Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

Jelikož s novým os už nešla stará instalačka na CS2 tak sem si nahodil CS4 a teď s obstojnou grafikou i ramka je CS4 teda fakt paráda ... vylepšený zoomování a rotování je supr svižný, (je toho víc :) např při zoomu je rychlost pohybu při ořezávání krásně nastavená ) .. vše šlape rychleji ... na ui se dá zvyknout ... a navíc při formátech okolo 400mb , krásně plynule šlape .. né jak CS2 který byli na zátěž při větších souborech celkem hustý :)

Takže s lepším pc rozhodně volit CS4 ikdyž se musí blokovat přístup na net což je otrava ale dá se to přežít .. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak nevím no , asi si měl jinou verzy .. já teda musel zakazovat tomu programu přistup k netu přes staženej firewall .. ale je fakt že tudle verzy už mám teda dost dlouho takže teď už je možná normal crack..

nemohl sis zvyknout na co? nový UI? dá se nastavit dost podobně jako starší akorát s novýma prvkama ..

Odkaz ke komentáři

Jj nejsi jedinej komu se wall líbí více v origu, mě se "bohužel" začali líbit teď decentně rozmazené věci :)

Sigy já už nedělám :) seru na to :D , možná si ten svůj ještě upravím aby to nebylo tak prázdný

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu