adiZ Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Mě se to nelíbí vůbec , ani jedna verze Jak jinak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 HH ok jak chceš :) chceš být dycky pochválen tak proč ne :) máš to nádherný , jenhezčí sig co sem kdy viděl , si nejlepší grafik na světě ... :)líbí se ti více lež než pravda ? Spiderman a všecky tvoje ostatní se mi lbíí vív prostě nwm co se hned nasíráš jak malej fagan... (nezapomeň si postšžovat :D ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 :D já si nestěžuju.. jenom mi příjde divný, že kritizuješ všecky sigy od TwiCeho, odemě, krystofa.. ale sám děláš sigy tak, že otevřeš obrázek, změníš na něm barvu a dáš tam text Cartman :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Ježiši ty seš looser :D nemám zde asi svejch 7 nejnovější sigů :D :D který sou milinkrát lepší než ty co mám zde :D Twice ti to potvrdí :D nemám důvod to dávat někam , kde o to není zájem :P Twice ? napsal sem že je to dobrý a že pravá strana se mi nelíbí..:D na ICQ sme si vysvětlily , nevís vo tom nic a přesto děláš chytrýho :D U Krystofa se mi to zdá prázdné to je všecko a ty si nestěžuješ?:D dovol abych se sdrce zasmál :D :D :D a pokud si myslíš že měním na sigách jenom barvu :D tak ty potom napíšeš jenom ten text :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 vubec se nedivim ze sem nikdo nechce psat, nehorazne se tady chyta za slova :-) edit: no né, já ti to zakazuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Tak jako sorry, ale napsat sem svůj názor snad můžu ne ?... a to že mu se nelíbí to je už jeho věc :D Edit : ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Po dlouhy době sem se mrkl na forum a zase s etu hadate jak maly děti a promiň adiz nic proti tobě ale polovina tvejch sigu je okopčenejch z dev asi je beres jako předlohu a snazis se napodobit efekty atd. ale třeba kane west mam pocit jak kdybych ho uz videl :D jestli to nahodou nebylo na tutorials akorat ze byl barevnej a byl tam eminem ale tak tovje vec a hlavne nezapomente me tady totalne dojebat ze tady obvinuju adize z toho ze ripuje xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Něco sem vytvořil sice to není sig ,ale who cares... Dělal sem to trošku podle tutu no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 tak kluci...omlouvám se že sem tu týden nebyl,byl sem v Itálii......ale ted sem zase aktivní,takže udělám sig pro Zinglbeeho,a neco do CFMB........a samo další sigy budou ;) a žádný hádky tu.....! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 takže new work: Djibril Cissé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 dvojta : Pěkné :) krystof : Víej zpět ;) , ale sig se mi líbí, koplet až na levou stranu :( zdá se mi opět prázdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 krystof - ten sig je podľa mňa moc jednoduchý ( len blurnuté pozadie , nejaký ten c4d , b&w verzia a soft brush ) , typo sa mi tiež nepáči , konkrétne to Cissé ... Ako na prvý dojem to je pekné , ale až moc jednoduché , SRY . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 darku: prectu si tvuj post a musim jen souhlasit , ale kdyz se podivam do tvyho podpisu vidim uplne to samy co si vytykal krystofovi :D dvojto : dobry ;) krystofe: efekty sou hezky, ale naprosto mi chybi nejaka flow .. vubec vtom sigu nevidim zivot .. takovej proste řadovej sig, nevidim to na dlouhou praci .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 TwiCe - nj , vlastne máš pravdu .. ale ten sig je starý , tkaže mi to nevadí .. ( nejde mi psko , musím reinstallnuť win , dúfam že potom pôjde :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 tak s typem sem se sral asi 2 hodiny a furt sem nemohl najít dobrý,a protože mi tu řikáte že handwritten je ohranej tak to nepoužívám.... Twice: já tam teda flow vidim docela :D Dark: nepoužívám C4D..... ale dík za kritiku....takovej jednodušší to je fakt(to je naschvál) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 krystof - myslel som proste efekty .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 no....dit jó....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 vyznam flow sis vylozil dosti po svem ;) ... estli to co si naznacil je flow tak ti flow najdu fakt na kazdym sigu :D nerikam ze musi byt flow na kazdym sigu ale v typu ktery delas ty bych je rozhodne delal .. v soucasne dobe je delas navzajem protichudne (u posledniho - bg(pozadi)+modry efekt) to uz vic jako flow beru i to pozadi :) ukazky flow :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 ok no...ale určitě to má nějakej pohyb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 jj , flow je v podstate smer sigu ( pozadie + efekty + focal ) , ty si mal smer iba v efektoch .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 no vypada jak sucha v muzeu na kterou zrovna zakouzlil harry potter ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 :lol: :lol: :lol: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Sežerte si mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 trochu mín kontrastu,trochu víc efektů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Díky ;) s efekty já jsem spokojen, ale s tím konrastem už ne :D každopádně díky za názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.