nesquick Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 máte to opravdu pěkný oba 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Nemáš začJá děkujo Negtovi za hodnocení EDIT:upravena první strana topicu Ještě bych přidal odkazy na Rendry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Done, a thanks ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 hej,potřebuju poradit nejlepší programy na vektorovou grafiku....dikec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 corel DRAW ;) ten je na vektory supr :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Něco jsem přidal do CFMB #4 :) Předem upozorňuji, že do posavaď mi byla grafika volná ... první pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Pekný ale fakt me se to libi:D samozrejme beru ze jsi zacatecnik...jako prvni pokus dobry jen blending a typo mno...a taky nemam rad stredovou kompozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Zingblee hej na to že začínáš tak paráda ;) fakt že jo , aspoň ten nápad , já si zkouším každej den náčrty ve škole jak bych ten sig mohl udělat, ale prostě furt nemohu vymyslet jak to udělat :( Frozen Bee : jj jak říká Twice, ale viděl sem aji hodně lidí co dělal normálně přes fotoshop a stáhnutý brushe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 no ona se da delat v PS "vektorova" grafika delat taky (pen tool , etc. ) :) ani ty brushe potřeba nejsou.. ;) :P ten spraybomber (w4l) co sem dělal na triko je taky v základu "vektor" z pska .. :) de oto ze ve vektorový grafice de o zachování formátu ( výtvor se může libovolně zvětšovat a zmenšovat, ale přitom neztratí na kvalitě .. tzn : nerozjedou se pixely, sou stále ostré) .. ptže vektorová grafika se skládá s bodů a křivek :) ale ptže photoshop je program na rastrovou grafiku , težko může vytvářet vektor ... ;) ale jak sem řekl ... pomocí pen toolu a obrazců se dá udělat "vektor" i v ps , avšak nebude flexiblní ( při změne velikosti pude kvalita dolů ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Zkusil jsem jiné techniky, C4D apod, co vy na to? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 všechny do kupy me nechcou nějak zapadnout do sebe :) mám rád menší sigy .. ale todle už je moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Šířka by mi ani tak nevadila ale ta výška je už malá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Mě se právě ta velikost líbí, je taková neobvyklá, ale zdá se mi že ty C4D tam jsou moc vidět( je vidět že je to C4D - podle mě by to tolik nemělo bejt vidět), a ještě mi přijde divné typo, vím že do toho nemám co mluvit, sám bych to asi takhle nesvedl, ale je to můj amaterský názor. Jinak je to pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 focál AdiZi.......lítaj mi oči z jejího obličeje,na ty rendry....to je špatně....eště to vylepši ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Sry ale to uz pomalu delas userbary ? :D ne fakt aspon trosku vyssi a taky souhlasim s krystofem porad mi litaj oci jako na pouti.Ale kazdopadne snaha byla...jen tak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 tak dlouho žádnej pohyb tu,takze sem nasel na netu tohle video,co na něj říkáte? :D podle mě to dělal nějakej mega borec....... zkoukněte celý a se zvukem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Je to nádhera :love: Taky bych chtěl jednou umět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Tomu se říká umět v After Effects (jediny program ktery to podle me zvladne :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 to asi jo no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Neskutečnej mazec :D ale nejsou to jenom after effects jednou jsem chtel delat frag movie tak sem se zajimal o programky na upravu videa :D a tvorbu vlastniho je to Affter Effects to je zaklad ale este nejakej dlasi program Bohuzel si nepamatuju jeho nazev ale bylo to taky od Adob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Hele ja taky se zabyvam frag movievkama a od adobe jsou nejlepsi programky a ostatni jako treb Sony vegas,Particle illusion,atd...jsou o tridu niz :D Jinak nemyslis tim programem Adobe Premiere pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Hele ja taky se zabyvam frag movievkama a od adobe jsou nejlepsi programky a ostatni jako treb Sony vegas,Particle illusion,atd...jsou o trdu niz :D Jinak nemyslis tim programem Adobe Premiere pro Ja uz si to ubec nepametam to je tak rok spatky :D ja delal spis prave v tom Sony Vegas :D ptze after effects byl strasne slozitej :D Moje new Pracicka ;) Batman: _________________________________________ Tak jen komentujte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Hodně pěkný, tohle se mi zatím od tebe líbí asi nejvíc. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Diky moc ;) Muj prvni Tagwall Spiderman & Batman - Tagwall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Celkem pěkné,ale zmněnil bych to písmo dole :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.