Cartman182 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Aha:D Teď mám dilema :D reinstnul sem winy , tudíž zmizel aji photoshop :D a nwm esi naistalovat CS3 bo rovnou CS 4.. co myslíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Aha:DTeď mám dilema :D reinstnul sem winy , tudíž zmizel aji photoshop :D a nwm esi naistalovat CS3 bo rovnou CS 4.. co myslíte ? To máš úplně jedno, ty verze se jen minimálně lišší, já bych zůstal u CS3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Zůstal jsem ;) CS4 je totálně na nic podle mého názoru, ale je to spíše i otázka zvyku, začínal sem na Photoshop 7 :D a skončím na CS3 (aspoň zatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Mini Ninjas Stock : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 cartmene já myslim že máš na víc než jen na tohle ;) příde mi to hodně tmavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 je to tmavá strana je hnusná a celkově je hnusnej celej sig, a nemohl sem sehnat ani lepší stock bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Můj nejnovější výtvor, nevím, jestli se tomu dá říkat "sig", ale protože miluju fotbal a Manchester United, rozhodl jsem se udělat něco s Waynem Rooneym. Co vy na to? Co byste vylepšili ..:P? btw, typo ani nehledejte, neni tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Nenasmudguj celé pozadie ... Smudguj niečo .. noo okolo focalu , kvôli blendingu .. a do pozadia hoď nejaké tie efekty .. Lebo toto je ako nasmudgované pozadie + pár soft brushov ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 muj 2 pokus o signature Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Nenasmudguj celé pozadie ...Smudguj niečo .. noo okolo focalu , kvôli blendingu .. a do pozadia hoď nejaké tie efekty .. Lebo toto je ako nasmudgované pozadie + pár soft brushov ... jo jo, chápu, ale takhle sem to právě chtěl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 muj 2 pokus o signature Promin je to pekny, ale ubec mi to nepripomina signaturu spis jen zmenceny obrazek do rozmeru sigu :( ADIZ: pouzivas furt jen stetec a rozmazani to uz je okoukane zkus neco new ;) wim ze moment. do toho nemam co delat ale kuli klicni kosti jsem u fatyho a tam nemam ani PS takze nemam sanci nic udelat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Promin je to pekny, ale ubec mi to nepripomina signaturu spis jen zmenceny obrazek do rozmeru sigu :(ADIZ: pouzivas furt jen stetec a rozmazani to uz je okoukane zkus neco new ;) wim ze moment. do toho nemam co delat ale kuli klicni kosti jsem u fatyho a tam nemam ani PS takze nemam sanci nic udelat :( Psal sem ze je to moje 2 tak necekejte nic extra :D chtel bych videt vase prvni vytory jestli takhlevypadali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Psal sem ze je to moje 2 tak necekejte nic extra :D chtel bych videt vase prvni vytory jestli takhlevypadali Muj prvni vytvor tady je ;) staci listovat par stranek na zpet a mam tam rozhodne vic efektu delanych mnou nez ty ;)asranej ale fakt mi to prijde jako oriznutej obrazek mohl by jsi mi sem vlozit stock ? :) dcl by me zajimalo jak to vypada ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Muj prvni vytvor tady je ;) staci listovat par stranek na zpet a mam tam rozhodne vic efektu delanych mnou nez ty ;)asranej ale fakt mi to prijde jako oriznutej obrazek mohl by jsi mi sem vlozit stock ? :) dcl by me zajimalo jak to vypada ;)Stock je? ten ramecek?PS mam chvilku este se tam neorientuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Stock je? ten ramecek?PS mam chvilku este se tam neorientuju :D Stock je puvodni obrazek ze ktereho je ten podpis delanej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 http://planetrenders.net/renders/displayimage.php?pid=44468&fullsize=1 http://planetrenders.net/renders/displayimage.php?pos=-45017 toto je vse co sem pouzil z netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Stock , popřípadě rendery bych taky rád viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 A předpokladam ze pozadi jsi tam jen odnekud vlozil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 A předpokladam ze pozadi jsi tam jen odnekud vlozil ?ne to sem jakoby roztahnul tu postavu a mi udelala takove pozadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 aha :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: dobře ty hochu to by mě ani ve snu nenapadlo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Dělal si to tak 5 minut ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 no nak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Výsledek tomu odpovídá ;) Zkus si přístě se sigy více pohrát, přidat nějaké efekty (ne jen ty co jsou u renderu automaticky) pokud si ještě nenavštívil tuto stránku tak to udělej ;) www.tutorials.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Výsledek tomu odpovídá ;)Zkus si přístě se sigy více pohrát, přidat nějaké efekty (ne jen ty co jsou u renderu automaticky) pokud si ještě nenavštívil tuto stránku tak to udělej ;) www.tutorials.cz navštívil ale nejak se s tim musim seznamit co je co... a tam je to jekesi složite :D radsi nejaka videa na youtube staci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Muzu ti doporucit se mrknout sem: [url="http://www.deviantart.com/#order=9&q=signature+tutorial"] http://www.deviantart.com/#order=9&q=signature+tutorial[/url] [url]http://tutorials.cz/[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.