Frozen Bee Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 AdiZ: super,ale vis ze nemáš v CFMB editovat.......ta druhá verze se stejně nepočíta...:dozey:ale jinak pěkný ;) Negto:vypada to jakobys tam jen přidělal pár filtrů a kontrast.....příště si víc pohraj třeba s C4D bo brushema ;) jinak....sem se trochu nudil a mám tu BETA verze medailí za vítězství v CFMB,který si vítěz dá do podpisu :-) ta nevim jak se vám líběj....eště je vylepšim samo :D spis bych to este nejak vylepšil....třeba takhle nějak: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Takže... Chcu sevšem omluvit za moje chování tenrkát, ale nesnáším,když mě někdo do nečeho "nutí" (krystof abych se zapojil do battlu) i když mu storkát řeknu důvod prroč to neudělám... teď mám trochu času, stíhám učení i PC (zatím) do battlu už sem svůj výsledek dal. Madajle sou pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 dík,a sorry no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Nissan 350z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Ten první je libovej twl :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Díky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Keby že je ten Nissan o niečo menší ... Lebo teraz v pozadí nie je skoro nič ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 :roll: Když byl takej stock:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 :roll: Když byl takej stock:roll: njn , ale veď mohol si to dať menšie , a okraje smudgnuť :roll: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 takze na medaile uz zadnej coment? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 takze na medaile uz zadnej coment? :lol: Tá vylepšená verzia je lepšia , ALE to čo ide cez CFMB by som dal preč ;) A ešte ten odlesk .. no skús ho vylepšiť ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 to já uz neumim vylepšit :D odlesk dde udelat jen jeden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 to já uz neumim vylepšit :D odlesk dde udelat jen jeden :D njn .. ale myslel som aspoň na tej hrane kde to končí to zgumuj , aby to vypadalo akože dostratena .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Dark : Proč to neupravíš ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Dark : Proč to neupravíš ty ? :lol::lol::lol: ... Nemám .psd , to znamená toto - keby že chcem niečo zgumovať , tak zgumujem dokument , nie vrstvu :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Vím co to znamená, ale nemáš "hubu" aby sis o ně řekl krystofovi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Vím co to znamená, ale nemáš "hubu" aby sis o ně řekl krystofovi ? Požiadal by som si o to .. ale ja to nechcem upravovať , on chcel na to koment .. tak som okomentoval .. A myslím si že krystof je skúsenejší ako ja .. takže toto dokáže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Vím co to znamená, ale nemáš "hubu" aby sis o ně řekl krystofovi ? Cartman sorry,ale jestli si někdo řekne o hodnocení a někdo mu ho dá,tak proč na něho útočíš?Podle mně pokud zde dáte sig nebo něco jiného tak zveřejňuje te svou prácí a věčina chce hodnocení a když někdo řekne svůj názor,ne vždy pozitivní tak pro to mu budu říkat,že má hubu? Sorry,ale todle mně zaskočilo... Jestli nechcete negativní hodnocení a radu,tak bych to tu nedával, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Se tak říká OMG.... není to cílený útok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Cartman sorry,ale jestli si někdo řekne o hodnocení a někdo mu ho dá,tak proč na něho útočíš?Podle mně pokud zde dáte sig nebo něco jiného tak zveřejňuje te svou prácí a věčina chce hodnocení a když někdo řekne svůj názor,ne vždy pozitivní tak pro to mu budu říkat,že má hubu?Sorry,ale todle mně zaskočilo... Jestli nechcete negativní hodnocení a radu,tak bych to tu nedával, Presne tak ... Keď neznesiete kritiku , tak nepostujte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Jde o to , abyste ukázali vaše práce v photoshopu , nebo v jiném grafickém programu Wallpapery , signatury, avatary... A aby sme si je navzájem okomentovali Vím že se na něho tu poprvé neútočí tak jsem jenom řekl svůj názor.... A jestli o někom řeknu že má hubu tak nevím no. A je leší negativní hodnocení ze kterého se poučíš,než mazat med kolem pusy. EDIT// že ho znáš,ale nechováš se podle něho.....:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Ježíš marja, přestanem tady spampovat bude to asi nejlepší... Jinak nemusíš citovat můj první post, znám ho dobře ;) edit: chovám, ale nemám rád lidi co nic nepostnou a komentujou... vím že to dává na graf.fora to asi každej tady, ale dělá mu takej prolbém hodit to aji sem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 tak dost hoši nebo na vás zavolám moda ;) každej se může vyjádřit,ale žadný hádky.....jo? :ontopic: Dark Templar: jenze kdyz to udelám do ztracena,tak to pak nebude vypadat jako odlesk,v tom je právě ten problém :lol: vidíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 tak dost hoši nebo na vás zavolám moda ;) každej se může vyjádřit,ale žadný hádky.....jo?:ontopic: Dark Templar: jenze kdyz to udelám do ztracena,tak to pak nebude vypadat jako odlesk,v tom je právě ten problém :lol: vidíš? Mne sa to páči viac :D .. btw tu je entry do cfmb 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 darku vypadá to hodně dobře ... ale vertikal sigy mi přijdou naprosto useless .. :D ale to je věc každýho ( ta úplně vrchní část se mi moc nelíbí) ps: někdo rád topaz, bo reduce noise .. koukám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.