Cartman182 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 V jednoduchosti je krása ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Cart: nick Frozen Bee sem si vytvořil už ve svých začátcích ohledně grafiky.......tady na foru sem byl kryštof,ale to s tim nemá nic společnýho ;) +jeden z mých prvních wallpaperů: ne Cartmane,nepoužil sem u nej žádnej tutoriál....stačilo pár renderů a kolorizace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Šak nic neříkám :D :D v jakým ho máš rozlišení? jako oroginál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Wall ujde ty střípky si dělal brushem a clipping maskou ne :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Spíš C4D rendery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Podľa mňa Smudge + explosion C4D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 frozen bee je machr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Dnešní výtvor - wall pro sestru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Dnešní výtvor - wall pro sestru No ja neviem .. ako je to pekné .. ale BG sa mi vôbec nehodí k "ostrovu" .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Jestli tim BG myslis pozadi, tak to nevim jake jine tam dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Jestli tim BG myslis pozadi, tak to nevim jake jine tam dat. jj BG = background = pozadie .. btw čo tak nejakú drevenú textúru ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Dal jsem za to drevo, co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Dal jsem za to drevo, co ty na to? Myslel som troška skombinovať viac textúr .. ale lepšie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 dělal sem to rendrama,mate to tam dole pod tim napsaný,a origo rozlišení je 1024x600...na můj Eee........ PlayerPS: pěkný,ale něco HODNĚ podobnýho sem už viděl....minimálně ten ostrov sem už viděl....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 jj, ostrov mi nesel nakreslit, tak jsem ho pouzil a upravil + jsem se trochu inspiroval. posledni uprava : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 jo,je to pěkný,ale sundej to z toho dřeva! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Vybral si si zlú Wood textúru ;) Pohraj sa s tým ešte .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 a ukládej v .png a ne .jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 2 Tvorba tak řikejte co si myslite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 No ja neviem .. ako je to pekné .. ale BG sa mi vôbec nehodí k "ostrovu" .. "Líbí se mi to a to hodně" Možná ještě něco pod ten strom do černé , možná nějaký kytice a pro kluka třeba šachovnice rallye.. Ale opravdu je to hezké oranžjóva se žlutou..:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 2 Tvorba tak řikejte co si myslite Má to hloubku, obrázky ze zimního protředí jsou asi nejzajímavější.. Chladné a ledové, probere to myslivnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 new art. v podpise: Jenna Haze ;) co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Kromě stocku a barvy efektu nevidím žádnou změnu od tohodle :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 no tak se podívej pořádně.... ten růžovej je jemnější a elegantnější,ale to je už o fantazii.....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.