Pooky Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Muj nazor: +na zacatek dobry +vcelku dobry blending +vidim nejaky barevne sladeni -Typo(pismo) -zadny ramecekobry -ukos kolem sigu -trosku chaos Takze je to jen muj nazor a muzes a nemusis se tim ridit vse je na tobe....Good Luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 no,tak ja semm taky neco dam,aby se nereklo...nevim jestli je to dobry,to musite rict vy,ale ten druhej,nevim,nejak sem nevedel jak to po ty postavě zakoncit hodne prazdnyho prostoru vlevo a blbej font asi...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 ^^ asi určitě, mě se to nelíbí, barvy nesladěný u toho druhyho a ten první rači nebudu komentovat, chce to cvik až se do toho dostaneš to bude něco jinýho, jinak 2 rady, neukládej v BMP některejm jako mě se to otvírá v PS... (jpg, nebo png). A jinak si na dA najdi naký .psd ke stažení a podle nich zkoušej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 ok tak dik no :D jenom Dave,nemohl bys mi sem dat psd. od toho Mewtwoa? a este jeden sig z dneska...snad dobrej ale me se libi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Dneska sem si udělal novej sig Simple :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Dneska sem si udělal novej sig Simple :D Cartmane umis i lepsi veci nez je tohle >] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 To byla 10 minutovka :D Ale inak dík :) Sem v PS dlouho nedělal , teď sem začal po půl roce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Jak dlouho jsi se vlastne ucil delat grafiku a kde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 jo cartmene umis i lepsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 v Ps Dělám asi rok a půl , a sem samouk.... samozřejmě znám tutorials atd ale prostě sem se všecko učil sám Ještě EDIT : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Takže předpokladam že se učíš přes stáhnutá PSD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 no ja nevim cartmene...ten druhej ronaldo mi prijde furt takovej nevýraznej...spis to bude blbym stockem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Ne neučím se ani přes stáhnutá PSD EDIT : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 gow není zas tak hroznej, jen mi tio přijde takovy jakysi nevyrazny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Cartmane rok a pul jo ?? Ja mam jen 7 mesicu a sry to je na me moc .Mas i dobry prace to ano ale prece jenom ten ronaldo je zacatecnicka prace.GoW jsou jenom jiny barvy typo a nulova originalita a jeste k tomu pro me dost nudne.Ja vim ze si samouk to ja castecne taky ale precti tuty ja na tutorials ani moc nechodim nemusis se od nich vsechno ucit ale aspon jeden tut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Nechce mi někdo udělat avatar? :) http://console-forum.net/showthread.php?t=62848 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 pekne vazne moc pekne to uz ste asi nejakyvazne moc velky profesionalove ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Assassins Creed Pooky Ano rok a půl , ale dycky třeba se 4 měsícovejma výpadkama...a já hodně nerad používám C4D rendery.... , mám radši smudge a s C4D rendery vypadají sigy zase o něco lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Prosím chtěl jsem se zeptat na nějakou stránku s brushema a potom s rendraama,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 brushe - http://www.psbrushes.net/ rendery - http://www.planetrenders.net snad pomůže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Díky za weby,kdyb jste mněli nebo našli ještě nějaké dobré,budu moc vděčný.... Teď moje 5 minutovka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Tohle jsem dělal v Gimpu,photoshopu i Paint.netu :) . Vim že je to hrůza,ale teprve začínám :bash: A tady přidávám ještě jeden wallpaper...původně jsou v jinym rozlišení,takže tedkon jsou trochu mázlý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 moje rada...delej ve Photoshopu a ne v Gimpu....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Pěkné:love: Tomu říkám ¨grafická úprava,ne spojení 3 obrázků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 To Sad : Díky To Crash009 : jojo dělej jenom ve photoshopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.