Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Guitar Stock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Guitar Stock Hrozny typo a divnej stock, ale nebudu nikoho kritizovat, sám se mám co učit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Tak pro me uplne naopak typo si myslim ze nebylo zde co vymyslet :) a stock se mi moc libi :) akorat postracim Focal ;) jinak bardzo pionka pracička:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Za stock nemohu :P , písmo , nwm možná by šlo udělat lépe (spíš určitě) jenom mě v tu chvilku nenapadl jiný způsob, než ten který vidíte na sigu. Focal to nemá to je pravda, nwm nwm esi se zejtra nepokusím o edit :) Scratchi co znamenají ty poslední 3 slova ?:D EDIT : Ještě k těm mejm sigům , některý sou tmavý některý sou zase světlí - jde to odůvodnit i takhle... já pracuji na notebooku , takže každej úhel je jiná světlost a jiná tmavost... u te kytary mám třeba ty tmavou i světlou verzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Za stock nemohu :P , písmo , nwm možná by šlo udělat lépe (spíš určitě) jenom mě v tu chvilku nenapadl jiný způsob, než ten který vidíte na sigu.Focal to nemá to je pravda, nwm nwm esi se zejtra nepokusím o edit :) Scratchi co znamenají ty poslední 3 slova ?:D EDIT : Ještě k těm mejm sigům , některý sou tmavý některý sou zase světlí - jde to odůvodnit i takhle... já pracuji na notebooku , takže každej úhel je jiná světlost a jiná tmavost... u te kytary mám třeba ty tmavou i světlou verzi :D :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: to je polsky velmi pěkná práce ne ? :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Toto je muj 3 pokus o signature myslite ze je to lepsi nez predtim? Akorat ten font my tam nesedi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 @Terminator, 1. Nauč se prosim česky 2. Snad si nemyslíš, že ti tu žereme ty "tvoje" sigy, který jen kopíruješ z netu ? 3. Věř mi, že kdyby to byla první, druhá, třetí práce, vypadá to jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 @Terminator, 1. Nauč se prosim česky 2. Snad si nemyslíš, že ti tu žereme ty "tvoje" sigy, který jen kopíruješ z netu ?za 1 česky umim jeden překlep nic neznamena....za 2 muzu si sem davat co chci... za 3 nejlepsi jsou ti co furt jen komentujou a nic jinyho nedelaj za 4 je to moje 3 signature....Verit mi nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 1. Česky neumíš, vidim to už delší dobu 2. Jasně, dávej sem cizí práce a hoň si tu "mega másta ego" před ostatníma, který tu prezentujou své práce (ještě ke všemu jak tam u jednoho je podepsanej autor a ty to sem přece dáš) 3. Nic nedělám ? To, že se nevěnuji grafice, neznamená, že nic nedělám. //edit: ne nemyslim, vim, že sem dáváš cizí práce ... //edit_2: Cartmane, nic dokazovat nemusim, jen na to upozorňuju. První, druhá, třetí práce vypadá úplně jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 :D:D prej cizi prace..:D to ti fakt žeru...MYslis ze musim mit 50 Signatur za sebou aby z toho neco vzeslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Zingblee ukaž ten sig s tím podpisem jinýho grafika než je Terminator... tím to dokážeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Zingblee ukaž ten sig s tím podpisem jinýho grafika než je Terminator... tím to dokážešJa totiz nemam nick terminator Ale špunt(spuntix) taky se do praveho roh podepisuju aby nekdo nerikal ze to kopiruju;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Upneš mi pls psd toho Hworanga ? chci jenom vidět jak si udělal "čáry" jinak : zingblee ne u každýho pokud dělá podle tutu tak to muže vypadat hned dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 upnu ti rendery co sem pouzival.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Chci ale aji psd , ale rendery můžeš taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 psd nemam ulozeny....:( poslu ty rendery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Tak je hoď na tiynpic.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 http://s1.imgupload.cz/img/41020/JeAmV/RENDER5.jpg http://s1.imgupload.cz/img/41021/S3f6L/hworang7rn.png psd nemam ulozeny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Dík ;) ten C4D sem někde taky měl :D, ale po včerejšku nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 tak co uz mi veris? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Psal sem někde žeti nevěřím? dyť sem psal že pokud si četl tuty je tohle možné už i na první sigu, není na tomto nic těžkýho ;) Dals černý pozadí, mrdnul tam pár čmouh se štetcem a C4D render... typo...hotové vyrizene... EDIT : Takže asi můj první sig v životě, kterej neobsahuje ani jeden C4D render, vím že je to velice simply, ale já sem s výtvotrem spokojen:) (až na typo, ale zkusil sem jich snad 20 a tohle tam šlo nejvíc :) ) Tak si mě sežerte¨ Tiger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 CFMB3 tak tu máme výsledky a nové kolo , gratulace vítězi ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=65628 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 CFMB #4 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 nevím esi si ze mě děláš srandu nebo to prostě jen nemíníš pochopit :roll: 1) Do soutěže se může vkládat pouze jedna verze, nesmí se editovat!!ty tam dáš verze 2 + jako bonus tam dáš EDIT :ziped: .. jako :arrow::roll: __________ jinak .. docela se zlepšuješ ;) jen tak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Sig pro Clouda :) EDIT : Gift pro adiZe -Četl sem že máš rád MU (jako já) tak snad se neurazíš malým Giftem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.