Frozen Bee Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 no,chápu že nemáš čas,ale je to až do 11.9....do ty doby bys snad našetřil aspon hodinu,na nejakou pečlivější práci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 To si myslíš ty ;), ale realita je totálně jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 to je možný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Jen tak mimo soutěž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 no,urcite je to lepší než tamto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Všechno co k tomu řekneš ? To je celkem pochopitelné, že je to lepší než jenom pozadí a mrdnutý render:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 ta BW verze jde,akorat este trochu efektu,aby to nebylo tak plácnutý :-) a proč dáváš hezčí sigy sem než do soutěže?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Mě se více líbí Barevná :P krystof : a proč ne ? věděl sem že se rozputá diskuze na muj sig :D tak sem mezitím zkusil něco lepšího abych se nenudil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 jo ták....duchaplný :lol: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 když nedokáže někdo pochopit vytíženost někoho druhého... končím OT (jinak asi bude nejlepší když tento topic opustím úplně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 cartman no parada ... :roll: je rozdil mezi tim nemit cas a bojkotovani neci prace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 twice nepleť se do toho , nevíš vůbec nic vo tom...a tvoje názory už mě opravdu nezajímají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 klíd...chapu vytizenost....trochu :D ale tak kdyz se nudíš tak pak stejne delas ve PS takze nechapu jakej to mělo smysl...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 ten muj post nebyl nazor .. to byl fakt :P a proc se do toho nemam plict? udelas neco do cfmb , a nasledne udelas mnohem lepsi praci .. to je celkem skoda dle meho :) (jop, todle uz je nazor) edit: ptze nechtel flamovat tenhle topic , coz tobe ocividne problem nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 klidnej sem , odinstaluju PS abyste měli klid... a v tomto topicu už mě neuvidíte Bye & GL 4 Twice : a neníto moje věc co dám do soutěže a co dám mimo soutěž ? twice dále řešil diskuzi na ICQ... řeším problémy tam kde začali... ne jako někdo v tichosti beze svědků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 heh :lol: co vy na to? GameEs: lol.. jednoduchý a krásný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Tady mate moje "dílo" :lol: nejsem žadnej grafik, tak se nesmějte, spíš kritizujte :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Krystof , prečo všade pcháš tie bledomodré kravinky , skús aj nejaké iné efekty .. Nie všade sa to hodí ( ako napr. tu ) .. Poprípade tie "kravinky" nedávaj tej istej farby ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 heh :lol: co vy na to? GameEs: lol.. jednoduchý a krásný :D me se to taky dost líbí jak napsal GameES jo a neznáte nějakej tut na ty modry kravinky ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Kolda: dal by jsi mi pls icq potřeboval bych se na neco zeptat ohledne tveho Illidiana ;) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 to Dark Templar: to je můj styl,jestli víš co to je....a k tomuhle se dobře hodily bleděmodrý efekty...tomu se zas řiká sladění barev.... Kolda: dělám to tak že tam něco plácnu,a pak aplikuju obraz\deformace\sklo,zvlnění,sklo....\a umažu tam kde to nechci....např v obličeji atd ;) a ty čáry normálně pen tool bo brush ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Nějaká dobrá duše co by mi udělala pěknej sig se Sum 41? xD http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=3091855&albumId=3223730 Samozřejmě podle výkonu ohodnotím kreditama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 kdyztak se na to podivam,ale tohle neni request topic ;) GameEs: vím.. jen přišlo mi zbytečný zakládat topic.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 krystof , ja viem čo je zladenie farieb , ale nepríde mi že by sa hodila mledomodrá k "ho*novej" ... Ale to je vec vkusu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 no tak to je problem u mě :D nemate nějakej návod na pen tool ja chci jako třeba udělat spirálu kolem něčeho ale vubec to tak nevypadá je to křivy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.