Frozen Bee Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 protože to bylo pro kámoše,a tomu se to líbilo takhle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 potom ok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Snad se neurazíte když vám sem dám svůj první pokus :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 NA první pokus to není špatné , ale odkýžu tě asi jako každý sem :D www.tutorials.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 :D sem: http://www.tutorials.cz/clanek1358-zaklady-podpisu-teorie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 ta kawasaki je teda odflakla krystofe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 ta kawasaki je teda odflakla krystofe ;) jaká kawasaki ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 jaká kawasaki ?:D http://console-forum.net/showthread.php?t=65866:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Jn, taky se mi nelíbí, více se mi líbí ta co má Nesquick v podpise:), jde vidět,že sis na tom moc záležet nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 je no......dneska nějak nemam vubec náladu,a ani mi to nejde... :\ zitra to snad bude lepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Já mám náladu na PS jenom ve škole:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 :-) ja když nemám náladu,tak se nedaří holt :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 když není nálada, nebo mě to nejde tak zásadně nedělám .. když vím že by výsledek nebyl aspoň na 60% nemá to cenu ... x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Tím pádem já přestanu asi dělat úplně :P EDIT : Teď už fakt finální verze BW : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 ta barevná verze je hodně špatná.......ale ta BW je dost dobrá ;) Edit: ˇˇ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Ještě počkám na názor Twice a pak napíšu román já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Farebná strašne hrozná .... B&W o niečo lepšia , ale fajn .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 kdybys koukal na tuty udělal bys líp , nevidím důvod proč to tak odmítáš, když to tak pomůže.. hrozně si to přepálil, ale typo je lepší ikdyž mohlo bejt jinde ;) BW verze se dá :) , ale ita už nese poskvrněnost přepálenosti ;) .. šel bych dál a tenhle bych nechal už být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Tak a je tu to co muselo přijít jako pokaždý :D Rozloučení : ScarCity : Ty, se drž těch dvou, co ti furt hustěj do palice tuty,tuty,tuty.. a dotáhneš to daleko ;), máš určitě toho v sobě hafo, pamatuju si jak si sem postnul tvůj první sig, a teď jakej máš v podpise je ku*rva změna, jen tak dál ty tuty čti :), vím že to říká ten pravej, co se na to ani jedním vokem nikdy nepodíval :D a dívat se nemá v plánu :D .... Good Luck chlape ;) DakrTemplar : Kamaráde, ty se už mě největší blbeček od tud, sám si zatím nic neukázal,ale každýho už kritizuješ, to je u mě pěkná srabárna, neříkej, že zatím nemáš nic co by si nám ukázal ;)... každopádně od tebe nemám co posuzovat, ale taky GL ;) krystof : Twice a ty ste nejlepší grafice, co do tohoto topicu choděj, raďte těm, kteří to potřebujou a oni vám za to budou (snad) vděčni ;) ... děláte to i pro svět, aby bylo více lidí kteží umí s grafikou jako vy dva ;) . Taky drž se tutů a nebudeš litovat ;)... Hodně štěstí Twiceart : Ty se mě hodně sral s tím smajlem , ale i kolikrát sem měl sto chutí ti už něco říci, když sem třeba hodinu přemýšlel jak vylepšit sig , tak sem to udělal a tys mi potom napsal jak je to hrozný :D :D , ale vím že ty říkáš tak jak sou , a nijak je nezpochybňuješ a to se mi na tobě zase hafo líbí , nebojíš se používat slov hnusný, katastrofa atd. když to tak opravdu je , a kolikrát to tak je, akorát mě více trplělivosti se začínajícíma ;), nejlepší grafik z fora (sry esi sem teď někoho urazil) a dotáhneš to v tomto hodně daleko,pokud se tomu budeš věnovat. Škoda, že sem nepostuješ nějaký tuty, pro ty co třeba na tutorial nejsou, vím že tam je jich milion,ale tady by se taky nějaký hodily :)...Hodně štěstí chlape ;) (my se spojíme dyžtak na ICQ) Proč sem tohle napsal : Jak sem říkal sem teď na škole, kde to, co se ostatní musí naučit za 4 roky , já musím teď za dva -> nebude čas kolikrát ani na nějakou hru, natož na PS a stejně už pro mě PS nebylo poslední dobou něco, co by mě zrovna bavilo :) prostě už takový furt stejný co se týče mě.. :) , neodcházím úplně z tohoto fora, ale z tohodle topicu asi určitě ;) Mějte se Pro ty co dojdou : Určitě se hodně učte z těch tutorialu, a od rad ostatních a zkušenějších ;) Bye EDIT : omlute pravopisné chyby , ale je toho hodně a psáno v rychlosti , mám jetě úkolů jak sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Díky , pokudím se :D ... přeju ti hodně zdaru vtý škole .. škola to je děsná věc .. :) a někdy se ukaž ;) výtvory bys ale lidem mohl komentovat stále ;) každej koment ( až na ty ode mě) každýho potěší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Čau chlape,měj se a doufám že se sem do naší malý grafický komunitky Console Fora:lol: eště někdy vrátíš ;) GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Jo jakmile bude čas , a dají mi heslo ve škole k připojení na wifinu :D tak sem zajdu v hodinách až bude nuda:D ale jinak moc ne ;) a díky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Tak za prvý, Carte :cheesygrin: nasral jsi me jsou tu tri lidi se kterejma je fajn si psat je to Twice, Krystof a ty :cheesygrin:. Budu dost rad kdyz sem este nekdy zajdes a aspon trosku tady ty dva uzemnil ptze ja si na to netroufnu :cheesygrin:. Rozhodně si myslim ze je skoda ze odchazis ale pokad si myslis ze to nebudes stihat dost te chapu ;) taky jsem to zazil. Tim se Loucím (rozhodne ne na veky ptze mi urcite este posles pm s tvym ICQ) A přeju hodně štěstí na tvý new škole ;) __________________________________________________________________ Tak a ted z jinyho soudku dneska vecer jsem se nudil a nemel co delat tak sem za 30 min. vytvoril nejakej ten sig bez tutu s mejma stavajicima skusenostma ;) Bmx Rider: _______________________________________________________ Za nejakou tu kritiku bude rozhodne vdecny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Teď bud sviňa :D :D Není pořádně vidět stock - chyba ;) NEní FP Písmo nečitelné Trénuj , trénuj ;);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Se vším souhlasim ;) ale FP je u hlavy a myslim ze je videt jak svina :cheesygrin: EDIT: svina nejsi a trenovat urcite budu chce si to udelat cas na dalsi tut. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.