Kolda Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 tak mam pro vás další moji prácičku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tak to je mazec! pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 tak mam pro vás další moji prácičku :) GW ... paráda :) :wohow: Jinak tady je můj další pokus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Koldo .. v klidecku ;) jediny 2 veci ktery mi nejsou uplne po chuti .. postava je docela vysoko, mohla bejt klido niz :) a typo ma sice hezky efekty na sobe ale neni vtom sigu vubec napasovany ( kdybys nad to pismo dal este jednu vrstvu s nejakou barvou a prejel to smudge toolem , pomohlo by to ;) ) ale ten co mas v podpisu se mi libi vic :) odost vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Pokusil sem se o něco..EDIT: Mám to i v podpise .. tak to tu není 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Mock co je to refine edge ??? Já mám českou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Twice je to lepší ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tady něco nového :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 mám dotaz jak ořezávat obrázky. Někde jsem viděl přes Eraser Tool jak se to dělá přes to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 mám dotaz jak ořezávat obrázky. Někde jsem viděl přes Eraser Tool jak se to dělá přes to??? Edit: Sorry za double post mě to nějak blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Je to dobré pšes magnetické laso .. refine edge je i ceske verzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 ja použivam normal laso .... a někdy kouzelnou gumu :D .... tady něco nové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 New4 moc pěný :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Nejlepší je ořezávat obrázky perem Newx4: Pěkný konečně něco barevného :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Flow efekt co to je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Flow je proudění podle mě to není efekt efektama tok vytvářiš tady je flow pekne popsaný http://www.sigtutorials.com/tutorials/basics/liquify-tool.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Kdyby to bylo v češtině dám thx :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Prosimtě vždyť to není nic složityho i podle těch obrazku poznas o co tam de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 kdyžtak si to hoď do gůglu .. tam ti to přeloží ... ale je to k ničem .. pač tam máš přesny postup na obrázcích :)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 asi taky něco zkusim z little big planet vypadaj ty signy pěkně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 koldo .. no popravde ani ne :D snad priste ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Cod 5 - monocolor , nepáči sa mi umiestnenie typa , je tam chaos , chyba hĺbka .. Cs - Vpravo prázdne , inak celkom fine .. LBP - straaasny chaos , zlá compo , Ziadna hĺbka , typo tiež o ničom .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jen tak z nudy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 1. Nezmyselný text xDD .. 2. Ten font je hnusný .. 3. Ten efekt v pozadí sa mi nepáči .. 4. čiže sa mi to nepáči =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Mě teda moc taky ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.