Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 ok jak vidím žnádná změna :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tak pak už promiň nevim co chceš :lol: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tak ty chovás poslední dobou jak naprostá pi*a , napíšu ať zkusím změnu, ty ju uděláš, napíšu ti že to není nejlepší a hned zase , žetě buzeruju ať zkoušíš něco jinýho , tak si naser a dělej si furt stejnej styl (je to jak kdybys žral celej život jeden druh žrádla ;) ) ale pokud to tak chceš tak prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 :lol: dit sem ti nic nerekl :lol: problem je spis ze se posledni dobou furt rozcilujes kdyz nekdo nerespektuje tvuj nazor,ale mě je to fuk....na mě si laskavě pusu nevotvírej jo? nic sem ti neudelal,nejdriv pises ze mam delat jinak,a kdyz to udelam tak mas kecy,tak sem ti se srandy napsal ze buzerujes,tak se zklidni......:lol: nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tvoje ze srandy, je asi opravdu jenom pro tebe ze srandy ;) hubu si budu votvírat na koho chcu já a na toho kdo si to podle mě zaslouží a to ty jsi ;) a nauč se snášet kritiku :D Gn;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 :lol: si k smíchu...nechápeš ani srandu...Gn :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Nevím kdo z nás je více k smíchu , když ti napíšu že si k*kot vemeš to jako srandu ? EDIT : a dál se tu hádat nebudu EDIT 2 : protože ti došli písmenka co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 :lol: na takový kecy už se mi ani nechce odpovídat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 heh, 3 nový stránky a koukám vše stále při starém :D člověk by snad i čekal, že za tu dobu co to tu leželo ladem dostanete rozum :D edit: kryste (ala frozen bee) mohl by si sem nebo po sz postnout odkaz na stock z kteryho mas avatar? mozna bych neco zkusil x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Moje uplne prvni tvorba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 mam to: pro lepší kvalitu piš na ICQ :lol: Pecka, ještě se domluvíme na icq :) Trochu bych předělal písmo a spíše bych chtěl, aby jsi tam udělal to co umíš nejlépe a né kdo ti co tady najebe ;) A jinak, tento topic jde do sraček ... aspoň trochu by jste měli vědět co jo a co né ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Tento topic už ve sračkách je , je o tom že když člověk napíše názor, tak se ten dotyčnej na koho byl mířenej hneď nasere a píše že se nenchá buzerovat atd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 hlavně že se líbí Z.....;) Yakuza, www.tutorials.cz Twice: mysliš s tou holkou? Cartman: už to zklidni :D ja to tak nemyslel :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 New work: v podpisu....PF :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Rovno aj môj PF 10 .. FB - Nepáči sa mi typo , nie je to také "novoročné" :lol: a ešte farba , dal by som to celé také modré .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 "novoročné" typo nemáte ani jeden:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Viděl sem i horší na pvní pokusy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Fakt? :lol: né,vtip.....Dark_User---> www.tutorials.cz D:novoročné typo? mg,to tvoje taky neni :D a mě se líbí,jak to šedne....je to zajímavější než kdyby to bylo jednou barvou ;) P.S.: tohle byl můj první pokus....:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Fakt? :lol:né,vtip.....Dark_User---> www.tutorials.cz D:novoročné typo? mg,to tvoje taky neni :D a mě se líbí,jak to šedne....je to zajímavější než kdyby to bylo jednou barvou ;) P.S.: tohle byl můj první pokus....:lol: Ty to máš také "moderné" :D btw ten mickey je pekný :D na prvý krát .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Pane včelko - ano viděl sem horší , na to že dělá bez tutů.. na tvým sou tuty už znát, nenakecáš mi že si to dělal z hlavy ;) Jinak jako novoroční barva mi šedá opravdu nepřijde :D EDIT : co mu zkusit poradit tady než jenom napsat www.tutorials.cz :roll: EDIT : Navíc on dělá v Corelu a ne ve photoshopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Dal jsme to sem z důvodu, aby to tu krapet ožilo... Ano je to dělané v Corelu... -> vektorová grafika PS... -> rastrová grafika (snad jsem to neprehodil :D) Muj 1. výtvor ve vektorove grafice sem davat nebudu, jelikož to tu je o PS :D (ten "obrázek" jsem udělal fakt jen z legrace :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Cartmane me stacilo na ten první sig se jen koukat na sigy ostatnich.....pár tutorialu sem si přečetl poprvé až asi po svym 4. sigu ;) DT: moderní,protože žijeme v moderní době....a šedivá jakože odchází,a celý to modrá zleva.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Nějak ti nevěřím že je první :P máš tam i nick Frozen Bee, dřív si býval Krystof ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 wallpaper Vytvořeno ve PhotoFiltre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.