adiZ Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Nema to typo, ale nazval jsem to "Gangsta Smoke" :lol: Co vy na to? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Negto....žádný efekty,blending,focal,.....sry....AdiZ: :lol: nevim,jestli sem to spis nepokazil :D Docela dobry :P To pen tool se chci taky někdy naučit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Nema to typo, ale nazval jsem to "Gangsta Smoke" :lol:Co vy na to? :D Me se to proste ubec nelibi jak sem rikal adiZ naucil ses jednu techniku a u tý jsi zustal a to je skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Tady je můj příspěvek do CFMB Nic lepšího neumím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 já furt říkám ''začátečníkům'':lol: tutoriály,a číst,číst,číst :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 adiZi , středová kompozice není nejlepší volba ;) , v podstatě máš přes půklu sigu prázdnou :) .. ale to že si zůstal u tohodle stylu bych neviděl až tak špatně .. je lepši si ošahat ze začátku více stylů .. ale proč nezůstat u něčeho a vylepšovat to? (zrovna já si myslím že kdyby si tenhle styl vychytal mohl by bejt luxusní :) ) Negto, přečti nějaký tuty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Negto tuty a jestli zacinas tak fakt dobry muj prvni ani nechtej videt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 JJ,je to jeden z prvních..... Hledám zahraniční stránky s tuty,neznáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 JJ,je to jeden z prvních.....Hledám zahraniční stránky s tuty,neznáte? http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=signature+tutorial Tak tady máš moooooc Tutorialu vetsina v anglictine ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Díky,tydle tuty znám :) Ale není něco jako tutorials.cz,jestli jo tak pošlu credits :) Tobě už odešlu taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Krystof - uprava toho sigu je v pohodě, pen tool decetní a pěkné akorát škoda že si neobmotal ho, ale hodil si mito aji na břicho :( font nádherný ;) Adiz : jak tu říkají, naučil ses jendu techniku, za ti už jde dobře, ale zkoušej nový věci Negto : je to dobrý Foccal tomá, ale s tím renderem si přiznám bych ani já asi nic lepšího nevymslel, zkusím taky něco vyxtvořit, ale bude to vypadat katastrofálně pokud mě neosvítí bůh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Google: http://www.tutorialized.com/tutorials/Photoshop/1 Vsechno dopodrobna a do Kategorii http://www.tutorial9.net/ Asi nej Trochu Simpatičtější :D http://www.photoshopguides.com/ Mno nwm co k tomu dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 To mi zatím,stačí díky :love: To než přečtu tak mám do vánoc času dost......:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 http://planetrenders.net/forums Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Takže k tomuhle sigu, uznávám, že dělám pořád tu stejnou techniku :D Proto vás žádám(např. Scarcity, Cartman, krsytof..), o vytvoření sigu se stejným stockem jinou technikou (pro inspiraci), dám thans ;) STOCK: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 takže nový sig,tentokrát pro kámoše( Maty28 ) na fotbalové fórum.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 takže nový sig,tentokrát pro kámoše( Maty28 ) na fotbalové fórum.... fakt pěknej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 JJ,je fakt nádhernej :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Super práce ;) (aby zase nevznikli pomluvy atd. Tak sem myslel práci Frozen Bee , a ne tu co je po tímto textem :roll: ) Pro negta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Díky,jsem velmi spokojen ........ Splnil si mé požadavky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 To jsem rád, ;) jenom to nejsou rozměry hlavičky jak si chtěl :D ale sloužilo mi to dríve jako signatura :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Důležité je,že to splní účel .....:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Dík za sig krystofe, už ho používám:D8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 eště aby né.....sem se s nim mazal hodinu v Zippu :D .....všem dík za chválu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Nemáš zač Já děkujo Negtovi za hodnocení EDIT:upravena první strana topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.