DarkTemplar Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 niečo new :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 niečo new :) jo líbí se mi to takovy decentní ne moc přeplácany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 To auto si hrozne skazil xD ..v assassinovi je hrozné typo .. a chýba mi tam nejaký wow efekt .. Ty jsi jak typo s tou tvojí kritikou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Jasně ondro,pohoda :lol: :lol: :lol: DT: no nevim....málo wow efektů :D ;) taky new,když už sme v těch starších létech :lol: něco jednoduššího z mojí právě se rozbíhající Old Films Collection s českými herci z 30.let ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Jasně ondro,pohoda :lol: :lol: :lol:DT: no nevim....málo wow efektů :D ;) taky new,když už sme v těch starších létech :lol: něco jednoduššího z mojí právě se rozbíhající Old Films Collection s českými herci z 30.let ;) FB - lenže si myslím že mám všade veľa wow efektov .. Tak som skúsil niečo bez C4D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 C4D neznamena wow efekt ;) DT: hezkej sig ;) (na me akorat mozna zbytecne vysokej) kryst: fajne.. ale je to furt to samy :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 C4D neznamena wow efekt ;)DT: hezkej sig ;) (na me akorat mozna zbytecne vysokej) kryst: fajne.. ale je to furt to samy :P TwiCe - to bol taký stock :) .. btw myslel som to tak že wow efekt večinou tvorím C4Dčkami .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 tw: tak ja neim,co už chcete :D každej mi řiká že je to to sam,a když udělám neco jinýho tak taky(nemyslim zrovna tenhle sig) když se zeptám nejakýho layka,tak mu příjde každej jinej :D nehodnoťte mě tolik z pohledu grafiků.....klucíííííííííí :D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 tw: tak ja neim,co už chcete :D každej mi řiká že je to to sam,a když udělám neco jinýho tak taky(nemyslim zrovna tenhle sig) když se zeptám nejakýho layka,tak mu příjde každej jinej :Dnehodnoťte mě tolik z pohledu grafiků.....kucíííííííííí :D :( Chceš radšej počuť - je to výborné , takýto sig som dlho nevidel xDD Alebo - Skús iný štýl , rob niečo iné s pozadím než blur ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Chceš radšej počuť - je to výborné , takýto sig som dlho nevidel xDDAlebo - Skús iný štýl , rob niečo iné s pozadím než blur ;) pozadí už dlouho nebluruju kamo :lol: to ani nepoznate.....jo a na je to skvělý? :D sem nejaka lama bo co? ja vaši kritiku beru,jen furt řikáte to samý,i když dělám něco jinýho :P jo,ty šmejdi na humanART mě neautorizovali.....prej "Vaše autorizace byla odmítnuta...je možné že vaše ukázkové práce nebyly na úrovni potřebné pro přijetí....." :lol: koukal sem tam na sigy,a asi jako od Kubi.90 (sry,ale byls první na koho sem narazil,nic osobního) :D takže docela demence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 máš recht, ty sigy nemaj vůbec nic společnýho :) chvilku sem si i myslel že to dělal pokaždý jinej člověk :P .. Narážky ohledně stejného stylu bereš hrozně osobně a všem to vyvracíš, ale v obrázcích které sem tady pohledal to je nepopiratelnej fakt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 twice,nech mě :D tak ja nevim,mě to příjde že je dobrý mít svůj styl ne? :( btw,sis dal asi hodně práci tam všechny poskládat co? :lol: PS: to se ti hodně povedlo Darku.....tak se svěř jaks to udělal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Hlavně že vás to baví:wohow: Jinak zatím ten co se mi nejvíce líbil byl u Cartman182...jste ,ale taky třída. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 miluju když druhýmu dojdou argumenty :D mít svůj styl je supr, ale itak je důležitý aby procházel evolucí :) no chvilku hledání a rovnání mě to dalo, ale co bych pro mýho slaďoučkýho kryštůfka neudělal že :D to DT (apple sig) vypadá to dobře .. akorát jablíčko je možná až moc zapadlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Twice: :love: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 o jsi se bavil o mě Frozen Bee??? já jsem nic nedělal nebo co?? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 néé,jenom jsem na tebe první narazil,když jsem chtěl uvest příklad urovně grafiky opravovýho začátečníka xD sry.......na Human ARTu jsou totiž jen takový :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 aha xD tak to jsi přehnal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 máte někdo zkušenosti s Human Artem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Díky za ten apple sig :love:;) Tu je .psd .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Aby som to tu oživil , dávam sem moju najnovšiu prácu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Vypadá to dobře, ale dej stock .. těžko se pozná co eště je tvoje práce a co už ne x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Vypadá to dobře, ale dej stock .. těžko se pozná co eště je tvoje práce a co už ne x) dík .. stock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 je to pěkný,ale příjde mi to trochu chaotic.....nevim co e co skoro.....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Tak to sem myslel že si toho dělal víc ty :) dost těch kvalitních efektů už je na stocku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.