Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

HH ok jak chceš :) chceš být dycky pochválen tak proč ne :)

máš to nádherný , jenhezčí sig co sem kdy viděl , si nejlepší grafik na světě ... :)líbí se ti více lež než pravda ?

Spiderman a všecky tvoje ostatní se mi lbíí vív prostě nwm co se hned nasíráš jak malej fagan... (nezapomeň si postšžovat :D ) ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ježiši ty seš looser :D nemám zde asi svejch 7 nejnovější sigů :D :D který sou milinkrát lepší než ty co mám zde :D Twice ti to potvrdí :D nemám důvod to dávat někam , kde o to není zájem :P

Twice ? napsal sem že je to dobrý a že pravá strana se mi nelíbí..:D na ICQ sme si vysvětlily , nevís vo tom nic a přesto děláš chytrýho :D

U Krystofa se mi to zdá prázdné to je všecko

a ty si nestěžuješ?:D dovol abych se sdrce zasmál :D :D :D

a pokud si myslíš že měním na sigách jenom barvu :D tak ty potom napíšeš jenom ten text :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Po dlouhy době sem se mrkl na forum a zase s etu hadate jak maly děti a promiň adiz nic proti tobě ale polovina tvejch sigu je okopčenejch z dev asi je beres jako předlohu a snazis se napodobit efekty atd. ale třeba kane west mam pocit jak kdybych ho uz videl :D jestli to nahodou nebylo na tutorials akorat ze byl barevnej a byl tam eminem ale tak tovje vec a hlavne nezapomente me tady totalne dojebat ze tady obvinuju adize z toho ze ripuje xD

Odkaz ke komentáři

darku: prectu si tvuj post a musim jen souhlasit , ale kdyz se podivam do tvyho podpisu vidim uplne to samy co si vytykal krystofovi :D

dvojto : dobry ;)

krystofe: efekty sou hezky, ale naprosto mi chybi nejaka flow .. vubec vtom sigu nevidim zivot .. takovej proste řadovej sig, nevidim to na dlouhou praci .. :)

Odkaz ke komentáři

tak s typem sem se sral asi 2 hodiny a furt sem nemohl najít dobrý,a protože mi tu řikáte že handwritten je ohranej tak to nepoužívám....

Twice: já tam teda flow vidim docela :D

350p73t.png

Dark: nepoužívám C4D.....

ale dík za kritiku....takovej jednodušší to je fakt(to je naschvál) ;)

Odkaz ke komentáři

vyznam flow sis vylozil dosti po svem ;) ... estli to co si naznacil je flow tak ti flow najdu fakt na kazdym sigu :D nerikam ze musi byt flow na kazdym sigu ale v typu ktery delas ty bych je rozhodne delal .. v soucasne dobe je delas navzajem protichudne (u posledniho - bg(pozadi)+modry efekt)

to uz vic jako flow beru i to pozadi :)

ukazky flow :)

zkroutit1.jpg

firequeenbyf3rd4.jpg

crisis.png

x3y1so.png

hmkopie.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu