Frozen Bee Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 ja teda FP vidim dobře,ale středová kompozice? eea vypada to trochu jako kdybys koukal z hluboký jámy nahoru a ten chlam skákal nad tebou......:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Není výraznej , jako třeba u sigů krystofa a twice ;)-- FP má bžt že ti to zapere hned do voci coz me to nezasahlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 no,u tohohle je FP spíš to jediný co je vidět....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 ale je totálně na víš co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 právě,ale to se zlepší....... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Cartmane tvůj odchod mě dosti překvapil jelikož jsem v tobě viděl samouka a taky jsem obdivoval tvou tvrdohlavost i když na ni někdy doplatíš přece jnom bejt tvrdohlavej je dobra vec :D Škoda že nemáš čas na PS ale myslim ze i bez tutu by si byl dobry mel by si aspon svůj vlastní originalní styl.Good Luck a snad se nekdy v nejakem topicku zase sejdeme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 fp není na hlavě, fp je celej ten biker ;) nevypadá to špatně ale příště by to chtělo udělat kompozici, tak aby se celej sig neodehrával na 1/4 sigu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 fp není na hlavě, fp je celej ten biker ;) nevypadá to špatně ale příště by to chtělo udělat kompozici, tak aby se celej sig neodehrával na 1/4 sigu :) Okeeej, dneska si snad najdu cas zas na nejakej ten tut a pak skusim zase neco vytvorit dneska bych chtel udelat aspon tak 2 sigy.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Dave, pokusil jsem vytvořit něco podobného. Nic jsem nekopíroval, jen jsem stáhl toho turtwiga. Pozadí a vše jsem si jinak udělal sám. Můžu poprosit o kritiku ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Cartman - Zato že som sem nič nedal , neznamená že som nič nevytvoril .. Svoje výtvory dávam na grafické fóra .. nie sem ... btw zopár ich mám v tom topicu kde robím veci ... K.R.E.K - Pozadie nesedí k focalu .. to pixelovité písmo je hrozné .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Cartman - Zato že som sem nič nedal , neznamená že som nič nevytvoril ..Svoje výtvory dávam na grafické fóra .. nie sem ... btw zopár ich mám v tom topicu kde robím veci ... K.R.E.K - Pozadie nesedí k focalu .. to pixelovité písmo je hrozné .. Ano, pozadí nesedí. Dělal jsem to pro svůj blog, kde mám pozadí bílé. Sem jsem to jen hodil kvůli kritice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Dark Templar....no ani na těch tvejch topicích to neni žádná sláva;) Kreku: on to myslel jako že ten zelenej obdélník nesedí k tomu pokemonovi...;) tady dneska nuda o hodině,sice nic moc ale vylezlo ze mě tohle :lol: vite co...nový logo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Dark Templar....no ani na těch tvejch topicích to neni žádná sláva;)Kreku: on to myslel jako že ten zelenej obdélník nesedí k tomu pokemonovi...;) tady dneska nuda o hodině,sice nic moc ale vylezlo ze mě tohle :lol: vite co...nový logo :lol: Logo je fajn ... A jak bych to měl vylepšit? Aby to k sobě nějak ladilo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 trochu zapasovat tu postavu dvnitř....třeba nějaký efektypřes ní....a tak...viš co myslim,ne? takhle vypada že je tam jen nalepená..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Jasný, chápu, nemám uloženej postup, tak to zkusim až na tý další. Díky Tak co tohle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Jasný, chápu, nemám uloženej postup, tak to zkusim až na tý další. DíkyTak co tohle ? Wim že total. dobrej nejsem ale myslim si že se signaturou to nema nic spolecnyho mozna tak velikost ramecek a nejaky to typo Bee: Koukam ze sis oblibyl nejaky nový FONT nemam pravdu xD jinak kde stahujes fonty na dafont.com nebo jinde ??? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 krystof , ty to nevidíš ? ... Veď ten čierny glow je strašne odseknutý , omg ... Ešte sa mi nepáči ten akože odlesk na malom logu "cF" a nejak by som vylepšil to .net ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 KREK koukam ze zkousis znovu a tentokrat doufam bez pomoci cizich prací ;) a ikdyž si ses ptal "dejva" ( kterej tu už celkem dost dlouho není ) tak ti něco napíšu ;) ... u toho prvního postrádám blending ,efekty, focal, lepší typo , je lepší dávat všecky objekty do určitého rozměru , když uděláš to co ty si udělal tak okamžitě přijdeš o hloubku, která je důležitá.. to druhý je v podstatě upravenej obrázek do rozměru ... podívej se na nějakej tut .. pár stránek zpět tu pár odkazů na ně je .. ;) krystofe proč to nemáš transparentní pozadí? :) ta černá glow je přehnaná ... pokud si chtěl použít černou, měl si to celé dát do nějakýho obdélniku se zahlejma rohama .. něco jako máš v logu, takle dávat tmavou glow vypadá divně, bohužel todle se mi nelíbí :) _____ a Darktemplar náhodou nemavá špatnou tvorbu... pokud přidá na efektech tak to bude vypadat v budoucnu hodně dobře ;) PS: j krytof je stahuje na dafontu.com :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 KREKkoukam ze zkousis znovu a tentokrat doufam bez pomoci cizich prací ;) a ikdyž si ses ptal "dejva" ( kterej tu už celkem dost dlouho není ) tak ti něco napíšu ;) ... u toho prvního postrádám blending ,efekty, focal, lepší typo , je lepší dávat všecky objekty do určitého rozměru , když uděláš to co ty si udělal tak okamžitě přijdeš o hloubku, která je důležitá.. to druhý je v podstatě upravenej obrázek do rozměru ... podívej se na nějakej tut .. pár stránek zpět tu pár odkazů na ně je .. ;) Díky za rady, pokusím se ještě něco vyrobit. Můj ntbk neutáhne PS tak makam zatím jen v PF Studiu. Ale PSko si hodim k tátovi na nouťase, tam pude 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 ja vim...dit to byla jen prdel....kdybych dělal logo do fora,makal bych na to mnohem dýl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 tak udělej logo krystofe, dle mého , když bude dobrý tak se ujme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 ok....zkusim....večer....můžeš mi pomoct;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 ok....zkusim....večer....můžeš mi pomoct;) Sem na to zvědavej. Já se budu procvičovat v signaturách xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 tak jsem něco zkousel :D a tak to dopadla pokusil jsem se o brush ale nejde skoro vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 tak jsem něco zkousel :D a tak to dopadla pokusil jsem se o brush ale nejde skoro vidět Koukam, že sme si pohráli se stejnym obrázkem, mě se to narozdíl od tebe nepovedlo ( viz. níže ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.