Cartman182 Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Sig asi nejlepší co sem od tebe viděl a s tím tagwallem souhlasím s tím písmem dole změnit Moje dva nový sigy ¨ Sou tam jiné nicky protože sou to sigy na zakázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Ten horní se mi bohužel nezobrazuje :( Eddit,už jo.... Je to pěkné,hlavně ten pro termixe se mi líbí,ten viper už moc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Tak jo mam novej sig dělali sme to s kámošem napůl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 dost dobrý ;) ale kde je typo kua? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 dvojta hezký ... ;) jen tak dál ScArc!ty ... ta podobnost s mým stylem tagwallu je čistě náhodná že ano? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 dvojta hezký ... ;) jen tak dálScArc!ty ... ta podobnost s mým stylem tagwallu je čistě náhodná že ano? :D Ne moc se omlouvam nikdy jem na tagwall nic necetl tak jsem toho dost zkopiroval od tebe doufam ze ti to moc nevadi :D fakt sry ja vim jak delat signatury tagwallum ubec nerozumim jestli mas nejakej ten tut hod mi ho sem pls xD EDIT: spis mi rekni co si myslís o mim new sigu dík :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 http://twicearts.deviantart.com/art/Fantastic-Signature-136555235 http://twicearts.deviantart.com/art/Goblin-and-Worgen-tagwall-137986768 todle je mini-tagwall ... nerikam ze tam je nejakej originalni bo tak .. ale presne vtomhle podani sem to este nevidel .. a nasledne na to ho mas podobne ty :D _____ k batmanovi .. nelibi se mi typo ... a tema efektama kolem kridel si zrusil blending :-) ale jinak dobrý , zlepsujes se ;) .. ale ten tagwall se mi zpracovanim nelibi edit: ... a teda jak vsici delate ty hodnosti taky .. celkem trapny opiceni teda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 http://twicearts.deviantart.com/art/Fantastic-Signature-136555235http://twicearts.deviantart.com/art/Goblin-and-Worgen-tagwall-137986768 todle je mini-tagwall ... nerikam ze tam je nejakej originalni bo tak .. ale presne vtomhle podani sem to este nevidel .. a nasledne na to ho mas podobne ty :D _____ k batmanovi .. nelibi se mi typo ... a tema efektama kolem kridel si zrusil blending :-) ale jinak dobrý , zlepsujes se ;) .. ale ten tagwall se mi zpracovanim nelibi edit: ... a teda jak vsici delate ty hodnosti taky .. celkem trapny opiceni teda :D Dyt ja jsem řikal že jsem to od tebe v podstate okopcil ale ptal jsem se estli jsou pro tagwall nejake dulezite tipy jako u signatur ze by mela mit FP a bla bla bla :D na to jsem se ptal :D ja ubec nwm jak se delaji tagwall proto sem cumel na ten tvuj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 tagwall zadnej specialni styl nemaj .. je proste na kazdym jak ho udelaj .. de o sigy ne to kolem nich :-) to ja si stim pozadi hraju :) klasicky tagwally http://ocho-designs.deviantart.com/art/OCHO-Tagwall-2008-107920484 http://toyzrus.deviantart.com/art/gfx-tagwall-81410791 http://s0rr0w-4rts.deviantart.com/art/Tagwall-April-09-121156427 PS : j sry spatne sem to precetl :D ze vam to neni blbi ty napady takle obslehnout :D (ava hodnosti+todle x) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Tszsz! Hodnost mám hezčí xD a ani nwm kdo to vymyslel a avatara mam pste zenskou ktera se mi libila co to je za obslehnuti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Twice,nechci provokovat,ale ty hodnosti už byli před tebou :lol: A jinak,můžete mi poslat návod na ten styl co dělá adiz? Díky,pošlu credits. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 nikdo na foru to nemel takle udelany z avataru ( a to vim ptze uz to mam aspon 3/4roku :D ) .. diky tomu sem si to udelal ... tak nedelej :D a ja mam hezci .. vypada to jak original od valda :-D a oto de ;) a na avataru je holka z DA od autorky Valentina Kallias (na obrazku je sama autorka) .. :P haha edit: jj sou od valda dit ja vim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 nikdo na foru to nemel takle udelany z avataru ( a to vim ptze uz to mam aspon 3/4roku :D ) .. diky tomu sem si to udelal ... tak nedelej :D a ja mam hezci .. vypada to jak original od valda :-D a oto de ;)a na avataru je holka z DA od autorky Valentina Kallias (na obrazku je sama autorka) .. :P haha edit: jj sou od valda dit ja vim :) Me nejde o autorku me se ta holka pste libi co sem mel delat dojet si do USA si ji vyfotit ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Ale mněl wertycali nebo nědo.... Sice tam mněl spamer atd,ale bylo to tu a já už dávno třeba dělal michálkovi podobný avatar s hodností junior moderator a tak samo.A to ty si ještě tento avatar neměl. (já myslím ty upravené hodnosti v avataru,ne ty základní od valda) Já už dávno před tebou ty hodnosti takhle v avataru dělal a werty nebo kdo si je udělal sám s hodností spamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 tak ok :D já nevím viď já to jinde neviděl x) ;) ale od michálka to asi neodkoukali :) ne? :D Scare: j dit pohoda, ja to nemyslim spatne :) .. ja mam taky tu holku z DA x) ja jen ze zrovna nahodou mam tudle autorku ve watch tak sem si toho vsiml ___ edit: hh ;) tak sem to myslel .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Od něho ne.... On za toho junior moderatora dostal seřvané tak to smazal :lol: Ale bylo to tu 100% před tebou tím jsem si jist,ale tidle to odkoukali asi od tebe :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 GTA4 Kawasaki Ninja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Už si to upravil.... Ten gta se mi nelíbí,ale ta kawasaki je pěkná,ale mohl sis s tím ještě trochu pohrát,ale vím že si nemocný,tak příště to bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 No u té Kawasaki chtěl pouze decetní úpravu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Eve Torres pro HollyWooda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Zkoušel jsem nové efekty a hlavně jsem zkoušel "flow", je to z poloviny dělané podle tutoriálu a typo je tam jen tak narychlo, k tomu trapný font :D Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Zkapalnění se k tomudle stocku moc nehodí jinak je to pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 adiZ .. tenhle pokus o flow se mi nelíbí ... řekl bych že tok v sigu moc není .. :D .. a než todle typo tak radší nic .. ale jinak se mi to jako celek líbí ;) _____ CFMB5 Máme tu nové kolo .. obsahující 3 nové inovace :) - nový typ zadávaní stocků - upravená grafika prvního postu - hlasování se vrací do starých kolejí Také pár úprav a upřesnění pravidel - sigy musí být nové a vytvořeny přímo pro battle - sigy musí obsahovat označení (typo) CFMB - jiné posty než týkající se topicu se trestají warnem, nekompromisně .. klidně vás prásknu modum já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Myslím,že bylo rozumné bylo přejít na staré hlasování,myslím že to už nemusíme dále rozebírat.A je dobré to volné téma,myslím že to bylo jediné z návrhů,který bych uvítal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Max Payne do soutěže Naopak , chtěl sem takový stock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.