TwiCe Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Koldo ,dej si trochu snahy a zadej si na seznamu , bo googlu .. pen tool tutorial .. je toho na netu hromadu ( pouziva se to v hodnech typech grafiky ... i VT atd .. takze toho je tuna ( jak v cz tak i v eng ) ) .. nebo navstiv tutorials.cz (je tam od lefa velice kvalitni tut ) ... misto toho casu nez sem ti odpovedel .. uz si to mohl davno mit ... PS : sam mam este s pen toolem mezery :cheesygrin: ______ adiZ: zatím nej predátor ;) nemá to světlo blending, focal ,depth ani flow .. ale je to fajn :) ______ DarkTemplar: je to opravdu vec vkusu ;) napriklad ta kombinace hnedy a modry se mi libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Tady mate moje "dílo" :lol: nejsem žadnej grafik, tak se nesmějte, spíš kritizujte :D .. ujde....x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 DarkTemplar: sry za to co tady ted vyjadrim, ale zatim si jsem vlozil jeden jediní sig a to do soutěže a jinak furt jen kritizuješ myslim si že by jsi měl být aspon trochu ontopic a neco jsem vložit ptže jinak tady na všechny lidi pusobíš myslim si dost jako namyšlený hova*o co kritizuje a ho*no umí ;) ale jako jinyk sry je to jen muj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 nesouhlasím :) že by uměl úplný hovno ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=65243 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Tak to se pak omlouvam, alepřeci jen mohl by jsem neco vlozit Soul: _____________________________________________________ Dcl se bojim komentu urcite vim ze zadny nebude moc kladný xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Kolda: ja to kreslim růčo na tabletu :D ostatní: je fakt že Dark Templar neco umí,ale tak světový,aby tu mohl všechny porát buzerovat,to neni....to nedělá ani Twice,a ten by si to mohl dovolit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 ScArc!ty .. moc se mi nelibi kompozice a ten efekt nema vubec hloubku , ale jinak to neni spatny ;-) krystof: ja si myslim ze ani ja nemam moc pravo buzerovat, ikdyz to asi delam :) _________________ Tak tady máte ukázku když mám období kdy nemám insipraci já, nejsu moc spokojenej :) co vy na to? ;) tak máme tu další zakázku pro NegtoZadání: "aby šlo z té signatury vlastně poznat,že jsem školou povinný" Barevná verze http://i30.tinypic.com/33w9sbd.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 NICE! ale barevná je hezčí ;) ale jinak fakt obdiv ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Souhlasím :love: Mně se moc líbí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Už to hovorím 3. krát , sem nedávam grafické práce , tie dávam na grafické fóra ... j a nemyslím si že by som buzeroval , akurát radím , ako vylepšiť sig ... A gift pre Negta - b&W je super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Moje nova práce zkousel jsem smudge ale moc to neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Twice: no,na tvuj standard je to takový chudý...jako povedlo se ti to,ale je to takový obyčejný;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 no řekl bych možná že to bude horší než chudej standard :) ale jinak díky všem za kladný komenty ;) tady sem editnul fantu a hodil ju do tagu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 mnohem lepší než verze 1.....je to šťavnatější ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 krystof kde beres rendery ja znam jednu stranku ale tam takovy pěkny z kterych dělas ty tak jsem neviděl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 ja z renderů nedělám.....;) a kdyz náhodou potřebuju,tak si to oříznu a začistim sám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Tak ja uz jsem hodil tuto praci do souteze tak jsem zvedavej na vase připomínky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 každopádně lepší než fanta, odost ;) koukám že ses pokusil o blending .. ale todle není ten nej způsob :) taky celkem chybí zdroj světla :) ale jako rozhodně jeden z těch lepších příspěvků do battlu ;) jen tak dál... _____ Vracím giftík krystofovi :) ať se páčí Worgen 4 bee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 díky moc za giftík ;) páčí se....hodně :D ..GameEs..vsuvka..udělal by mi někdo prosím ten sig? xD.. edit: tady teda pro GameEse :D GameEs: vďaka moc :-* :D nemáš zač :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Můj výtvor do CFMB #3, komentujte, kritizujte :D :P.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Mně se to líbí :love: Akorát se mi nelíbí jak jí to překrýva levou část těla a trochy vlasů.... Vypadá to jako by to bylo uříznuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 docela dobrý,ale moc efektu tam nevidim.....mohl sis vic vyhrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Vtomdle kole to budu mít těžký ona už semi sama o sobě líbí slečna :D ale adiZ zlepšuješ se ;) má to svůj styl a to se mi líbí , akorát tam trošku nesedí (chybí blending) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Vtomdle kole to budu mít těžký ona už semi sama o sobě líbí slečna :D ale adiZ zlepšuješ se ;) má to svůj styl a to se mi líbí , akorát tam trošku nesedí (chybí blending) Díky TwiCe za tvůj názor ;) Zkusil jsem jiné barvy: http://i29.tinypic.com/1zn395k.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Co bych mohl příště vylepšit atd..... Jinak adiz,ta druhá verze je hezčí :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.