TwiCe Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 *Dave* nemám moc rád středovou kompozici, taky to nema zadnou flow a svetlo ti ma jit zprava a ne jak ty to mas .. zleva :) typo bych dal vic dolu .. ale az na tydle neduhy pohoda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 TwiCe: jo jo dik, je to muj styl za tim si stojim nemusim mit vsechno dokonale... :D :) ale dik za rady, priste to zkusim jako rikas ty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 zaklad svuj styl na tom ze mam spatne svetlo :D hmm :D nemusis to delat jak ja ;) jen rikam co se mi nelibi a co je podle me spatne :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 no on je možná problém v tom že já tam světlo nedával vůbec ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 sice si ho tam vubec nedaval ale stejne si ho vytvoril :D nebo aspon ta leva cast vedle hlavy to trochu naznacuje :P 18 35 EDIT: jj taky mam stejnou otazku jako bee :) nejak nevim co tim chtel basnik rict :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 DT: co tim proboha myslíš že je vidět jen malá část focalu? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 DT: co tim proboha myslíš že je vidět jen malá část focalu? ;) No podla mna by bolo lepsie , keby ze mu je vidiet aj kusok tela .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 nemáte někde dost hodne c4d renderu ke stažení ?? dikes moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Deviantart.com ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Moje nejnovější dílko :) v2 bez prechodu a rozmazaneho pozadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Nový Sig :cheesygrin:: Stock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Připadá mi to chaotické ale jinak to zas tak špatné není barvy se mi líbí až na ten divný "asi" c4d render dole u řidítek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 jj, zkousel jsem tam nejakej c4d pouzit, je to porve co ho pouzivam, a nevedel jsem moc jak ho tam ugumovat / orezat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 jj, zkousel jsem tam nejakej c4d pouzit, je to porve co ho pouzivam, a nevedel jsem moc jak ho tam ugumovat / orezat. Ja už dlouho v PS Gallery nebyl, ale jestli si to PS3 v podpise dělal ty tak to se mi moc líbí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Ja už dlouho v PS Gallery nebyl, ale jestli si to PS3 v podpise dělal ty tak to se mi moc líbí ;) Nene .. To som robil ja =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Ahoj ve spolek tak jsem zase tady, davam sem zas jeden z prvnich vytvoru v gimpu - hodnoďte mirne protoze sem fakt amater jak jsem jiz psal. myslite ze mi ma byt hamba dat tohle do podpisu? http://photo.uloziste.com/?fotka=1c2b3e5fa09b641e.jpg&d=fe779bdf6ca0c9a1&size=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Ahoj ve spolek tak jsem zase tady, davam sem zas jeden z prvnich vytvoru v gimpu - hodnoďte mirne protoze sem fakt amater jak jsem jiz psal. myslite ze mi ma byt hamba dat tohle do podpisu? http://photo.uloziste.com/?fotka=1c2b3e5fa09b641e.jpg&d=fe779bdf6ca0c9a1&size=3 jj bola by to hamba xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 To přijde časem ja taky jsu amater :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Deviantart.com ... blik... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Lidi pls poraďte jak to mám dělat aby to vypadalo tak pěkně jako ty vaše abstraktní výtvory zkoušel jsem toho dost ale vypada to vždy hrozně používám gimpa myslite źe se v tom dá něco takového vyčarovat? Připadně poraďte čím se mám inspirovat atp. Mám vrstvit ? Je vrstvení základ toho všeho? Díky moc že jste tak shovívaví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Vrdtvení asoň ve photoshopu je základ :D ..Určitě pokud budeš umět v gimpu tak něco také vyčaruješ ale radši se nauč ve photoshopu sice těší ale lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Děkuji za radu, vim ze toho chci moc ale nemohl by někdo s dobrým srdcem udělat třeba mini serial z jakych fotek co vytvoril moc by mi to pomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Dej mě icq a ukážu ti jak budou vypadat začátky ve photoshopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Děkuji za radu, vim ze toho chci moc ale nemohl by někdo s dobrým srdcem udělat třeba mini serial z jakych fotek co vytvoril moc by mi to pomohlo :) zkus se inspirovat treba timto : http://www.tutorials.cz/clanek1345-podpis-s-wall-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 New4X: to je moc těžký... merkurer:ano vrstvení je zaklad všeho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.