DarkTemplar Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Falloutáci . Kolda - Zaniká focal , pretože to je moc pobrushované . Ten "rozprskávací" filter do pozadia radšej nedávaj , nie je to moc pekné .. K.R.E.K - To vpravo hore , je hnus :D ... Príde mi to moc mono-color , nemá to žiadnu hĺbku .. typo si vybral celkom good ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 new one.....s tipem sem se trochu opičil po Daveovi :lol: snad mi odpustí :lol: nevim jestli je dobrej....ale je určo lepší než ta kawasaki včera ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 new one.....s tipem sem se trochu opičil po Daveovi :lol: snad mi odpustí :lol: nevim jestli je dobrej....ale je určo lepší než ta kawasaki včera ;) Dby tam misto Miley byla treba Heidi Klum tak si pro me timto sigem jednicka ale tim ze nemam rad Miley tak k tomu radsi nic dodavat nebudu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 aha :lol: ok,no....budu to brat jako že se ti líbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Koukam, že sme si pohráli se stejnym obrázkem, mě se to narozdíl od tebe nepovedlo ( viz. níže ) mohl bych se zeptat K.R.E.K jak jsi udělal to v levo ty kolecka cerny to je brush nebo effect ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 mohl bych se zeptat K.R.E.K jak jsi udělal to v levo ty kolecka cerny to je brush nebo effect ?? Je to brush, jestli ho chceš poslat, není problém x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Je to brush, jestli ho chceš poslat, není problém x'D jo to bys byl hodnej :) upni to pls třeba na edisk.cz jinak to mas pekny a to svetlo v pravo nahore bych změnil jinak pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Jenom ... děláš v PS nebo v PFs ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 ?? sry na zkratky nejsem :D proste upnout jen ten brush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Ptám se, jestli děláš v Photofiltre Studiu nebo v Photoshopu x'D http://www.edisk.cz/stahni/97646/default.jpeg_70.08KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 jo aha :D ve photoshopu :D EDIT: jo a dík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Nemáš vůbec zač xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 n1 xD Šikovní ste :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Mohl bych poprosit o nějakej pěknej sig s Xboxem 360 ? Nějaký brushe nejlíp bílej xbox na černým pozadí, a nějaký světlý brushe atd :)) a nick welbysek díky :-)) !!!! TOHLE NENÍ TOPIC NA ŽADOSTI !!!! zažádej si nekde jinde tady za to mužeš dostat upominku!!! je to OT:offtopic::offtopic::offtopic: Takže o Sig si žadej u nekoho kdo je dela na požádání a má to jako ThreAD ne tady !!!:ontopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 opraveno mami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 My God on se vrátil The biggiest ripper in the world :D tak už mě zde nikdo neuvidí:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 :wohow::thumbup::coolp::shock::tick:;):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Tak jsem si udělal new avatara,jen do mě :lol: :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 nice,ale co to je? :D ................... AdiZ: dik moc....jedinej co se mi k tomu vyjádřil :dozey: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 To je nějakej rock elemental z WoWka ne?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Jasný;) tu je origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 no,nevidim moc zmenu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 To bude tím že je to můj pátý výtvor ve photoshopu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 ahaaa....tak to jo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Ale prej se zlepšuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.