Frozen Bee Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 diky moc Twice :-) parádní tut....pomůže! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 První pokus ve photoshopu :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Podle mě na první pokus v Photoshopu dobré ;) :dots: jen tak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 mmy;649552']První pokus ve photoshopu :oops: .... http://www.tutorials.cz/photoshop-zacatky http://www.tutorials.cz/photoshop-signatury procti si par tutu a znova neco zkus 8) preju pevny nervy a co nejmin zaspanejch chvilek u cteni :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Twice ty vždycky překvapíš:cheesygrin:, zatim sem u tebe nevidel jedinou praci co by se mi nelibila. Ten SpaceArt je opravdu užasnej doufam že nevadi že ho mam na ploše ptže je opravdu skvělej :cheesygrin: nějake moje prace eště přidam ale momentalně nemam nic ptze sem vse smazal zacinam s grafikou od znova tak doufam ze se vam moje nove prace budou libit az je sem hodim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 tak moc to taky neovládám, ale zkouším to dělám v photoshopu jen par mesícu a toto jsou moje nejlepši díla :D 1. 2. 3. 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 scarcity, dík moc 8) a to že ho máš na ploše mi fakt nevadí :) naopak... vazim si toho ;-) _________ koldA: pro zacatky je to parada... ale pokud chces objektivni kritiku tak to sig moc neni :) v dnesni dobe placnout render + bg to fakt neprojde :cheesygrin: chybí ti blending ,focal point a to typo je taky des :) trenuj ... poradim stejne jako predtim: Základní pojmy v PS Signature tuty Slovník sigmakingu Techniky blendingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Dá se v photoshopu udělat rozmazaná fotka , nerozmanazanou ?:D Pokud ano budu vděčný za tut. Mám cs3 a českou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 moc koukas na kriminalku miami :wohow: da se ta fotka trosku vylepsit pomoci filtr - šum - redukce šumu a pak si pohrat s filtr - zaostřit ... ale rozhodně to nebude nic extra ... to prostě nejde :) u toho šumu i sharpenu si musis pohrat s nastaveni tech filtru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 TwiCeArts dík moc za radu budu trénovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Zase nový sig. Edit: Upraveno 22:35 - 23.Srpna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 playerPS mas to pěkny, ale zda se mi trosku že ma trosku protáhlej obličej, ale nejsem žadnej expert :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 JJ ten obličej je protáhlej... jinak pěkné ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 podělal si to 3ma aspektama.. 1) nevhodne roztahnuti obliceje .. mg jak se ti to povedlo? a jaktoze ti to nevadilo? :D dit to bije do oci :roll: 2) to svetlo wtf? dit ma bejt pred jeho oblicejem .. a priste nastav prekryti vrstvy at to neni takle vyrazny .. takhle si vytvoril novej focal point x) 3) to typo .. desnej font.. precti si na to nejakej tut :) _______ ve vysledku to neni spatny a kdyby sis vyvaroval temhle 3em hrubejm chybam bylo by to dost pekny 8) PS: ukaz stock 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Tady to je. Příště na to dám pozor. Ten obličej je pořád roztáhlej :( .S tím už nic neudělám. (photoshop mi totiž nechce otevírat žádné soubory PSD,JPEG...) nevím co s tim je tak ani PSD neukládám. Vytvořím novej, snad bude lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 to budes mit nekde spatne nastaveny .. nebo mas praseci verzy :) ale to neni vysvetleni proc si to tak divne roztahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Sám nevim. Já jsem na to nějakej slepej XD. Minule jsem neoříznuj moc dobře auto, ted jsem roztáhl obličej. Já to chtěl nejdříve na zkoušení různých technik podle tutoriálů potom jsem tam něco přidal..zalíbilo se mi to a tak uložil. Jinak s tím photoshopem to šlo potom to začalo zlobit sestře (na jejím účtu) a teď mě. Nevim co s tim je. Budu ho muset přeinstalovat. Zejtra to celé předělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Twice :D co to je prasečí verze ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 že stojí za starou belu ... :cheesygrin: špatnej crack, nějaká chyba v programu (script) ... copa já vím :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Aha díky , že si mě poučil , každej si podtím může představit , něco jinýho :D Jinak abych nebyl totálně offtopic tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 V jednoduchosti je krása, mě se to líbí:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Twicearts nevís kde najdu na tutorials.cz navod jak udělat pěkny typo aby nekde jsem to tam viděl ale ztratil jsem to bylo tam popsany jakej font atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Tady ;) http://www.tutorials.cz/clanek1242-pismo-v-signaturach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Tak já se přidám :)Od nejnovejsich zatim vsechno, bylo toho asi 4x vic ale nak sem to postracel aji s PSD :D a jinak tady je pár wallpaperu :D Dave prosimtě nešlo by sundat ten podpis DAVE u toho illidiana prosím?:) dal bych ti nějaké crd.díky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 tak to je moje dalsi práce asi nejlepší jsem si prosel pár tutorialů a udělal jsem toto jo a sorry ze je do vpravo moc světly to už byl takovej obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.