M0tion Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Twice nebudes mi asi verit ale skakal jsem do dalky xD nezvladl jsem to a trsknul sebou na rameno boli to oupe strasne Abych nebyl OT: Poradite mi nekdo nejakej tut kterej by mohl naucit nejaky ty efekty ktery pouzil Krystof na Gift pro Twice (odhaduju ze je to pen, kterej je hozenej na stetec a pouzil vnejsi zari ale newim nevychazi mi to tak jak krystofovi xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 cus tak sem si zase hrál :) vim že je to uplně děsný ale tak co :D jinak pls nevíte někdo kde najít tutorial na flow ?? na tutorials.cz se dycky jenom zmíněj...nebo sem teda nic nenašel :( jinak tady je ten sig... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Vidim v tom jen C4D render v pozadi, Render Naruta, A stříbrný přechod, žádny efect žadny FP. Promin ale me se to moc nelibi :( EDIT: ale na to jake byly predchozi prace se mi to dcl libi (bude to tim ze fandim celemu anime naruto xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 nemas se za co omlouvat :) Mě taky ne :D a ten přechod sem udělal přes iner shadow a trošku to vypadá jako kdyby to bylo vystřižený :D sice to neni asi použitelnej efekt ale jinak zajímavý :) a FP tam byl ale tim přechodem se nějak ztratil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 můj sig je v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 scare,kterej efekt myslíš? :D dvojta.....typo na mr*ku,ale jinak ujde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 tak sig jako takovej je to můj první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Tak to se teda tesim na dalsi sigi u tebe pokad je tenhle opravdu první ;) FB: Myslím jak má ten týpek jakoby okolo sebe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 tak sem zkusil další...neni dodělanej...nevim totiž jak mam udělat FP a flow...porádíte mi někdo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 render je strašne tmavý .. a veľký .. flow - musíš tam mať poprve efekty , aby tam tá flow mohla aj byť .. a potom tie efekty "usmerniť" do jedného smeru ... FP - najľahšie sa to robí pomocou blurnutia pozadia a sharpnutia rendru ;) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Takhle je to lepší ? a jak tam mám dát ty efekty ? a jak udělam ten fp ? já at ho dam kam chci tak mi prostě nesedí :) jinak moc dík za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 sice sem moc sigu nedělal ale focal ma bej tak aby seděl na tu postavu aby bylo spravne stinovaní a mohl ten focál navazovat na render nebo stock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Crash : máš tam hafo velkem render , efekty uděláš různě pomocí smudge například, nebo nějakýho zvlnění + další uprava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 fp=focal point=bod zájmu=místo na který se podíváte na sigu jako první....:lol: efekty...řiká ti něco C4D,atd? jestli ne,tk se podívej o několik stran před,je tam odkaz na Základy Podpisů-Teorie....;) new práce --> moje nový logo>v avataru ;) názory? :D --> jop,a nový mini portfolio :D komenty na stránce links :D nečekejte moc,je to BETA 1.0 :Deste moc nevim jak to funguje...jo,a mam tam hudbu,tak kdo potřebuje,tak si vypněte zvuk,ptze se to pusti na home automaticky.........: http://www.wix.com/FrozenBee/Portfolio-of-Frozen-Bee/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Crash: Zakladni tvoje chyba bude asi v tom že ty mas ten C4D render v pozadi vis C4D render se pouziva jako effect kdyz pudes par stran dal vsimnes si tam navodu special. na C4D rendery ptze uz jsem se na to Twice taky ptal ale mel by jsi umet dobre anglicky ;) to mi delalo par trablu ale da se to zvladnout třeba překladač od googlu faká dobře ;) FB: Osobně se mě to logo dcl líbí jenom ta šedá je taková....mno proste ta blede modrá se mi libila vic :cheesygrin:kdyby jsi to logo udelal jako kombinaci typa z tohodle a BG z toho minulyho me by se to libilo na 110% EDIT: Portfolio mrte :D skoda ze nejsem dostatecne dobrej abych tam mel aspon co hodit xD kdybych si ho chtel udelat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 :bash: Nice ;) me se to libi ukladas to nekam treba na deviantARt hodil bych si k tobe Watch ;) akorat ten PIX neni skoro vydet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Můj nejnovější "výtvor", a podle mě, zatím můj nejlepší :P Dělal jsem ho jednomu borcovi z fóra na téma "Modern Warfare 2". Může se to nějak líp vyladit atd .. Co vy na to? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Wow, u adiZe je opravdu vidět zlepšení ;) Jenom bych asi sigy dělal o něco menších rozměrech, ale jinak paráda ;) d.vojta - moc pěkné ... paráda ;) Můj _amatérskej_ názor :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Tiež som robil ten reQuest , ale nakoniec som si to dal do podpisu ja :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Ta velikost je ideální na sigy, používám tu samou Adiz to má pěkné zlepšení je vidět, ovšem velká a dlouhá cesta je ještě předním Dark. tohle mě moc nenadchlo, a myslím že máš na víc (sry píšu ze stolního pc, cily klávesnica na H.. tak omluvte hcby) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Můj nejnovější "výtvor", a podle mě, zatím můj nejlepší :P Dělal jsem ho jednomu borcovi z fóra na téma "Modern Warfare 2". Může se to nějak líp vyladit atd .. Co vy na to? :D to snad posoudíme my,ne? :lol: :D je to fakt dobrý,ale podpořil bych ten červenej efekt vpravo dole nejak....trochu vích karmínu :D jo,a typo je blbý ;) EDIT:mrknete se mi este nekdo na to portfolio? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Tu je v2 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 To už je podle mě lepší ta v1 ;) EDIT : Krystof podíval,ale žádnou změnu oproti včerejšku sem nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 to protože žádná nebyla...akorát sem přidal 2. song......akorat sem myslel že mi to někdo okomentujete když se na to podíváte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.