Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak ty chovás poslední dobou jak naprostá pi*a , napíšu ať zkusím změnu, ty ju uděláš, napíšu ti že to není nejlepší a hned zase , žetě buzeruju ať zkoušíš něco jinýho , tak si naser a dělej si furt stejnej styl (je to jak kdybys žral celej život jeden druh žrádla ;) ) ale pokud to tak chceš tak prosím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:lol: dit sem ti nic nerekl :lol:

problem je spis ze se posledni dobou furt rozcilujes kdyz nekdo nerespektuje tvuj nazor,ale mě je to fuk....na mě si laskavě pusu nevotvírej jo? nic sem ti neudelal,nejdriv pises ze mam delat jinak,a kdyz to udelam tak mas kecy,tak sem ti se srandy napsal ze buzerujes,tak se zklidni......:lol: nechapu

Odkaz ke komentáři

heh, 3 nový stránky a koukám vše stále při starém :D člověk by snad i čekal, že za tu dobu co to tu leželo ladem dostanete rozum :D

edit: kryste (ala frozen bee) mohl by si sem nebo po sz postnout odkaz na stock z kteryho mas avatar? mozna bych neco zkusil x)

Odkaz ke komentáři

• Moderators
mam to:

33a8cc9.png

pro lepší kvalitu piš na ICQ :lol:

Pecka, ještě se domluvíme na icq :) Trochu bych předělal písmo a spíše bych chtěl, aby jsi tam udělal to co umíš nejlépe a né kdo ti co tady najebe ;)

A jinak, tento topic jde do sraček ... aspoň trochu by jste měli vědět co jo a co né ...

Odkaz ke komentáři

• 5 weeks later...
Fakt? :lol:

né,vtip.....Dark_User---> www.tutorials.cz

D:novoročné typo? mg,to tvoje taky neni :D a mě se líbí,jak to šedne....je to zajímavější než kdyby to bylo jednou barvou ;)

P.S.: tohle byl můj první pokus....:lol:

35m1pi1.png

Ty to máš také "moderné" :D

btw ten mickey je pekný :D na prvý krát ..

Odkaz ke komentáři

Pane včelko - ano viděl sem horší , na to že dělá bez tutů.. na tvým sou tuty už znát, nenakecáš mi že si to dělal z hlavy ;)

Jinak jako novoroční barva mi šedá opravdu nepřijde :D

EDIT : co mu zkusit poradit tady než jenom napsat www.tutorials.cz :roll:

EDIT : Navíc on dělá v Corelu a ne ve photoshopu

Odkaz ke komentáři

Dal jsme to sem z důvodu, aby to tu krapet ožilo...

Ano je to dělané v Corelu... -> vektorová grafika

PS... -> rastrová grafika (snad jsem to neprehodil :D)

Muj 1. výtvor ve vektorove grafice sem davat nebudu, jelikož to tu je o PS :D (ten "obrázek" jsem udělal fakt jen z legrace :))

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu