TwiCe Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Jelikož s novým os už nešla stará instalačka na CS2 tak sem si nahodil CS4 a teď s obstojnou grafikou i ramka je CS4 teda fakt paráda ... vylepšený zoomování a rotování je supr svižný, (je toho víc :) např při zoomu je rychlost pohybu při ořezávání krásně nastavená ) .. vše šlape rychleji ... na ui se dá zvyknout ... a navíc při formátech okolo 400mb , krásně plynule šlape .. né jak CS2 který byli na zátěž při větších souborech celkem hustý :) Takže s lepším pc rozhodně volit CS4 ikdyž se musí blokovat přístup na net což je otrava ale dá se to přežít .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Já mám CS3, CS4 sem měl , ale nezvyknul sem si na to a hodil sem si zpátky CS3, ale nepamatuju se že bych blokoval net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Tak nevím no , asi si měl jinou verzy .. já teda musel zakazovat tomu programu přistup k netu přes staženej firewall .. ale je fakt že tudle verzy už mám teda dost dlouho takže teď už je možná normal crack.. nemohl sis zvyknout na co? nový UI? dá se nastavit dost podobně jako starší akorát s novýma prvkama .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 CS4 forever ale nemzu rict jestli to na starsich pc jede rychlejc :D ale s netem zadnej problem nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Upravil sem si wall k obrazu svému Origo http://i33.tinypic.com/okz7yu.jpg Moje http://i35.tinypic.com/2zphxea.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Nechci nic řikat, ale mě se ten původní líbí víc, jinak SIG máš pěknej, udělej ale něco s tím prázdným místem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Jj nejsi jedinej komu se wall líbí více v origu, mě se "bohužel" začali líbit teď decentně rozmazené věci :) Sigy já už nedělám :) seru na to :D , možná si ten svůj ještě upravím aby to nebylo tak prázdný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Tak sem tam mrdnul obrázek kterej se tam podle mě hodil nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Command and Conquer Mám teď slabčí období :( a tak nesedím u PS dlouho takže taková rychlovka doufám že bude aspoň malinko líbit BW: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Nejhezčí sig.... aspoň pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Ano,podle mně je zatím nejlepší v soutěži a hned potom od adize a pak cartman :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Díky to jsem nečekal :D dvojta má na první pohled pěkný sig ale nevím kolik práce na tom asi udělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 taková blbost jenom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 todle se ti hodně povedlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 cože ?:D si ze mě děláte už srandu ne ?:D btw. dej další battle pokemony jako téma :D to je jediný co mě aji baví:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 mluvím samozřejmě k pookymu .. než sem to odeslal tak už tam byl cartův sig a já si toho nevšiml .. :) ten tvůj je samozřejmě ... no ... slabší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Já už sem si říkal :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 tak nakonec i můj příspěvek do CFMB.......;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 ty vole jazz:D super hra a super sig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 ty woe klídek s těma pokemonama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Ten Blastoise se mi ale líbí nejvíc ze všech mejch sigů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 jj ten blastoas je pěknej :) Jinak taky mě mrtě bavili sigy s pokémonama,ale nedopadali tak dobře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 :D Nedělej ten rámeček i na bokach, uplně to ničí ten sig :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Víš od čeho je slovo rámečerk ? :P ... radši si zkus upravit ten tvůj sig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.