyž mu tam uživatele doslova "srali na hlavu" tak on byl rád za každej post kterej na ten post dostal ;) a on si z toho narozdíl od většiny lidí (včetně mě) já sem prostě dubová palica , která si těchto rad váží :D ale to je asi všecko :D a prostě nic z toho neudělám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 ja si rad taky vážim :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 TO není jako "rád" ale jako rad jako poradit :D :D vole ! :D btw. Poraďte mi téma na sig :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 1.ja sem myslel že si vážim rad,jako kritiky vole :lol: 2. http://th01.deviantart.com/fs18/300W/i/2007/180/4/f/music_art_by_Lostinyourxheart.jpg ale je to z deviantArtu,takže bys to tam neměl publikovat ;) já z toho taky něco zkusim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Pěkná to baba :D :D :D Ale jo díky za tip :) zejtra s tím něco podělám :) btw. žádám vysvětelní jak si dělal efekty u Emmy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 ja s tim něco podělám teď :lol: héj,dáme colaboration? edit..normal..C4D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Mluv na mě česky :D já jsem Kuchař-číšník :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 :D jako jestli budeme dělat na jednom sigu oba.....ja něco udělám,ty něco uděláš,já něco udělám......jako spolupráce.....hai capito?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 JAsně , ty něco uděláš- já to poseru - ty něco uděláš - já něco poseru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 JAsně , ty něco uděláš- já to poseru - ty něco uděláš - já něco poseru :D Carte to zní jako férová nabídka :D , v podstate udelas skvelej sig a nehnes ani prstem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 tak na tom může s náma dělat scar,a pak si to dame všichni tři do podpisu......a vůbec,už máš ten sig na ten battle scare? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Až mi odpovíš na můj dotaz :D Bacha jde sem TWice :D A vlez na ICQ kryštofe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Sry krystof tedkon ho este nemam zitra vecer si na nej udelam cas pockam do rána ráno na to mrknu a vložim to na CF ok ;) Mizim tak dobrou vsem preju Good Luck na Battle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 zas tak slavny to stema sigama u me neni :D , jen sem se tomu venoval este pred vama takze mam nejakej naskok , ono je sranda ze grafika na pc se da naucit .. staci mit fantazii a odhodlani .. a pokud si clovek necha poradit a trosku se oto zajima tak fakt neni problem ;) ale jinak lidi .. utiram slzicky do kapesnicku .. takovy vyznani lasky :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: ale ne opravdu dík ;-) a stou aroganci .. spis se nekdy spatne vyjadrim, nebo se pozastavim a zasmeju se tomu, ale jelikoz lidi nepochopi muj uhel pohledu tak to pochopi jako vysmech :) .. ver ze arogantni nejsu ani trochu ;) a tutorials je proste tutorials ... tam se grafika točí ... todle forum je o konzolich a ikdyz je tu par (dost) lidi na palicu je to stale jedno z nej forek o konzolich v cr *hawk* a cartmane .. zkus si to neprecist cely ... :chef::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Přečetl sem to celý :D :D Hele :D já se jednou fakt naseru a seženu si doučování :D už si zařizuju:D a pak uvidíte takovou grafiku, že ste ju ještě neviděli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 cart: pochybuju :lol: T:co bude s tvym Fanta sigem? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 hele brzděte stěma postama .. začíná se ztoho tady stávat volná diskuze ;) k tomu sigu .. nooo mne to trva dyl .. a ve 12 du spat .. takze myslim ze to za 2hodky nestihnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 coo? to vy dva ste tu OT :lol:.....né,sorry :( dáš si teda tu práci a uděláš ten Fanta sig? :-) Edit: ok,tak zitra....ja si rad hraju s PSkem večer,takže tu možná eště něco dneska přibude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 neudelal by mi nekdo sig prosim, aby na nem bylo neco s Juventusem? dam za to nejakej crd edit:tak sry omlouvam se (pro krystofa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 opět je mi líto že zde přidělávám posty,ale TOTO NENÍ TOPIC PRO ŽÁDOSTI O TVORBU.....na to sou tu jiný lidi,který nejsou tak líný nebo vytížený :D předem se Twicemu omlouvam za další post.....a pošli to ICQ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Řeknu pořadí Battlu :D 1 . Krystof 2 . Cratchi 3 . Crash 4 . Cartman :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 kdes to vzal? :lol: tady nejnovější tvorba....a Twice,chci slyšet hlavně kritiku blendingu,typa,a vseho ostatního ;) Detektiv Lily Rushová ze seriálu Odložené případy......mega kočka;) tak co??? :D Edit: Piggy:thx zmáčknuto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 1. krystof 2. Cartman 3. Cr4sH 4. ScArc!ty :) @krystof: Mrtě hezký! Jak jsi jí rozzářil ty oči, nice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.