Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zingblee hej na to že začínáš tak paráda ;) fakt že jo , aspoň ten nápad , já si zkouším každej den náčrty ve škole jak bych ten sig mohl udělat, ale prostě furt nemohu vymyslet jak to udělat :(

Frozen Bee : jj jak říká Twice, ale viděl sem aji hodně lidí co dělal normálně přes fotoshop a stáhnutý brushe ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ona se da delat v PS "vektorova" grafika delat taky (pen tool , etc. ) :) ani ty brushe potřeba nejsou.. ;) :P ten spraybomber (w4l) co sem dělal na triko je taky v základu "vektor" z pska .. :)

de oto ze ve vektorový grafice de o zachování formátu ( výtvor se může libovolně zvětšovat a zmenšovat, ale přitom neztratí na kvalitě .. tzn : nerozjedou se pixely, sou stále ostré) .. ptže vektorová grafika se skládá s bodů a křivek :) ale ptže photoshop je program na rastrovou grafiku , težko může vytvářet vektor ... ;) ale jak sem řekl ... pomocí pen toolu a obrazců se dá udělat "vektor" i v ps , avšak nebude flexiblní ( při změne velikosti pude kvalita dolů )

Odkaz ke komentáři

Mě se právě ta velikost líbí, je taková neobvyklá, ale zdá se mi že ty C4D tam jsou moc vidět( je vidět že je to C4D - podle mě by to tolik nemělo bejt vidět), a ještě mi přijde divné typo, vím že do toho nemám co mluvit, sám bych to asi takhle nesvedl, ale je to můj amaterský názor. Jinak je to pěkné

Odkaz ke komentáři

Neskutečnej mazec :D ale nejsou to jenom after effects jednou jsem chtel delat frag movie tak sem se zajimal o programky na upravu videa :D a tvorbu vlastniho je to Affter Effects to je zaklad ale este nejakej dlasi program Bohuzel si nepamatuju jeho nazev ale bylo to taky od Adob

Odkaz ke komentáři

Hele ja taky se zabyvam frag movievkama a od adobe jsou nejlepsi programky a ostatni jako treb Sony vegas,Particle illusion,atd...jsou o trdu niz :D Jinak nemyslis tim programem Adobe Premiere pro

Ja uz si to ubec nepametam to je tak rok spatky :D ja delal spis prave v tom Sony Vegas :D ptze after effects byl strasne slozitej :D

Moje new Pracicka ;)

Batman:

Batman.jpg

Tak jen komentujte ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu