Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Budu ku*va :D

Typo nečitelné :P

Pen tool by nemusel být aji přes hlavu...

Todle sou dvě jediné věci, které mi tam vadí

Typo nemá vyřvávat,ale má být chytře,ale nápadně skryto....když budeš chvilku pátrat po typu,tim líp pro autora.....

Pen tool nepoužívám.....naschvál je to přes hlavu,aby byl efekt "3D" kolem ní...když se podíváš pořádně,jde od jejího levýho ramene za hlavou a před ní.....:cheesygrin:

:D ja sem taky ku*va :D :lol:

POST No.500 a 5 hvězdiček je tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ktomu sigu .. prvni letmej pohled wau :O ...

na druhej je to taky paradni a konecne uz efekty vypadaj jako efekty , ale par veci je nic moc .. napriklad ty oci :cheesygrin: jako neni to spatny ale ja nevim .. ona je snad ET ice version ? :D konecne uz si zacal pouzivat bg .. to je moc dobre, prava strana mohla byt vice blurla (ten spodek taha oci) stim typem no .. je rozdil mezi chytre skrytym a necitelnym (ted mluvim o frozen bee) :D jinak k blendingu efektu .. neboj se blurovat i ty efekty .. takle to nema hloubku .. .. klikihak pres hlavu mohl byt vic jemnej a kulatejsi v "toceni" ;)

ale jinak krasne de videt jak se zlepsujes .. uz to nejsou zadny obludnosti ale dobry sigy jen tak dal .. ;)

Odkaz ke komentáři

dik moc....od tebe mě to trojnásob těší,když vim že všem říkáš nemylosrdně pravdu :-)

k jejím očím: inspiroval sem se tim tvym sigem jak je tam ta baba s tim bleděmodrym flow od očí.....

k frozen bee...to sem tak udělal schvalně...aby to nepřevyšovalo v prioritě to další....mělo to být tak aby si každej nejdřiv přečet Lily Rush,pak Detective,a až pak teprve frozen bee,páč to neni tak důležitý :)

a to přes tu hlavu,ja to dělám tvar\čára,protože mám PS Elements,a to nemá pen tool :(

a potvď si mě na icq už :lol:

Odkaz ke komentáři

Jo ale ono to tlyl mi dělalo problém přečist ;) to detective jde v pohodě:D

EDIT : Music By Cartman

Než to sem postnu chci říct pár vět .

Se sigem sem maximálně spokojen (až na typo) , prostě se mi líbí tenhle styl sigů, kde nevidím nějaké extra velké úpravy jak sem už několikrát řekl, dělám spíše úpravu stocku, proto teď asi se sigymy praštím a začnu upravovat fotografie .

Nebudu se učit nějaký efekty, abych je použil na sig, co se mi pak nebude líbit:), pro mě je jasná věc, že se sig líbí mě a ne někomu jinýho, ten ho používat nebude :)

Sig :

25s3qkm.png

EDIT : Tak díky všem za komenty :) ( ode mě se už tedy taky nedočkáte)

EDIT : 1z1afc9.png

Odkaz ke komentáři

Twice budes chtit delat poradi v battlu ? Nebo proste jen první a konec? btw: dneska rano sem se kouknul na sig a oupe v prdeli sem z toho sem ho v cera delal narychlo v domení ze je ctvrtek ptze sem mel este schuzku a pak az mi řekla ze je středa ale tak snad se víc ukázku na dalsim Battlu;)

Odkaz ke komentáři

trošku jiný písmo,a zesvětlit tu osvětlenou tvář..... je to ted mnohem lepší než to bylo.....

sem se nudil,tak sem udělal tapetu pro kámoše......ani snad radši nekomentujte :lol: vim že je to hnusný.....ale za 20 minut co byste chtěli :D

173_tiesto_tn.jpg

Odkaz ke komentáři

DarkTemplar

Písmo sa tam vôbec nehodí , sig je strašne tmavý , chýba zdroj svetla ..

Já mám rád tmavé sigy, už sem to tady řešil:) ;)

TwiceArt

souhlas s templarem ,efekty sou stale chude a to pismo by to chtelo jiny (napr bez toho glowu a lemovani

Nebyl čas :D měl sem na to asi 5 minut :D, budu to dodělávat ještě doma ;), pak nahodím už snad finální verzi

trošku jiný písmo,a zesvětlit tu osvětlenou tvář..... je to ted mnohem lepší než to bylo.....

Nějak rychle měníš názory, předtím si psal že to typo je v pohodě, teď zase není a nedělal sem žádnou úpravu ;) ,xicht byl dřív FP a to nechci pak nebyli vidět ty efekty vůbec ;), proto je teď tak tmavá... maximálně jenom minimálně zesvětlit

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu