Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

nevím esi si ze mě děláš srandu nebo to prostě jen nemíníš pochopit :roll:

ty tam dáš verze 2 + jako bonus tam dáš EDIT :ziped: .. jako :arrow::roll:

jinak .. docela se zlepšuješ ;) jen tak dál

Ten EDIT byl jako jen pro ukazku, jak to vypada bez těch kravin :D sorry, dam si pozor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Cartmane....jako neuraz se joo :lol: ale pozoruju to uz delsi dobu.....vybýráš nepoužitelný stocky,a pak rikas ze za to nemuzes ze byl blbej stock....tak si vyber jinej ne? ;)

P.S.:ja taky delam na notebooku,takze tim to nebude,ze mas bud svetly bo tmavy sigy ;)

Odkaz ke komentáři

Vymluvil sem na stock asi dvakrát za celou existenci tohoto topicu a hned z toho děláš nwm co... :roll:

a tady máš hodnotit sigy, jak jste za to zmrdali mě, a ne psát na co se kdo vymlouvá.

EDIT : K tomu notebooku, když si pak prohlížím svůj sig na monitoru na normal PC, tak je touplně jiný než na tom ntb :roll:

Odkaz ke komentáři

Adiz se opravdu moc zlepsil az se mi nechce verit ze to jsou jeho prace ale neber si to osobně pls :D asi jenom zavidim :D

EDIT:

Carte:

Tim sephirem si me mile prekvapil od tebe je to zas neco new nova technika ;) vetsinou si sazel na barvy, světlo a ted si šáhnul po rozmazání a štětci to se mi moc libi ;)

K tomu football. :D vis pste ja jsem clovek k terymu i kdyby byl sig udelanej sebelip a bylo na nem neco z fotballu tak se mi nelibi ja fandim basketu :D coz me taky dcl trklo ze bych mohl skusit sig třeba s Lakers :D

Odkaz ke komentáři

Jo zkousím teď něco jinýho než asi hodně lidí okolo mě, a to je práce bez C4D renderu, na těch 3 posledních sigách není prostě C4D render :) . Teď dělám techniku jak si si správně všiml a to je smudge technika, dělal sem i dřív, ale potom sem od ní odešel a teď sem se k ní zase vrátil ...

Odkaz ke komentáři

používání c4dů neznamená že si lepší nebo horší je to prostě technika... a když danou techniku ovládáš bravurně, tak si král ;)

a používání termínu stock berete až moc striktně , sem tam (hlavně na zahran. fórech ) se označuje stock jako základ , jedno jestli render nebo klasickej obrázek ...

Odkaz ke komentáři

já mám ego úplně v normě spíš nechápu to tvoje, jakmile udělá někdo pěknej sig .. automaticky se ti moc nelíbí a hodíš sem svůj výtvor který je asi super ... beru , komentovat může každý a jak chce ... i ten kdo grafiku nedělá může(má) svůj názor , ale u tebe bych si nejdřív zametl před svým prahem .. říkej si o mým egu co chceš u tebe mi už je to fakt fuk, ničím jiným se totiž vůči mě nebráníš :D

jakou váhu má rada od člověka kterej ti řekne ať zamakáš na efektech nebo focalu a za celou svou dobu co dělá sigy ani jeden prvek v podstatě nepoužije ? velice malou.. a todle není názor mýho velkýho ega ,ale více lidí s kterými sem se o tobě bavil...

jak řekl jeden nejmenovanej člověk dneska na icq:

Lol, ten topic je fakt pěkná hovadina. Místo toho, aby si tam lidi pomáhali a radili, si píšou jak je to hnusný a záviděj. Hlavně cartman píše jak je to všechno hnusný a ještě jsem neviděl aby se mu něco líbilo krom toho jeho

vyřízl sem ztoho pouze mé souhlasné posty

takže to shrnu .. co tě tak žere? závist že mě to jde o něco líp než tobě? A nebo prostě jen žiješ v názoru že tvý sigy sou nej? Jestli ano, tak vtom případě zůstáva otázka jestli vůbec potřebuješ komenty, když si nej..

PS: mladá mě dala .. a ne jednou .. a tobě?

4scar: já mám vpoho náladu ale diť to je na hlavu co ten cart píše x)

Odkaz ke komentáři

To co ti kdo napsal na ICQ je mi jedno ;) (nemůžu vědět, jestli sito nenapsal sám ;) )

K tomu že sem mi všecky sigy tady nelíběj je ten, že to není vůbec pravda, už u hodně sigů sem napsal, že se mi líběj... stačí si ten topic projít pořádně a zjistí to sám, a nebude vypouštět z úst takový blbosti.

To že se mi sig od Pookyho nelíbí je pravda, je tam na mě moc chaos -> že jsem hned po tom dal sig , neznamená že je lepší (není vím to), ale psal sem zárověň asi jako Pooky, takže byl o něco rychlejší (proto tam je taky EDIT ;) ) .

To že ti to jde lépe, je mi jedno , děláš v grafice delší dobu, čteš tuty - tvoje volba, já jsem zvyklej se učit všecko sám bez návodu :) . Kdybych si tuty četl taky, možná bych na tom byl líp, možná taky ne .

Výsledek - Proti tobě nemám nic ,spíš si myslím že je to naopak .. jako napsat na sig jenom "jasně ten tvůj je 100x lepší" mi přijde jako totální ubohost...

Scratchi : Je to pěkný ale na mě moc chaotický, ale pokrok určitě děláš ;) - jen tak dál

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu