Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Pěkné, ale taky nemám vertikaly rád ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 přidány medaile pro vítěze kola.......do CFMB----> http://console-forum.net/showthread.php?t=65628 Každý vítěz nechť si svůj odznak sám vyzvedne ;) jsou tam 2 verze od Twice a jedna ode mne..... teď už tedy prozatím finální verze Starlight Collection: jo,a za komenty k odzakům se zlobit nebudem,že ne TwiCe?....;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 "Mencle" od Twice se mi líbí víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Tie medaile od krystofa - takto sa mi to páči ... btw ja tiež radšej nevertikály , ale keď je takýto stock ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Ty medaile se mi libi hoodně :P no, grafici se poznaj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 přidal jsem svůj výtvor do CFMB ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Jaj, podle mě se tamtarůžová absolutně nehodí, prostě ne ...nelíbí se mi na tom nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 přidal jsem svůj výtvor do CFMB ;) Jeeej a mam po prdeli :D zase jasnej vítěz ..:( :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 stím jasným vítězem bych to teda rozhodně netvrdil :) (zase? diť vyhrál zatím jen jednou ze dvou kol ;) ) k sigu od krysta.. u posledních sigů máš monocolor efekty bez jakýkoli hloubky ( jediná ta holka z cold case, se mi stímhle stylem efektů líbíla :) ) a možná bych osobně řešil jinak kompozici :arrow: ;) EDIT1: děkujeme za pochválení medailí ;) PS: carte mohl bys dát nějak do kupy první post tady na PG (photoshop gallery) , není to prosba... je to návrh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 přesně,vyhrál sem jen jednou :lol: s tim jasnym vítězem to nevidim.....:D ale fakt nevim co se vám na tom zdá monocolor...ja teda vidim víc barev ;) :\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 vtom efektu prostě není síla, dynamika .. celej efekt je slitej do jednoho fleku :) ... vypadá to jak brush :) a právě za to dost může že to je v podstatě jeden odstín růžový ..monocolor hloubky si mohl např docílit tím že bys hodil čast efektu na levý stranně až za ten bambus o kterej se lily opírá :-) a levá část efektu má rozdílnou flow než pravá strana ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 heh..:D...vyděl sem i od jinejch borců,a bylo to podobný,a nikdo jim do monokolorů nenadával :lol: kdybycch tam měl víc barev(což mám....několik odstínů růžový)tak byste zas rikaly ze mam spatnou kompozici:dozey:....známe svoje lidi....:P:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Evangeline Lilly signature #3 :D ..myslim, že zatim muj nejlepsi vytvor, škoda, že uz nejde vložit do soutěže..:) Hodnoťte a kritizujte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 jj když se to zdá tobě cajk, tak to je ok ;) pokud vím tak za kompozici ti tady nadávám jen já :) ... a kompozice není jen o barvách hele.. :D PS: a ty borce chcu vidět hoď sem nějakej odkaz .. chcu vidět jak to maj podobný a přitom vcajku :) :D EDIT: hoď to na tuts.. schválně co řeknou oni, zkušenější :) ____ adiZ .. pěkný ;) ale i ten v cfmb je v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 adiZ .. pěkný ;) ale i ten v cfmb je v pohodě ;) Díky, ale mrzí mě, že tento se mi povedl víc a už tam jeden mám ..:( :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 já vám říkám ať to tam nedáváte hned že je času dost .. očividně todle doporučení ignorujete tak se pak nediv :D a v cfmb si dal u toho prvního 2 verze .. vybírám automaticky tu první ... má tam bejt jen jedna verze.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 no právě na tuts sem to někde viděl :D :lol: ale nikdo jim zrovna za to nenadával :D myslim :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 ok, tak ale uka něco od někoho ... obhaj svůj názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 se mi to ted nechce hledat :D az na to narazim,tak to sem dam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 cau kuci, vim ze to sem nepatri, ale potrebuju udelat signature (davam to sem, protoze verim ze se me tady dostane lepsich sluzeb nez jinde na forum, kde lidi honijou kredity..) Obrazek: Pozadavky: napis: Taiko no Tatsujin Player nick: termix musi tam byt ta zelvicka :love: ///barevny moznosti a vsechno ostatni nechavam na vas... ////jestli by to z toho obrazku fakticky neslo, tak si vyberte tady. Ale skuste tu zelvicku :love:, nebo si proste neco najdete :D pak me napadlo jeste tohle a nejak kolem toho ty rendery (nebo jak se tomu nadava :DDD)... Odmena: 5GB na czshare... THX PRO'S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Omlouvam se ze nebudu delat sig do 3 kola souteze i kdyz se mi Stock velice libi, ale rozpulil jsem si klicni kost x( takze neni moc prijemne delat v PS ptze to kure*** bolí x( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 scarcity: škoda no , co si dělal trdlo ? :D termix: víš že to tady bejt nemá a stejně to sem nacpeš ;) si napiš někomu soukromku bo na icq , tam máš větší šanci že se do toho někdo pustí (třeba krystof , bo darktemplar) ,nebo jestli si uvažoval psát mně, tak předem říkám nepiš ( za 5gb fakt ne :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 scarcity: škoda no , co si dělal trdlo ? :Dtermix: víš že to tady bejt nemá a stejně to sem nacpeš ;) si napiš někomu soukromku bo na icq (třeba krystof , bo darktemplar) ,nebo jestli si uvažoval psát mně, tak nepiš ( za 5gb fakt ne :D ) na tebe kaslu ty v PS neumis :DDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 to su jedině rád :D vyhulence nemusím :D :D edit: dík ;) edit2: no jiste, zapomen ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 to su jedině rád :D vyhulence nemusím :D :D nerikam nic twice... xDD //// a ted mi udelej ten sig :DDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.