Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

přidány medaile pro vítěze kola.......do CFMB----> http://console-forum.net/showthread.php?t=65628

Každý vítěz nechť si svůj odznak sám vyzvedne ;)

jsou tam 2 verze od Twice a jedna ode mne.....

teď už tedy prozatím finální verze Starlight Collection:

2wokrk8.png

jo,a za komenty k odzakům se zlobit nebudem,že ne TwiCe?....;) :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stím jasným vítězem bych to teda rozhodně netvrdil :) (zase? diť vyhrál zatím jen jednou ze dvou kol ;) )

k sigu od krysta..

u posledních sigů máš monocolor efekty bez jakýkoli hloubky ( jediná ta holka z cold case, se mi stímhle stylem efektů líbíla :) ) a možná bych osobně řešil jinak kompozici :arrow: ;)

EDIT1: děkujeme za pochválení medailí ;)

PS: carte mohl bys dát nějak do kupy první post tady na PG (photoshop gallery) , není to prosba... je to návrh

Odkaz ke komentáři

vtom efektu prostě není síla, dynamika .. celej efekt je slitej do jednoho fleku :) ... vypadá to jak brush :)

a právě za to dost může že to je v podstatě jeden odstín růžový ..monocolor

hloubky si mohl např docílit tím že bys hodil čast efektu na levý stranně až za ten bambus o kterej se lily opírá :-)

a levá část efektu má rozdílnou flow než pravá strana ... :-)

Odkaz ke komentáři

heh..:D...vyděl sem i od jinejch borců,a bylo to podobný,a nikdo jim do monokolorů nenadával :lol: kdybycch tam měl víc barev(což mám....několik odstínů růžový)tak byste zas rikaly ze mam spatnou kompozici:dozey:....známe svoje lidi....:P:D

Odkaz ke komentáři

jj když se to zdá tobě cajk, tak to je ok ;)

pokud vím tak za kompozici ti tady nadávám jen já :) ... a kompozice není jen o barvách hele.. :D

PS: a ty borce chcu vidět hoď sem nějakej odkaz .. chcu vidět jak to maj podobný a přitom vcajku :) :D

EDIT: hoď to na tuts.. schválně co řeknou oni, zkušenější :)

____

adiZ .. pěkný ;) ale i ten v cfmb je v pohodě ;)

Odkaz ke komentáři

cau kuci, vim ze to sem nepatri, ale potrebuju udelat signature (davam to sem, protoze verim ze se me tady dostane lepsich sluzeb nez jinde na forum, kde lidi honijou kredity..)

Obrazek:

future_sig.png

Pozadavky:

napis: Taiko no Tatsujin Player

nick: termix

musi tam byt ta zelvicka :love:

///barevny moznosti a vsechno ostatni nechavam na vas...

////jestli by to z toho obrazku fakticky neslo, tak si vyberte tady. Ale skuste tu zelvicku :love:, nebo si proste neco najdete :D

pak me napadlo jeste tohle a nejak kolem toho ty rendery (nebo jak se tomu nadava :DDD)...

mainimgwj6.gif

Odmena: 5GB na czshare...

THX PRO'S

Odkaz ke komentáři

scarcity: škoda no , co si dělal trdlo ? :D

termix: víš že to tady bejt nemá a stejně to sem nacpeš ;)

si napiš někomu soukromku bo na icq , tam máš větší šanci že se do toho někdo pustí (třeba krystof , bo darktemplar) ,nebo jestli si uvažoval psát mně, tak předem říkám nepiš ( za 5gb fakt ne :D )

Odkaz ke komentáři

scarcity: škoda no , co si dělal trdlo ? :D

termix: víš že to tady bejt nemá a stejně to sem nacpeš ;)

si napiš někomu soukromku bo na icq (třeba krystof , bo darktemplar) ,nebo jestli si uvažoval psát mně, tak nepiš ( za 5gb fakt ne :D )

na tebe kaslu ty v PS neumis :DDDDDD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu