DarkTemplar Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 FB .. tak vypadá to ako hnedé pozadie , nejaké brushe , spatter .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Hej cartman nechtěl by jsi udělat video na signatury???? možná by i ostatní byli rádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 kubi:wtf? :lol: DT:to je vyrenderovaný z něj....to je totiž render ;) sem ho tam párkrát zkopčil,zvětšil,a pak smudge tool....:Ppřijde mi to trochu jako grunge :lol: Kolda: pěkný,ale to rozpixelování....nevim,nevim....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 no co?? :cheesygrin: někomu by se to hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 docela bych zkusil jak na tutorials foru jak někdo začne a pak někdo jinej pokracuje že by to bylo zajimavy EDIT: a tady je moje další práce sice jsem způsob okoukal na tutorials aji stock ale postup jsem si dělal vlastni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Kubi: ale ja vubec nevim co máš na mysli :lol: Kolda: asi myslíš chain? tak začni,ale musíš sem hodit i psd :D ale nejdřiv musíme vybrat stock.... a ten druhej sig se ti docela povedl...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 nj .. je to pekné. . Len strašne "trapné" farby .. už ich používa snáď každý :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Kubi: ale ja vubec nevim co máš na mysli :lol:Kolda: asi myslíš chain? tak začni,ale musíš sem hodit i psd :D ale nejdřiv musíme vybrat stock.... a ten druhej sig se ti docela povedl...;) no tak ja nevim jestli zacit nebo se vubec zučastnit aby jste mě pak nebuzerovali ze je to blbej stock atd.. :cheesygrin: EDIT: tak ja neco zkusim pohledat a nejak začit pak sem neco hodim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 tak po dlouhy dobe sem se nudil tak sem něco zkusil nejsem žádnej profesional... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 @Ondrejsetina Ty obrázky jsou strašně roztáhlý do šířky,nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 moje druha tvorba tak rikejte co si myslite!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 tak jsem začal ten "chain" nějak se mi zalíbílo to smudge tak me pls hned nebuzerujte :D je to jen pro legraci PSD Download Edisk.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 tak ja pokrčuju.... http://www.edisk.cz/stahni/55848/chain-CF.psd_1MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jestli to psd este mas ... koukni na posledni vrstvu .. a smazni ju (nebo zneviditelni) pak budes mit (kdyz to ulozis v png) transparentni pozadi (tzn bude to mizet do nekonecna) .. ted tam de videt bily pozadi Kdyz to udelas jak sem napsal bude to vypadat takle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jestli to psd este mas ... koukni na posledni vrstvu .. a smazni ju (nebo zneviditelni) pak budes mit (kdyz to ulozis v png) transparentni pozadi (tzn bude to mizet do nekonecna) .. ted tam de videt bily pozadi Kdyz to udelas jak sem napsal bude to vypadat takle ;) ok dik opravim :) a nechces pokačovat v chain ?? EDIT: tak jsem to opravil ale ty barvy nejsou stejny neměl jsem to uloženy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Dostal sem z vás chuť udělat nějakej sig .. nic složitýho, spíš rychlovka :) Crypt lord stock: http://us.blizzard.com/_images/community/fanart/en_us/screens/ss841.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Twice: čuuus :D pošli mi pls to psací typo :P ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Frozen Bee já to myslel jako video návod by se hodil někomu... :cheesygrin: A prosím o radu mám photoshop CS3 verze 10 a když třeba mám obrázek tak s ním chcu pracovat s perem a když začnu tak ona se udělá nová vrstva a měl jsem Photoshop cs4 a to mi nedělalo normálně jsem dělal s perem a měl jsem furt tu stejnou vrstvu... nevíte co s tím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 TwiCe - pekný tag .. Ale z pekného stocku sa nedá sig pokaziť .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Dostal sem z vás chuť udělat nějakej sig .. nic složitýho, spíš rychlovka :) Crypt lord stock: http://us.blizzard.com/_images/community/fanart/en_us/screens/ss841.jpg pěkny a muzu se zeptat jakej je to font ?? ale ne toho LORD toho nad tim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Poradíte mi někdo co s tím je? nebo spíš jak to zpravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Poradíte mi někdo co s tím je? nebo spíš jak to zpravit? jestli jsem to pochopil tak zkus tady změnit na neco a jestli jsem to blbe pochopil tak sry :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 jo díky už to jde... máš tam thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 tady dávám moji 1 SG tak pište co dělám blbě a tak :wohow: http://img403.imageshack.us/i/1pokus.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.