TwiCe Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 pokračuj, pokračuj ... přece jen to chce eště cvik , moc vtom zatím vidět není ;) ( a neměn rozlišení obrázků, po roztáhnutí to dost zhorší kvalitu ) ________ jinak konečně sem dodělal tu fantu .. jako byl to pakec :D s výsledkem nejsu úplně na 100pro spokojen ale líbí se mi to :D pro dnešek na to kašlu , třeba udělám nějakej edit zítra uvidíme ;) (to typo , to je peklo :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 GW Twicko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Mě se to moc nelíbí :-X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Nice fanta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Cartmene.....to ale nevis ze tu šťávu dělal růčo ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Cartmene.....to ale nevis ze tu šťávu dělal růčo ;) :lol: vím jde to vidět, že je to ručně , ale i tak se mi to nelíbí prostě , Twice má na víc a on to ví a když hodnotím práci :D je mi jedno jestli je to ručně nebo ne , prostě se mi to nelíbí , at to maloval třeba ručně na papír a potom skenoval ... Thanks sem ti dal omylem :D překlikl sem se s quote :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 jj, když se mu to nelíbí je vcelku jedno jak sem to dělal .. výsledek je prostě výsledek .. a já souhlasím že mám na víc .. todle je prostě.... fanta :cheesygrin: podle času zkusím edit ... nějak to barevně obzvláštnit ;) PS: tak ten thanks proste oddelej ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 JJ když se mi nelíbí výsledek :D tak mě nezajímá eis na tom strávil den nebo rok :D prostě se mi nelíbí výsledek a ne postup :D jinak o tom thanks sem ani nevěděl :D PS: asi taky zkusím sig s AC:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 co je AC? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Assasins creed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 FINALLY.......... Gift 4 TwiCe ;) Enjoy! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Sry ale jedna z tvych nejslabcich praci :-( sry ale vubec nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 díky za giftík ... úbec nevím kdy najdu čas ti ho vrátit :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 nz......mě se teda líbí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Sry ale jedna z tvych nejslabcich praci :-( sry ale vubec nelibi souhlasím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Cart: ja delam sigy ktery se libej mě! :D je to simply ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Šak já proti tomu nic nemám ;) , jenom teda nerozčiluj , když ti řeknou lidi že jim se to nelíbí;) Assassin Creed - BW Assassins Creed Stock http://i29.tinypic.com/bf100h.jpg Sežerete si mě :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 ja se nerozčiluju :lol: AC: spatna kompozice;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Cartman - Strašne prekontrastované a prázdne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Zjistil jsem ze kdyz je tutorial napsanej blbe muzete ho cist hodiny a stejně ho nepochopit viz. muj dalsi vytvor :? MTB: ____________________________________________________ Me samotnymu se to moc nelibi na to jak jsem se snazil to udelat podle toho tutu posranyho ale co nadelam ;) (to ze tam chybí FP wím [bohužel]) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 takže od zítra startuje CFMB #2......:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Sorry, nestíhám cfmb spustím až zítra (pondělí) mezi 15:00-19:00, takže se omlouvám za zdržení;) , stejně už to budete mít ve středu hotový :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 :D to jo no......už se těšim ;) doufam že bude nějakej inteligentni stock B-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 carte clovek si i rika jestli to nemyslis z recese :) totalni prepal ,bez blendingu i typa ... takova až trošku fušeřina ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 je to jenom do počtu, krysotf naléhal že se musím přidat....bylo to asi pul minuty práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.