Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

kdybys koukal na tuty udělal bys líp , nevidím důvod proč to tak odmítáš, když to tak pomůže.. hrozně si to přepálil, ale typo je lepší ikdyž mohlo bejt jinde ;) BW verze se dá :) , ale ita už nese poskvrněnost přepálenosti ;) .. šel bych dál a tenhle bych nechal už být

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak a je tu to co muselo přijít jako pokaždý :D

Rozloučení :

ScarCity : Ty, se drž těch dvou, co ti furt hustěj do palice tuty,tuty,tuty.. a dotáhneš to daleko ;), máš určitě toho v sobě hafo, pamatuju si jak si sem postnul tvůj první sig, a teď jakej máš v podpise je ku*rva změna, jen tak dál ty tuty čti :), vím že to říká ten pravej, co se na to ani jedním vokem nikdy nepodíval :D a dívat se nemá v plánu :D .... Good Luck chlape ;)

DakrTemplar : Kamaráde, ty se už mě největší blbeček od tud, sám si zatím nic neukázal,ale každýho už kritizuješ, to je u mě pěkná srabárna, neříkej, že zatím nemáš nic co by si nám ukázal ;)... každopádně od tebe nemám co posuzovat, ale taky GL ;)

krystof : Twice a ty ste nejlepší grafice, co do tohoto topicu choděj, raďte těm, kteří to potřebujou a oni vám za to budou (snad) vděčni ;) ... děláte to i pro svět, aby bylo více lidí kteží umí s grafikou jako vy dva ;) . Taky drž se tutů a nebudeš litovat ;)... Hodně štěstí

Twiceart : Ty se mě hodně sral s tím smajlem , ale i kolikrát sem měl sto chutí ti už něco říci, když sem třeba hodinu přemýšlel jak vylepšit sig , tak sem to udělal a tys mi potom napsal jak je to hrozný :D :D , ale vím že ty říkáš tak jak sou , a nijak je nezpochybňuješ a to se mi na tobě zase hafo líbí , nebojíš se používat slov hnusný, katastrofa atd. když to tak opravdu je , a kolikrát to tak je, akorát mě více trplělivosti se začínajícíma ;), nejlepší grafik z fora (sry esi sem teď někoho urazil) a dotáhneš to v tomto hodně daleko,pokud se tomu budeš věnovat. Škoda, že sem nepostuješ nějaký tuty, pro ty co třeba na tutorial nejsou, vím že tam je jich milion,ale tady by se taky nějaký hodily :)...Hodně štěstí chlape ;) (my se spojíme dyžtak na ICQ)

Proč sem tohle napsal :

Jak sem říkal sem teď na škole, kde to, co se ostatní musí naučit za 4 roky , já musím teď za dva -> nebude čas kolikrát ani na nějakou hru, natož na PS a stejně už pro mě PS nebylo poslední dobou něco, co by mě zrovna bavilo :) prostě už takový furt stejný co se týče mě.. :) , neodcházím úplně z tohoto fora, ale z tohodle topicu asi určitě ;)

Mějte se

Pro ty co dojdou : Určitě se hodně učte z těch tutorialu, a od rad ostatních a zkušenějších ;)

Bye

EDIT : omlute pravopisné chyby , ale je toho hodně a psáno v rychlosti , mám jetě úkolů jak sviňa

Odkaz ke komentáři

Tak za prvý, Carte :cheesygrin: nasral jsi me jsou tu tri lidi se kterejma je fajn si psat je to Twice, Krystof a ty :cheesygrin:. Budu dost rad kdyz sem este nekdy zajdes a aspon trosku tady ty dva uzemnil ptze ja si na to netroufnu :cheesygrin:. Rozhodně si myslim ze je skoda ze odchazis ale pokad si myslis ze to nebudes stihat dost te chapu ;) taky jsem to zazil. Tim se Loucím (rozhodne ne na veky ptze mi urcite este posles pm s tvym ICQ) A přeju hodně štěstí na tvý new škole ;)

Tak a ted z jinyho soudku dneska vecer jsem se nudil a nemel co delat tak sem za 30 min. vytvoril nejakej ten sig bez tutu s mejma stavajicima skusenostma ;)

Bmx Rider:

Bmx_Rider_Signature_by_Scarcitty.jpg

Za nejakou tu kritiku bude rozhodne vdecny ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu