Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Za stock nemohu :P , písmo , nwm možná by šlo udělat lépe (spíš určitě) jenom mě v tu chvilku nenapadl jiný způsob, než ten který vidíte na sigu.

Focal to nemá to je pravda, nwm nwm esi se zejtra nepokusím o edit :)

Scratchi co znamenají ty poslední 3 slova ?:D

EDIT : Ještě k těm mejm sigům , některý sou tmavý některý sou zase světlí - jde to odůvodnit i takhle... já pracuji na notebooku , takže každej úhel je jiná světlost a jiná tmavost... u te kytary mám třeba ty tmavou i světlou verzi :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za stock nemohu :P , písmo , nwm možná by šlo udělat lépe (spíš určitě) jenom mě v tu chvilku nenapadl jiný způsob, než ten který vidíte na sigu.

Focal to nemá to je pravda, nwm nwm esi se zejtra nepokusím o edit :)

Scratchi co znamenají ty poslední 3 slova ?:D

EDIT : Ještě k těm mejm sigům , některý sou tmavý některý sou zase světlí - jde to odůvodnit i takhle... já pracuji na notebooku , takže každej úhel je jiná světlost a jiná tmavost... u te kytary mám třeba ty tmavou i světlou verzi :D

:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: to je polsky velmi pěkná práce ne ? :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

@Terminator, 1. Nauč se prosim česky 2. Snad si nemyslíš, že ti tu žereme ty "tvoje" sigy, který jen kopíruješ z netu ?
za 1 česky umim jeden překlep nic neznamena....

za 2 muzu si sem davat co chci...

za 3 nejlepsi jsou ti co furt jen komentujou a nic jinyho nedelaj

za 4 je to moje 3 signature....Verit mi nemusis

Odkaz ke komentáři

• Moderators

1. Česky neumíš, vidim to už delší dobu

2. Jasně, dávej sem cizí práce a hoň si tu "mega másta ego" před ostatníma, který tu prezentujou své práce (ještě ke všemu jak tam u jednoho je podepsanej autor a ty to sem přece dáš)

3. Nic nedělám ? To, že se nevěnuji grafice, neznamená, že nic nedělám.

//edit: ne nemyslim, vim, že sem dáváš cizí práce ...

//edit_2: Cartmane, nic dokazovat nemusim, jen na to upozorňuju. První, druhá, třetí práce vypadá úplně jinak.

Odkaz ke komentáři

Psal sem někde žeti nevěřím? dyť sem psal že pokud si četl tuty je tohle možné už i na první sigu, není na tomto nic těžkýho ;)

Dals černý pozadí, mrdnul tam pár čmouh se štetcem a C4D render... typo...hotové vyrizene...

EDIT : Takže asi můj první sig v životě, kterej neobsahuje ani jeden C4D render, vím že je to velice simply, ale já sem s výtvotrem spokojen:) (až na typo, ale zkusil sem jich snad 20 a tohle tam šlo nejvíc :) )

Tak si mě sežerte¨

Tiger

2l8ug5l.png

Odkaz ke komentáři

nevím esi si ze mě děláš srandu nebo to prostě jen nemíníš pochopit :roll:

1) Do soutěže se může vkládat pouze jedna verze, nesmí se editovat!!

ty tam dáš verze 2 + jako bonus tam dáš EDIT :ziped: .. jako :arrow::roll:

jinak .. docela se zlepšuješ ;) jen tak dál

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu