TwiCe Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 je to ve fazy kdyby se mohli zacit davat efekty, takze tam vlastne vtudle chvilu neni moc co komentovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 můj příspěvek :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 ^^ Hodně dobrý, GW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 ^^ Hrozně se mi to líbí........... Ty máš tablet že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 jj,mam :-) a diky za chválu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 + pěkný efekty - levá strana se mi zdá prázdná = Pěkné ale umíš lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Vcelku pekne ale typo i když je hezké vidím ho u tvých sigů pořád prostě to u mě ztartilo šťávu zkus občas jiny styl typa nebo ho aspon nejak rozvinou ale jinak sig fakt pekny GW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 tenhle se ti povedl ;) na mě možná až moc prázdnej ale zatím tvůj best pro mě, pže ty efekty už vypadaj jak efekty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 thanx guyz x)..... P.S.:prostě mam slabost pro handwritten typa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 EDIT: Co vy na tohle? Dal jsem to do jiné barvy, odstranil to světlo a trochu poupravil, dal jsem okolo ty kravinky atd. .. :D co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Nevím mno..... Původní verze se mi líbila více :love: Ty barvy mi u tohodle sigu chybí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Nevím mno.....Původní verze se mi líbila více :love: Ty barvy mi u tohodle sigu chybí :( ..:P dal jsem tam upravenou první verzi, co ty na ni? :D btw, mam ji v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 ..:P dal jsem tam upravenou první verzi, co ty na ni? :D btw, mam ji v podpisu To typo je teraz moc výrazné ... daj naňho clipping masku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 do battlu, co vy na to ? :) ____ Cyber-Prime Stock: http://wallpapers.latestscreens.com/1600x1200/section8/section8-04.jpg PS: na jiná fóra to má bílej rámík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Jak sem ti říkal :) ta pravá strana , ale vzhledem k obtížnosti stocku je to super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Twice.....pěkný...takový decentní ;) tady sem se nudil...sem ted nemocnej,takže nic moc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Krystofa... máš milionkrát lepší sigy... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 jak řikám...nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 CFMB #7 - Kanye West Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 ty verze si sem klidně mohl hodit .. diť to proti ničemu není .. závázná verze je ta kterou do cfmb dáš .. sig se mi vcelku líbí, ikdyž tomudle stylu moc neholduju x) typo by chtěl trochu vymakat a já bych jinak řešil kompozici ... ale to je na každým :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 ty verze si sem klidně mohl hodit .. diť to proti ničemu není .. závázná verze je ta kterou do cfmb dáš .. sig se mi vcelku líbí, ikdyž tomudle stylu moc neholduju x) typo by chtěl trochu vymakat a já bych jinak řešil kompozici ... ale to je na každým :) "vcelku" u tebe znamená skoro vůbec ..:D jinak, tady to je: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 tak to není pravda :D podle tydle tvy rovnice se mi vtom pripade vcelku libil spiderman ... todle(podle tvy rovnice :D ) se mi libi ;) :D .. a za mě osobně v4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 tak to není pravda :D podle tydle tvy rovnice se mi vtom pripade vcelku libil spiderman ... todle(podle tvy rovnice :D ) se mi libi ;) :D .. a za mě osobně v4 OK.. :D uvidím, s čím přijdou ostatní ..:D btw, pro CFMB #8 navrhuju téma fotbal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 neni zbytecny citovat post kterej je hned nad tebou ? :) .. taky su zvedavej x) , tema to je siroky .. a to tema na dalsi cfmb - fotbal .. zamita se, to rikam uz ted x) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Mě se to nelíbí vůbec , ani jedna verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.