TwiCe Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 efekty sou vpohode ... ale to je asi vsechno :) zacinas se vracet k zacatkum tvorby ... si nekde zakopl a spletl sis smer chuze? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 ne :D ale hodně lidí toto považuje za moje nej :D (milion lidí milion chutí :D ) Jinak dík za názor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 trochu mi to taky přijde.....ale ten kontrast vidim jako největší problém asi.....je to u skoro všech tvejch prací......ale jinak dobrý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 kdo třeba? :) přítelkyně? pokud sem to trefil tak to je subjektivní hodnotitelka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 :lol: to nejspíš jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Ne přítelkyně ne, aji na DA aji na MF ;) PS. přítelkyně takovej styl grafiky nesnáší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 no když to říkaj 2 lidi tak to asi bude pravda ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Nerejpej :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 co je to kua za název? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 to vis no :) ne kazdej bere rejpani s nadhledem ... prikladem je zakladatel topicu ;) divim se ale ze si ve svym veku este ten nadhled neziskal.. :) PS: ... kdyz napise ze "hodně lidí toto považuje za moje nej" a pritom sou to jen 2 lidi tak si to proste nejde odpustit (dit sis na ten smeč uplne nabehl :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Nebyli to jenom dva, bylo to hodne lidí co grafiku dělaj ale nejsou na DA ani na žádným foru ale třeba jen na ICQ... ty dva sem uvedl jenom jako příklad Název topic - stejně zde všeci říkáte, jak se zde jenom hádá, chytá za slovo atd. tak teď to aspoň všeci ví ;) Twice - nadhed sem si našel, ale když rejpeš do nečeho o čem nevíš je to těžký potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 vy ste fakt takovy sraci? tohle byl posledni normalni topic na foru a vy si to takhle poserete :DDD maj gat... tady to trosku ozivim (grafik nejsem)... ale fakt sem necekal ze to takhle poserete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Česká reprezentace - aneb parodie na reklamu Nikefootball.com :arrow: http://inside.nike.com/blogs/nikefootball-cs_CZ/2009/08/30/b-t-fajn-je-t-nikdy-nic-nevyhr-lo http://i36.tinypic.com/2qja91z.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 tak sem si udělal tagwall na devart.....nic novyho,ale aspon ocenite nadpis....:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 hodně lidí sem teď chodí :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 tak chodí dost, ale spíš nekomentuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 tak sem si udělal tagwall na devart.....nic novyho,ale aspon ocenite nadpis....:lol: Nevím jak ostatním ale mě se tvé sigy a používání tabletu hrozně líbí. A jestli ti vytýkají volné místo tak můj názor je ten,že kdyby si to měl zase přeplácané,že to ztratí to kouzlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 dík moc ;) jinak komentujte nadpis tagwallu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Nehci aby vypadalo,že jsem anální alpinista,ale mě se líbí zatím všechny výtvory i ten nadpis tagwallu :love: Nevím co dodat :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Já mám opačnej názor skoro U toho nadpisu se mi nelíbí to rozmazání jinak je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 mě se taky ten krystofuv styl strasne libi..jak udelal toho stiflera nebo jazze. proto mam od nej novej sig :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 tak,novej sig,s mojí oblíbenkyní Ladyhawke..... co vy na to? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Pekne, jen pozadi se mi nejak nezda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 copak se ti na něm nezdá? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Nevim, nevim asi že je to město a je jen rozmazané, více se mi asi líbilo když jsi si pozadí vytvářel sám, jako u předchozích. Jinak se mi tvé práce ale opravdu dost líbí:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.