Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Cartmane tvůj odchod mě dosti překvapil jelikož jsem v tobě viděl samouka a taky jsem obdivoval tvou tvrdohlavost i když na ni někdy doplatíš přece jnom bejt tvrdohlavej je dobra vec :D Škoda že nemáš čas na PS ale myslim ze i bez tutu by si byl dobry mel by si aspon svůj vlastní originalní styl.Good Luck a snad se nekdy v nejakem topicku zase sejdeme :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fp není na hlavě, fp je celej ten biker ;) nevypadá to špatně ale příště by to chtělo udělat kompozici, tak aby se celej sig neodehrával na 1/4 sigu :)

Okeeej, dneska si snad najdu cas zas na nejakej ten tut a pak skusim zase neco vytvorit dneska bych chtel udelat aspon tak 2 sigy.:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Cartman - Zato že som sem nič nedal , neznamená že som nič nevytvoril ..

Svoje výtvory dávam na grafické fóra .. nie sem ... btw zopár ich mám v tom topicu kde robím veci ...

K.R.E.K - Pozadie nesedí k focalu .. to pixelovité písmo je hrozné ..

Odkaz ke komentáři

Cartman - Zato že som sem nič nedal , neznamená že som nič nevytvoril ..

Svoje výtvory dávam na grafické fóra .. nie sem ... btw zopár ich mám v tom topicu kde robím veci ...

K.R.E.K - Pozadie nesedí k focalu .. to pixelovité písmo je hrozné ..

Ano, pozadí nesedí. Dělal jsem to pro svůj blog, kde mám pozadí bílé. Sem jsem to jen hodil kvůli kritice.

Odkaz ke komentáři

Dark Templar....no ani na těch tvejch topicích to neni žádná sláva;)

Kreku: on to myslel jako že ten zelenej obdélník nesedí k tomu pokemonovi...;)

tady dneska nuda o hodině,sice nic moc ale vylezlo ze mě tohle :lol:

885_console_forum_logos.png

vite co...nový logo :lol:

Odkaz ke komentáři

Dark Templar....no ani na těch tvejch topicích to neni žádná sláva;)

Kreku: on to myslel jako že ten zelenej obdélník nesedí k tomu pokemonovi...;)

tady dneska nuda o hodině,sice nic moc ale vylezlo ze mě tohle :lol:

885_console_forum_logos.png

vite co...nový logo :lol:

Logo je fajn ...

A jak bych to měl vylepšit? Aby to k sobě nějak ladilo ?

Odkaz ke komentáři

Jasný, chápu, nemám uloženej postup, tak to zkusim až na tý další. Díky

Tak co tohle ?

picture.php?albumid=367&pictureid=1697

Wim že total. dobrej nejsem ale myslim si že se signaturou to nema nic spolecnyho mozna tak velikost ramecek a nejaky to typo

Bee: Koukam ze sis oblibyl nejaky nový FONT nemam pravdu xD jinak kde stahujes fonty na dafont.com nebo jinde ??? ;)

Odkaz ke komentáři

KREK

koukam ze zkousis znovu a tentokrat doufam bez pomoci cizich prací ;)

a ikdyž si ses ptal "dejva" ( kterej tu už celkem dost dlouho není ) tak ti něco napíšu ;)

... u toho prvního postrádám blending ,efekty, focal, lepší typo , je lepší dávat všecky objekty do určitého rozměru , když uděláš to co ty si udělal tak okamžitě přijdeš o hloubku, která je důležitá..

to druhý je v podstatě upravenej obrázek do rozměru ... podívej se na nějakej tut .. pár stránek zpět tu pár odkazů na ně je .. ;)

krystofe

proč to nemáš transparentní pozadí? :) ta černá glow je přehnaná ... pokud si chtěl použít černou, měl si to celé dát do nějakýho obdélniku se zahlejma rohama .. něco jako máš v logu, takle dávat tmavou glow vypadá divně, bohužel todle se mi nelíbí :)

_____

a Darktemplar náhodou nemavá špatnou tvorbu... pokud přidá na efektech tak to bude vypadat v budoucnu hodně dobře ;)

PS: j krytof je stahuje na dafontu.com :D

Odkaz ke komentáři

KREK

koukam ze zkousis znovu a tentokrat doufam bez pomoci cizich prací ;)

a ikdyž si ses ptal "dejva" ( kterej tu už celkem dost dlouho není ) tak ti něco napíšu ;)

... u toho prvního postrádám blending ,efekty, focal, lepší typo , je lepší dávat všecky objekty do určitého rozměru , když uděláš to co ty si udělal tak okamžitě přijdeš o hloubku, která je důležitá..

to druhý je v podstatě upravenej obrázek do rozměru ... podívej se na nějakej tut .. pár stránek zpět tu pár odkazů na ně je .. ;)

Díky za rady, pokusím se ještě něco vyrobit. Můj ntbk neutáhne PS tak makam zatím jen v PF Studiu. Ale PSko si hodim k tátovi na nouťase, tam pude 100%.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu