Kolda Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 tady dávám moji 1 SG tak pište co dělám blbě a tak :wohow: http://img403.imageshack.us/i/1pokus.jpg/ na prvi pokus to neni spatny mas to světlo sice na druhé straně a jak by jiní řekli tutorials.cz určitě si tam projdi návody a zkoušej jo a nejdřív zkoušej dělat sign ze stocku a ne z renderu je to lehčí teda pro mně Citovat
Frozen Bee Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 Tutorials.cz ;) DT: to by ses divil,co sem viděl z dobrejch stocků :lol: Kubi: video návod je na nic :D Citovat
Kubi.90 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 JJ díky kluci... určitě se tam podívám ale jak se vždycky chcu učit z tutorials tak mi to nejde xD a ještě jedna otázka jaký jsou dobrý brushe na SG??? Citovat
Kolda Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 JJ díky kluci... určitě se tam podívám ale jak se vždycky chcu učit z tutorials tak mi to nejde xD a ještě jedna otázka jaký jsou dobrý brushe na SG??? tak jsou dobry vsšechny když je umíš použít a sedí do signatury Citovat
Kubi.90 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 Ale tak jaký se nejvíc používají mě se asi nejvíc líbí ty Abtract brushe a dají se nějak otáčet ty brushe? Citovat
Kolda Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 Ale tak jaký se nejvíc používají mě se asi nejvíc líbí ty Abtract brushe a dají se nějak otáčet ty brushe? jo dají uděláš si novou vrstvu das na nej brush a ctrl+T a otáčíš a tvaruješ 8) Citovat
Kubi.90 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 a to už je snad poslední otázka jak udělat zářicí brush?:cheesygrin: Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 31, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 Vnější záře ? že by ? ... :D Citovat
Kubi.90 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 a to se dělá jak???? :cheesygrin: Citovat
Frozen Bee Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 já dělám 2ma způsoby: tu vrstvu si zduplikuješ a: 1. jednu z nich blurneš(rozostříš) nebo 2.vrchní nastavíš světlost na max (ctrl+u)a nastvíš na "překrýt" a tu spodní barevnou rozostříš.....;) vnější záře je na ho*no....a je to hnusný ;) Citovat
Kubi.90 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 to je na mě moc složitý xD nechtěl by jsi to udělat screenama??? dám ti pak thanks stačí ten 1 způsob ale aby byl lehkej Citovat
TwiCe Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 tady je to typo ;) .. ono by stacilo obcas navstivit dafont, sekci handwritten ptze je to hned jedno z prvnich :) noobs :D http://www.dafont.com/luna-bar.font?text=Crypt Citovat
Kubi.90 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Vidíš Frozen Bee kolik máš thnaks??? xD jo a díky Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 neni vubbec zač...rád pomůžu :D¨ jo a tohle je první způsob....ten druhej sem tak nedal....ale když bude zájem :D Citovat
Kolda Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 tak ja pokrčuju.... http://www.edisk.cz/stahni/55848/chain-CF.psd_1MB.html FB mam takovej dotaz jak jsi to rozzářil ?? to je brush a dal jsi vnější záře ?? Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 nastavil sem na "závoj"....:D a dělěj,pokračuj :D nakonec to uděláme my dva :lol: nebo prostě někdo pokračujte....ale nejdřiv se nahlašte,at to nezačnou dělat dva najednou.... Citovat
Kolda Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 ok tak ja zkusím nějak pokračovat jinak tady moje prácička dalši Edit: Nějak mi to nejde tady tenhle obrazek mi nějak nepasuje Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 nekecej a pádluj :D "Šikovnej grafik si poradí..." -Frozen Bee- :lol: Citovat
Kolda Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 ted se dívám na tutoriály protože jsem zkoušel smudge a to nvm proc mi nejde že je to takovy malo rosmudgovany :D u toho Ali-G mě to slo krásně Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 ted se hlavne soustřed jak z toho kouře udělat něco pěknýho :D Citovat
TwiCe Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 nemáte si vybírat takový stocky :D :P Citovat
Kolda Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 a může se ještě upravovat jako ten kouř atd.. :) Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 můžeš co chceš :D Twice: to řekni jemu,on ho vybral....mě vyhovuje :D Citovat
Kolda Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 můžeš co chceš :DTwice: to řekni jemu,on ho vybral....mě vyhovuje :D ok dik ja to zkusím nějak pošefit :roll: EDIT: Jo a co říkáte na myho Ali-G ?? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.