Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

to vis no :) ne kazdej bere rejpani s nadhledem ... prikladem je zakladatel topicu ;) divim se ale ze si ve svym veku este ten nadhled neziskal.. :)

PS: ... kdyz napise ze "hodně lidí toto považuje za moje nej" a pritom sou to jen 2 lidi tak si to proste nejde odpustit (dit sis na ten smeč uplne nabehl :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebyli to jenom dva, bylo to hodne lidí co grafiku dělaj ale nejsou na DA ani na žádným foru ale třeba jen na ICQ... ty dva sem uvedl jenom jako příklad

Název topic - stejně zde všeci říkáte, jak se zde jenom hádá, chytá za slovo atd. tak teď to aspoň všeci ví ;)

Twice - nadhed sem si našel, ale když rejpeš do nečeho o čem nevíš je to těžký potom

Odkaz ke komentáři

tak sem si udělal tagwall na devart.....nic novyho,ale aspon ocenite nadpis....:lol:

876_Tagwall_of_Frozen_Bee_Autumn_2.png

Nevím jak ostatním ale mě se tvé sigy a používání tabletu hrozně líbí.

A jestli ti vytýkají volné místo tak můj názor je ten,že kdyby si to měl zase přeplácané,že to ztratí to kouzlo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu