Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Promin je to pekny, ale ubec mi to nepripomina signaturu spis jen zmenceny obrazek do rozmeru sigu :(

ADIZ: pouzivas furt jen stetec a rozmazani to uz je okoukane zkus neco new ;) wim ze moment. do toho nemam co delat ale kuli klicni kosti jsem u fatyho a tam nemam ani PS takze nemam sanci nic udelat :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promin je to pekny, ale ubec mi to nepripomina signaturu spis jen zmenceny obrazek do rozmeru sigu :(

ADIZ: pouzivas furt jen stetec a rozmazani to uz je okoukane zkus neco new ;) wim ze moment. do toho nemam co delat ale kuli klicni kosti jsem u fatyho a tam nemam ani PS takze nemam sanci nic udelat :(

Psal sem ze je to moje 2 tak necekejte nic extra :D chtel bych videt vase prvni vytory jestli takhlevypadali
Odkaz ke komentáři

Psal sem ze je to moje 2 tak necekejte nic extra :D chtel bych videt vase prvni vytory jestli takhlevypadali

Muj prvni vytvor tady je ;) staci listovat par stranek na zpet a mam tam rozhodne vic efektu delanych mnou nez ty ;)asranej ale fakt mi to prijde jako oriznutej obrazek mohl by jsi mi sem vlozit stock ? :) dcl by me zajimalo jak to vypada ;)

Odkaz ke komentáři

Muj prvni vytvor tady je ;) staci listovat par stranek na zpet a mam tam rozhodne vic efektu delanych mnou nez ty ;)asranej ale fakt mi to prijde jako oriznutej obrazek mohl by jsi mi sem vlozit stock ? :) dcl by me zajimalo jak to vypada ;)
Stock je? ten ramecek?PS mam chvilku este se tam neorientuju :D
Odkaz ke komentáři

Výsledek tomu odpovídá ;)

Zkus si přístě se sigy více pohrát, přidat nějaké efekty (ne jen ty co jsou u renderu automaticky)

pokud si ještě nenavštívil tuto stránku tak to udělej ;)

www.tutorials.cz

navštívil ale nejak se s tim musim seznamit co je co... a tam je to jekesi složite :D radsi nejaka videa na youtube staci :D
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu