Cartman182 Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Souhlasím s playerem, s pozadím si si mohl dát více záležět ;) Efekty sou Ok, font se mi taky líbí a podle mě se tam hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 diky moc.....no,když sem si ho dělal sám,tak ste mi zas řikali,že chybí blending,tak sem to jen rozostřil.....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Já ti o blendingu nic neříkal :P u toho Jazze si je třeba dělal sám a je Ok, stejně tak u tho Sparťana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 nechcu bejt za hnedopycha (+ti nechcu kazit naladu) kdyz te tady vsici hypujou takze rikam ze je to fajn ;) z tagwallu je nej Jazz a Stifler, ty bych i oznacil za tvoje zatim nej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 :lol: volný překlad nelíbí se ti to :lol: za tagwall dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 signature pro Negta..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Co jiného dodat než krása :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Co jiného dodat než rozmazané pozadie a efekty :roll: Nechceš skúsiť už iný štýl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Levá strana dle mého opět prázdná a vidím furt samý styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tak já sem taky něco dám abyste mě mohli sežrat :P :D Team Fortress 2 Dr.House - Dark_User Assassins Creed Call Of Duty - Modern Warfare 2 Quido - aneb Master of Pit Stop - Cars The Movie Na některých signaturách jsou jiné nicky, protože to jsou například gifty a nebo dělaný na zakázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 stejnej styl jo? a nebude to tim že to dělá furt stejnej člověk? to asi né co? :lol: Cartman: máš to všechno nějak divně blurnutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Stejnej člověk , mlže dělat i sto stylů klidně ;) J není to ještě vychytaný ale s pokrokem sem spokojen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 :D u něčeho to sedí,ale u něčeho ne......a každej má svůj styl...když dělá jeden člověk 100 stylů tak je to pak nepěkný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 :D u něčeho to sedí,ale u něčeho ne......a každej má svůj styl...když dělá jeden člověk 100 stylů tak je to pak nepěkný.... A keď robí jeden štýl .. potom začne s druhým , ten si vychytá , urobí nejaké 2-3 pekné sigy , a zasa začne iný štýl .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Souhlasím s Darkem ;) až máš vychytanej jeden deš na druhej , atd atd.. nwm proč by to mělo bejt nepěkný ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nevim....:D ševče drž se svého kopyta :D skusim něco nového :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Jak umíš více stylů , smotej je všecky dohromady a vyjdeti solidní chaos :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Nevim, styly signatur co dělá Frozen Bee se mi líbí ;) Některé práce jsou fakt úžas ... A v posledních sigách si myslim, že už konečně jde Cartman správným směrem :D Toť můj laický pohled na grafiku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 zuper zingl :lol: právě ti dělám toho kanyeho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 To je dobře xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 mam to: pro lepší kvalitu piš na ICQ :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Velice pěkné až na ty hranatý čáry :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 to je jediný co sem tam přidělal+typo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Aha :D tak pak se mi tvoje práce nelíbí promiň , typo je výborný ale ten tvůj efekt se mi nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tak nebuzeruj že mam dělat něco novýho :D pak to takhle dopadá :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.