Cartman182 Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 www.tutorials.cz[/url] Tam je luxusní forum ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 to děláš o něco déle než já :) , a jde to znát , seš samouk , bo tutorials.cz to jistí ?:D všechno sem se naučil sám, nebo když vydím něco novýho stáhnu PSD. Jinak tutorials tam moc nelezu, většinou dA a jinak sem dřív byl spoluvlastníkem docela rozšířeného fóra graphique.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 http://www.eroxia.net/ taky není špatná stránka ale tutorials.cz je asi lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trand Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Já doporučuju graphic4life.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Tak sem taky něco dam... prototype signature dělána podle tutorialu ----------------------------------------------------------------------------- tady sem si chtěl pohrát s barvama =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Ten psík je luxusní :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Fišto, pěkné je to logo ten billabong ci co to je :D jen tak dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 tady dva ode mne....sice nic moc,ale aspon neco :D http://fc03.deviantart.com/fs46/f/2009/162/1/d/Lily_Allen_Wallp_for_Netbooks_by_Mad_Red_Innocence.jpg http://fc07.deviantart.com/fs49/f/2009/178/1/9/VOTS_Chapter_1_by_Mad_Red_Innocence.jpg jo a Dave,pridal sem si te do DevWatch..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Ten psík je luxusní... Fišto, pěkné je to logo ten billabong ci co to je jen tak dal Dík oboum za komenty :) tak sem dam ještě jeden trochu starší pokus o abstract bez použití C4D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Tak taky mam par vytvoru... 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. v2 8. 9. v2 10. 11. 12. +jsem udelal par cisel psp revue http://psp-revue.bboy-forum.cz/ +best forum o grafice www.tutorials.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 ten 4. je nej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 uplne luxusni je 7 .. ten Cid je fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 a mě se asi nejvíc líbí ten 10tej, akorát mu mohl bejt víc vidět obličej ;) jinak tady dávám zase nejaky pro jednoho uzivatele tady na foru ale ty nejsou povedeny... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Diky moc za komenty ja nejsem moc na sigy a Dave sou dobry kazdej ma jeden povedenej druhej zas ne me se vic libi ronaldo je vic originalni....ale ja uz sigy vic jak mesic nedelal asi neco skusim :D Good Luck vsem sigarum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Mám prosbu chlapci :) Nemám čas si teĎ udělat novej sig ... :( Neudělal by mi někdo sig s Emmou Watson :) *in love* Odměna samozřejmě ThX + kredity :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 jo dyztak udelat rovnou dva takovy sigy taky bych jeden vzal s Emmou taky Thx a crdts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Mě už dělá Dave :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 a už sem dodělal, a du koukat na horor :D zejtra udělám lepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 tak pridavam take svoji troskou do mlyna..sigy nedelam..nejak moc je nemusim..jedine,co se chci naucit,co se pouziva hlavne v SIGu (akorat me nenapada jak to udelat),je takove to ze tam je treba zenska z profilu..a vzadu na hlave se "meni" ve stroj.. ale ted k tem mym vecem..nemam tu toho moc,hodne veci mam na externim HDD a ten nemam napojenej a jsem linej..tak pridavam jen takovou trosku..nic moc..ale nejak se nemuzu zlepsit furt :D pridavam sem od kazdeho trosku,protoze nemam vylozene jen JEDNU vec,kterou se naucim a pak delam.. PRO ZVETSENI KLIKNETE NA OBRAZKY: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) neni to nic moc..jak rikam..moc grafiku neumim (ikdyz UDAJNE mam pry talent tak proste ono to ne a ne jit :D)..a navic tu nemam druhy HDD..tak jen to malo co mam na PC.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 jinak jak vidim u piggiho ten "webdesign" tak tady mam taky jeden :D "na rychlo" :D asi hodinka :-X http://galaxy-studio.ic.cz/img/mayato%20web.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 pink piggy: Ta 7 je good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 ta sedmicka se mi vubec nepovedla..za tu se hanbym..neni to ani dodelany..delal jsem to asi pred 3ma rokama kdyz jsem mival Qtek 9100..a pak jsem ji prodal a uz jsem to ani nedodelaval :D:D neni to poradne doladeny barevne,dostinovany,atd atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 a hele, tak sem se u koukání nudil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 ja se taky tedka nudil tak jsem si asi 4minuty hral :D:D:D:D:D PRO ZVETSENI KLIKNETE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Taková blbost jenom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.